Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Да имате отзиви за някое от тези места - Bar Code, Black and white bar, Burning sound, Delicia, El gordo, Гaliano, Gossip bar?
Мда, доста са и нито едно не ми е познато. Явно има доста барове във Варна. Четох само малкото инфо, поместено в програмата.бг...Трябва ми място за среща след работа, но не ресторант, не и романтична вечеря, не е делова среща...Абе ясно е, че не знам какво искам, та търся помощ тук Simple Smile

Знам БАр код- това е кафе-бар, на два етажа с по 4-5 маси на етаж. Вечеря не сервират, като за по питие- става

# 421
  • ВАРНА
Да имате отзиви за някое от тези места - Bar Code, Black and white bar, Burning sound, Delicia, El gordo, Гaliano, Gossip bar?
Мда, доста са и нито едно не ми е познато. Явно има доста барове във Варна. Четох само малкото инфо, поместено в програмата.бг...Трябва ми място за среща след работа, но не ресторант, не и романтична вечеря, не е делова среща...Абе ясно е, че не знам какво искам, та търся помощ тук Simple Smile

в последно време съм в пълно затъмнение по отношение на баровете и ще се възползвам да се информирам и аз  Simple Smile

# 422
Дано др. да не са в затъмнение  Mr. Green

# 423
Аз от изброените барове нито един не съм посещавала все едно не съм от този град, но съм фен на Мартини бара до обръщача Peace

# 424
Да кажа две думи за "При Хосе", който вече е в бившия билярд на Хоризонт.Много уютно, приветливо и заредено с настроение място, приятно и с отлична кухня!

# 425
  • Варна
Да отбележа Бодега. За втори път сядам там - първия беше при откриването на ресторанта, втория - миналата седмица. Не смятам да се мъча отново. За вегетарианци изборът е много сложен. Почти липсват блюда без месо, но пък са отбелязани със спец.знак  Peace С триста зора си избрах салата от домати със сирене и люти чушки /чушки обаче в чинията липсваха/ и царевичен хляб. За липсата на чушки някак можах да се държа прилично, но каква бе изненадата ми, когато вместо хляб ми поднесоха омлет!!!! с царевица. Дори богатата ми фантазия трудно би направила асоциацията питка=омлет. Ама така го готвели у испанско...
И за капак не беше вкусно. За сервиза мога да кажа само добри неща - много бяха мили и любезни.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 09:12 от Приятно ми е - Богиня!

# 426
. Ама така го готвели у испанско...

Дамм..нали и аз изревах от паелята...Б..и - типичното испанско ястие беше пълен провал..
За изненада във Фенси, в Мола, ни сервираха по-добра паеля..

# 427
Аз също не харесвам кухнята на Бодега.

# 428
  • Варна
Като заговорихме за Мол се сетих, че бях много приятно изненадана от азиатския ресторант в Гранд Мол. Май се казваше Пасифик, не съм сигурна, но се намира точно до Фенси.
Кухнята е приятна - морските дарове на сач бяха превъзходни. А десертът им с банани е ммммммммммммм Embarassed. Обслужването леко куца, момчето се учи, но е добронамерено и се старае. Имаше интересни винени предложения, които не съм виждала другаде. Вайсбургундера беше приятен и на добра цена.
Мисля, че собствениците са се набутали грешно в Мола, но пък и преди кино трябва да се яде нещо Simple Smile

# 429
Според вас кое е най-подходящото заведение в което да направим абсолвентската си вечер?
На 10-ти декември ни е дипломирането, и искаме да е същата вечер. Няма да може да се съберем целият курс, вероятно ще сме около 50 човека.

# 430
  • ВАРНА
Според вас кое е най-подходящото заведение в което да направим абсолвентската си вечер?
На 10-ти декември ни е дипломирането, и искаме да е същата вечер. Няма да може да се съберем целият курс, вероятно ще сме около 50 човека.

Хоризонт

# 431
Някой празнувал ли е кръщене в "Къщата" до Св.Атанасий. МИсля си, че ще е удобно за след ритула =да е наблизо, а ни дадоха меню към 20 лв за човек? #CrazyНабелязала съм и други места и се чудя дали да ходя да ги гледам. Интересувам се най вече от това дали готвят вкусно как е обслужването и акуратни ли са към клиента и офертата си. newsm78

Други които съ набелязала са: Одаята/до НАПА/, Стария Чинар/ ул.Македония/, Продадената невеста/Ритуална зала/
За тях някакви отзиви?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 18:07 от desiniko

# 432
За Стария чинар мога да кажа,че е една ужасна задимена дпука.Преди 2 години имахме някакво фирмено събиране,около Коледа беше,заведението щеше да се пръсне по шевовете,всеки навирил цигара,а няколкото мизерни вентилатора по стените през повечето време бяха спрени,защото се претоварваше инсталацийката им.Преди това пак бяхме ходили,пак се върнахме порядъчно осмърдени на цигарен дим.До колкото си спомням нямахме възражения по отношение на храната,но откъм хигиена е зле,обстановката и проветрението-10 пъти по-зле.
Не съм го посещавала от 2008 г.

Използвам случая да добавя,че още два пъти посетихме Дева,доволни сме,всичко до сега е било вкусно.А сметката накрая е  Laughing.

# 433

Хоризонт

Ами и аз така мислих, но доста не са съгласни май за там. Tired

# 434
За Стария чинар мога да кажа,че е една ужасна задимена дпука.Преди 2 години имахме някакво фирмено събиране,около Коледа беше,заведението щеше да се пръсне по шевовете,всеки навирил цигара,а няколкото мизерни вентилатора по стените през повечето време бяха спрени,защото се претоварваше инсталацийката им.Преди това пак бяхме ходили,пак се върнахме порядъчно осмърдени на цигарен дим.До колкото си спомням нямахме възражения по отношение на храната,но откъм хигиена е зле,обстановката и проветрението-10 пъти по-зле.
Не съм го посещавала от 2008 г.

Използвам случая да добавя,че още два пъти посетихме Дева,доволни сме,всичко до сега е било вкусно.А сметката накрая е  Laughing.

Положението е същото,моето първо ходене беше горе-долу по това време, а второто преди мецец.Разликата,че е малко разширено,поне на мен така ми се стори Peace

Общи условия

Активация на акаунт