Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 369
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Лелееее BoBoYana, твърде нереалистично развитие на нещата, но много ми харесва така предложеният от теб сценарии. Дано сценаристите прочетат твоето предложение. На Мелда обаче май повече ще й отива ролята на труженичка на Дунав мост, обслужвайки напълно турските шофьори на тирове! newsm48
smile3532 smile3532 smile3532
...под прикритие да следи трафика на стоки в полза на фирмата...та и малко полезна работа да свърши!
АААА, ако трябва да работи под прикритие в полза на фирмата, тогава май трябва да я изпратим на пристанище Варна, като докер на добра воля! Naughty

ааааааа, много сте добри каква работа, какви пари, да я прибират в усмирителна риза и да я заключват и това е, тя какви неща направи и кой знае още какво ни очаква

Ако питате мене за усмирителна риза са всичките барабар с Еда и тя там в кюпа щото все иди ми дойди ми. А и Петко току виг сподели и с нея усмирителната си риза

С Еда - готово, иска ли питане? Да ме прощава Тарабас, но тя вече се поизлекува. Но само ако Еда е без обувциците на кака си.

# 601
Аааа bghelp, много хубави снимки.  Hug
Вярно ли, че наш бай ганьо е имал рожден ден?  newsm78
Да, вчера.
За кои снимки говориш, за тези на Özlem Yılmaz, или за снимката на моя профил.

Как да отговори човек на такъв въпрос???  

Е аз вече отговорих  Joy Joy

# 602
Ако питате мене за усмирителна риза са всичките барабар с Еда и тя там в кюпа щото все иди ми дойди ми. А и Петко току виг сподели и с нея усмирителната си риза
Да, ама си мисля, че най-добре  ще бъде да я сложат за мишена на стрелци-новобранци! #2gunfire

# 603
Да, вчера.

Ами на тази втората снимка не си ли ти мног си приличате

Не, това е Özlem Yılmaz, една от последните й снимки.

# 604

С Еда - готово, иска ли питане? Да ме прощава Тарабас, но тя вече се поизлекува. Но само ако Еда е без обувциците на кака си.

Е убиваш ме направо  smile3532 smile3532 smile3532

Направо незнам посреднощ каквии ги бълнуваш

Е ама не ми работи УУУУУ=то на клавиатрата и трябва все да ходя да го поправям накрая ще стане като с "обувцици" работата

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 23:13 от degavu

# 605
  • София
Да, вчера.
Как да отговори човек на такъв въпрос???  
Аааааа bganio, хвана ни натясно! Все пак ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН със закъснение. Има една приказка от нашият край, напълно уместна за пожелание "Що ти сърце сака, в ръце да ти скака!" Всичките ти желания, нека бъдат мои пожелания! Бъди жив и здрав!

Благодаря ти за хубавото пожелание! Надявам се да се сбъдне.

# 606
Да, ама си мисля, че най-добре  ще бъде да я сложат за мишена на стрелци-новобранци! #2gunfire

Е кометке аз исках да бъда по добронамерена не заради нея а заради наш Петко  Joy

# 607
Да, вчера.

Чесно да си кажа помислих че това на втората си ти

# 608
Е кометке аз исках да бъда по добронамерена не заради нея а заради наш Петко  Joy
Аааа, мила, аз имах предвид Мелда, а не Еда. Не мога да причиня нещо такова на Петко. Hug

# 609
  • София

Ама вие съвсем обърнахте резбата вече. Значи ние с Еда - мишени, а пък кака й през това време ще си се разхожда необезпокоявана по .....(вие си знаете какво). Ако само Еда е мишена, може новобранците и да не я уцелят, но в комплект с мен - няма начин. За да оцелеем е добре Толга ди мине пред нас двамата като най-добър приятел в нужда се познава.

# 610

Ама вие съвсем обърнахте резбата вече. Значи ние с Еда - мишени, а пък кака й през това време ще си се разхожда необезпокоявана по .....(вие си знаете какво). Ако само Еда е мишена, може новобранците и да не я уцелят, но в комплект с мен - няма начин. За да оцелеем е добре Толга ди мине пред нас двамата като най-добър приятел в нужда се познава.

Ама той червения Шевролет не е ли брониран smile3533

# 611
  • София
Да, вчера.

Да, а пък аз помислих, че това на третата е тя. Не, наистина, впечатляващи снимки и откровено казано, аз малко се изненадах като видях кой е автора на съответните стихове. Май си бях изградил по-различна представа.

# 612
Да, вчера.

Да, а пък аз помислих, че това на третата е тя. Не, наистина, впечатляващи снимки и откровено казано, аз малко се изненадах като видях кой е автора на съответните стихове. Май си бях изградил по-различна представа.

Вече не можем да ти преброим броя на усмирителлните ризи за двама smile3532

# 613
  • София

Ама той червения Шевролет не е ли брониран smile3533

По принцип за този точно модел и цвят бронебойни патрони няма открити (така ми каза дилъра, като ми я продаваше), но знае ли човек.

# 614

За всички фенки на Серхан!
Е, те това не знам как можем да заслужим да го видим!  newsm78  Явно феновете на сериала от снимката мноооооого са слушкали и папкали! Ние явно не сме достатъчно послушни! newsm45
Какво ли не бих дала да съм на мястото на тази мацка там, под дъжда....еееееххх smile3508.....

Общи условия

Активация на акаунт