Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 424
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Докато съвестта на Тюркян не и дава мира, Мелда силно ще се разбунтува срещу случващото се.
Чувствайки, че моментът да поеме по един път е вече дошъл, Харун ще вземе важно решение. За което ще потърси Ниса, но някой ще стане свидетел на този разговор ... Мелда!

аз залагам на Мелда,
Харун явно ще вземе решение да признае истината и да бъде с Еда и Ямур ,Мелда го чува и тотално превърта и.....

# 46
Залагам на Бату, че ще предприеме черни действия.  Мисля, че Мелда се нормализира - фактът, че скъса брачното свидетелство значи, че тя признава поражението си и признава реалността. Още повече, че тя сигурно е помагала на Тюркян при отглеждането на Еда и малкия брат. Не би посегнала на бебето.

Има разум в това, което казваш.
Мелда да мине на страната на Еда и Харун в нещастието им, което ще сплоти семейството.
Но някакси не ми се вярва.

# 47
Разбирайки хубавата новина, Тюркян най-накрая ще се успокои. Един важен въпрос няма да й дава мира

Дали този въпрос не е свързан с мнимата бременност на Мелда  Rolling Eyes

или с бащинството на Ямур newsm78

# 48
Разбирайки хубавата новина, Тюркян най-накрая ще се успокои. Един важен въпрос няма да й дава мира

Според мен въпросът, който не дава мира на Тюркян е дали Харун е в болницата с Еда.Дали е признал детето си!!

# 49

Според мен въпросът, който не дава мира на Тюркян е дали Харун е в болницата с Еда.Дали е признал детето си!!

Сигурно е така. Но като знае как Харун идваше на прегледите и трепереше за детето си,
може ли изобщо да очаква нещо друго ?
Просто за мен този резултат трябва да й е ясен.

# 50
Чудя се дали сценаристите няма да доразвият образа на жестоко наранената и отблъсната от любовта на живота си жена - Мелдището. Люто ранените по този начин жени наистина са способни на всичко. Ако сценаристите решат да са гадни, могат да сторят още доста мизерии. Яростта, с която Мелдата накъса свидетелството за брак, хич не е за подценяване. Може и да се върти нещо в болния й мозък, нищо чудно. Но въпреки опасенията си, продължавам да вярвам, че ще признае пред себе си загубата на войната и ще се кротне.

# 51
Аз също залагам на Мелда, защото Бату беше главното зло миналия епизод, сигурно са решили да ги редуват.  Laughing Laughing #2gunfire

# 52

Елма, Тюркян знае, че Харун е бащата.
Да, сега идва момента с вписването на името на бащата в акта за раждане.
Харун трябва да припознае детето.

# 53

това имах в предвид, просто не съм се изразила ясно

# 54
Изненадата трябва да е за Толга.
Той поне досега беше сляп и не разбра , че Хаккъ е Харун.
Но сега няма начин да не разбере.
Ами ако той в отчаянието си направи нещо ?
Все пак не ми се вярва.
Но помня колко неадекватен го бяха показали сценаристите при смъртта на майка му.
Откачи направо, дано сега не се случи.

# 55

Дали този въпрос не е свързан с мнимата бременност на Мелда  Rolling Eyes

то значи че ако Харун признае детето всички ще разберат за детето и че е от него ... и остава всички да са против това и може Еда затова да е в недобро здраве от притеснение  newsm78 newsm78 #Cussing out Thinking  

# 56
# 57
извинете забравих да ви честитя за новата тема и да поздравя съсдателката за това че е все до нас   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 58
Ами няма как, трябва да се направи акт за раждане на детето.
Някой трябва да припознае бебето, за да не пише в акта / поне при нас е така / "баща неизвестен".
Еда ражда без брак.
Но това означава , че ще се разбере от всички, че нтяма брак с толга.
Ех, тази лъжа на Еда най-сетне ще излезе наяве.
Дали?
Иначе Толга трябва да бъде вписан като баща. Но като нямат брак  Rolling Eyes

# 59

Мисля, че въпросите в главата на Тюркян са много:
1. какво ща прави Харун като баща на 2 бебета – едното родено, другото „чакащо да се роди”?
2. как ще се оправи това положение на многоженството на Харун в семейството им – 2 негови  бебета и то от 2 сестри?
3. как ще представи всичко на Джамил,  за който инфарктът ще бъде почти сигурен?
Силно се надявам Мелда да предприеме нещо– признание ли или инсценировка на загуба на „детето” за да не страда майка й.

Общи условия

Активация на акаунт