Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 287
  • 724
  •   2
Отговори
# 75
и по един бонбон да се почерпим  Wine Glass

# 76
  • Под звездите
Мисля, че смед като Еда роди и е в болницата Харун ще заяви на Ниса, че има дете. Именно това ще чуе Мелда, че той ще каже на всички за Еда, Яамур и връзката им. А тя къса брачното свидетелство от яд, че е безсилна. Женена е за Харун а той дари не я харесва, с нея е единствено заради лъжата, че чака дете (каквото няма) и няма как да има т. к. й каза ясно, че не я желая. Чува, че ще каже на всички за Еда и Яамур и може би че ще се разведе с Мелда. Това може би я кара да действа и да отвлече Яамур. Не си спомням точно преводите, но мисля, че имаше някакъв сърдечен проблем бебето. Интригата се задълбочава .....
newsm10 newsm10 newsm10

# 77
Наздраве за Ямур!!Благодаря за темата и на всички които се грижат да разбираме какво се случва!!  bouquet

# 78
  • Под звездите
Момичета , все пак да кажем едно наздраве за малката Ямур  Hug
Аз съм на джин с тоник.

Наздраве! Да ни е жива и здрава! И да не я отделят от родителите и!!!
НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН.А що се отнася,за отделянето такова ще има но важното е ,че на финала ЕДА ,ЯМУР И ХАРУН ще са заедно.В това съм абсолютно убедена!!!

# 79
Момичета , все пак да кажем едно наздраве за малката Ямур  Hug
Аз съм на джин с тоник.

Наздраве! Да ни е жива и здрава! И да не я отделят от родителите и!!!
НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН.А що се отнася,за отделянето такова ще има но важното е ,че на финала ЕДА ,ЯМУР И ХАРУН ще са заедно.В това съм абсолютно убедена!!!
  Praynig  newsm17 newsm17 дай боже

# 80
Благодаря за новата тема, много съм развълнувана от новия фрагмент. Хем се радвам , хем се притеснявам за Еда. Но смятам,че Еда ,ако умре филма ще загуби своя смисъл и ще е най-тъпия филм на света. Дано Мелдището да не изперка и да отвлече бебето. Дано Толга най-накрая да разбере за Харун.  Нямам търпение да стане сряда сигурно ще е много напрегната серия с много разкпития, дано защото в предишния епизод не стана нищо съществено.

# 81
мацки, смея да се надявам, че Харун няма да допусне някой да отвлече първородната му дъщеря. Очаквам да й назначи десетина бодигарда.Между другото, и аз вече полях чудната новина за нейното появяване на бял свят. Голяма сладурка е, да е жива и здрава)) smile3522

# 82
мацки, смея да се надявам, че Харун няма да допусне някой да отвлече първородната му дъщеря. Очаквам да й назначи десетина бодигарда.Между другото, и аз вече полях чудната новина за нейното появяване на бял свят. Голяма сладурка е, да е жива и здрава)) smile3522

Ще я "пипнат" много бързо, преди още да се е усетил.!

# 83
Момичета , ами ние съвсем забравихме за татко Феяз и татко Джамил!!
 Какво мислите по въпроса!

# 84
Ние много набързо решихме, че "черните облаци " са свързани с отвличане на бебето.!
А дали тези облаци ,няма да ги довеят родителите им.!!!

# 85
Може би татко Феяз е още при Бату.Докато Харун бягаше той беше все още вързан.Джамил както винаги ще научи последен, а може и да си стои в автосервиза и изобщо да не научи ,че е станал дядо.

# 86

ха,ха Джамил, той горкия все едно не е от този сериал, никога нищо не му казват и той си живее в неговия си свят.....мисля че Харун ще иска да признае за Еда и Ямур на семейството си но ще се случат някакви неща , и момента ще се отложи

# 87
  • София
Благодаря за новата тема сега какво излиза че ще треперим до сряда да разберем какво ще се случи ,аз мисля че Мелдището ще отвлече бебето от яд и злоба че е загубила Харун отново-като че ли някога е бил нейн .А бе болен мозък newsm78  hahaha  hahaha

# 88
хей момичета днес прекарах доста уморителен ден и за това отивам да си лягам а утре ще боядисвам яйца .. козунаци имам да меся а и после на църква за това лека и мека   smile3507 smile3534 smile3524 Sleeping newsm46  sleepuu 1countingsheep People Angel

# 89
меги, надявам се, че това с "пипането" няма да стане, дано поне на бебето не посегнат, гадините мръсни. На втория ти въпрос - за татковците. Джамил едва ли ще приеме спокойно вестта, че Еда има бебе. Като човек на честта, най-вероятно дълго ще преглъща факта, че това е дете, родено в грях, без брак, с баща зет му, и т.н. Феяз би трябвало обаче да е щастлив от раждането на бебето на сина си. Все по-често започвам да си мисля, че бебето е някаква заплаха за Бурак. Може и оттам да дойде някаква атака по фланга....брей,много гадини в тоя сериал, много нещо.... smile3511

Общи условия

Активация на акаунт