Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
    Стела, това е за теб, след като не пиеш кафе, това може би ще ти хареса! Hug

# 166
Аз ще се отдам на яйцата, но ще хвърлям по едно око!

# 167
lolipop4eto0 аз съм с теб. Петко беше написал цял план за превземането на Истанбул. Имаше аркада от пенсионери атакуващи от към България и т. н. беше мнага весел пост но в много стара тема. Иначе съм готова стягам багажа и тръгваме да линчуваме сценаристите.

На всички съфорумки желая весел и прекрасен ден. easter easter
Аз като Петко изчезвам за празниците но в понеделник съм на линия - ще чакаме новия фрагмент да разнищим. Те горките сценаристи ако не знаят как да продължат сериала да четът тук доста идеи им даваме. Но най-важното искаме Happy End.  sun Flowers Sunflower  newsm49

# 168
Кометка, много ти благодаря! Знаеш ли как добре ще ми дойде, че сега се заемам с почистване, определено ще ми потрябва!  Peace   bouquet  bouquet

# 169
Кометка, много ти благодаря! Знаеш ли как добре ще ми дойде, че сега се заемам с почистване, определено ще ми потрябва!  Peace   bouquet  bouquet
Между другото изненадана съм, че младо момиче като теб не пие кафе! Моите ученички все са в кафето! newsm78

# 170
Аз като Петко изчезвам за празниците но в понеделник съм на линия - ще чакаме новия фрагмент да разнищим.
Желая ти приятно прекарване където и да си! Весели празници! Hug

# 171
Момичета ,като се замисля Еда вече роди и няма да се разхожда по анцунг и дълги жилетчици!!Сега се надявам да развихри дизайнерските си способности спрямо нейното обличане.

# 172
Момичета ,като се замисля Еда вече роди и няма да се разхожда по анцунг и дълги жилетчици!!Сега се надявам да развихри дизайнерските си способности спрямо нейното обличане.
Ами дано стилистите на филма се смилят над външния й вид, накрая.

# 173
Между другото изненадана съм, че младо момиче като теб не пие кафе! Моите ученички все са в кафето! newsm78

Ами и аз преди не се различавах много от твоите ученички, въпреки че рядко съм пила кафе, пушех много и живеех доста нездравословно, но като завърших почна да ми идва ума в главата.  Mr. Green  Heart Eyes

# 174
Ами и аз преди не се различавах много от твоите ученички, въпреки че рядко съм пила кафе, пушех много и живеех доста нездравословно, но като завърших почна да ми идва ума в главата.  Mr. Green  Heart Eyes
Браво!  Grinning
Обаче виждам, как една хубава развръзка на сериала на този етап ни съживи!  Thinking

# 175
Чукайте на дърво, сценаристите да не ни развалят щастието!  Oha!

# 176
Момичета, сега отидох в турския форум и пише, че на 10.04. ще има зад кадър на Незабравима. По Атв има едно предаване Dizi TV, там дават за много сериали зад кадър, и ще има и за нашите. Казват че ще участват Синем, Йозлем, Серхан, Толга, и Айлан Алган.  Whistling  newsm76

Arkadaslar bi Yanlis Anlasilma olmus, kusuruma bakmayin..
Dizi TV, haftaya Cumartesi Unutulmaz`in Setine gidicek...
Merak etmeyin hersey ayni kalicak..
Tekrar hepinizden Özür diliyorum, yanlis anlasilma oldu...

Set`te Serhan Yavas, Özlem Yilmaz, Sinem Öztufan, Bugra Gülsoy ve Aylan Algan olacakmis...

Bu haberi Canimiz, Tüyocumuz, Patlamismisir`dan aldik....

# 177
  • Под звездите
ДОБРО УТРО мили,диви и щастливи
Снощи кат заспахте,ХАРУН ли сънувахте
Да не би да ви е носил на ръце,
да ви се е усмихвал от сърце
Да не би да ви е целувал жадно
и е любил безпощадно
А пък ПЕТКО наш,дали видял е ЕДА
не със анцунг, а с прашки
да го целува страстно,да го дращи
О,унесох се пак!За миг забравих,
че това е сън,а не факт
но гласецът на моя БАЙ ГАНЬО
разби ми мечтите рано,рано
И сега вече като съм будна
да се захващам с задачата трудна
да боядисам най-хубавите яйца
и да спра да мисля за ХАРУН и ЕДА

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 11:45 от eidin

# 178
ДОБРО УТРО мили,диви и щастливи
Снощи кат заспахте,ХАРУН ли сънувахте
Да не би да ви е носил на ръце,
да ви се е усмихвал от сърце
Да не би да ви е целувал жадно
и е любил безпощадно
А пък ПЕТКО наш,дали видял е ЕДА
не със анцуг, а с прашки
да го целува жадно,да го дращи
О,унесох се пак!За миг забравих,
че това е сън,а не факт
но гласецът на моя БАЙ ГАНЬО
разби ми мечтите рано,рано
И сега вече като съм будна
да се захващам с задачата трудна
да боядисам най-хубавите яйца
и да спра да мисля за ХАРУН и ЕДА

smile3501 smile3501 smile3501
Ха, сега се почерпи със сладката закуска и кафето на стр.11 и охлади страстите!

# 179
Момичета, сега отидох в турския форум и пише, че на 10.04. ще има зад кадър на Незабравима. По Атв има едно предаване Dizi TV, там дават за много сериали зад кадър, и ще има и за нашите. Казват че ще участват Синем, Йозлем, Серхан, Толга, и Айлан Алган.  Whistling  newsm76
Arkadaslar bi Yanlis Anlasilma olmus, kusuruma bakmayin..
Dizi TV, haftaya Cumartesi Unutulmaz`in Setine gidicek...
Merak etmeyin hersey ayni kalicak..
Tekrar hepinizden Özür diliyorum, yanlis anlasilma oldu...
Set`te Serhan Yavas, Özlem Yilmaz, Sinem Öztufan, Bugra Gülsoy ve Aylan Algan olacakmis...
Bu haberi Canimiz, Tüyocumuz, Patlamismisir`dan aldik....
Ами ще го гледаме, дано ни се просветлят някои неща!

Общи условия

Активация на акаунт