Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 242
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Цитат
Ами тя още не си го е "сложила " бебето!
Наближава и този момент!!

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

Съгласна съм напълно. Особено при положение, че бебето ще е факт. Не ми се вярва сценаристите да пропуснат рзждането като повод на някои хора да им се отворят очите. Нали си представяте - Харунски досега беше като препикано мушкато, изведнъж хвърчи от радост. Доста хора, които не са наясно, следва да си зададат въпроса "Защо?"

# 286
как мислите Толга ще влезе ли в стаята в болницата при положение че знае че Хаккъ е там? newsm78 newsm78 newsm78

аз мисля че няма да посмее, но ще види Харун

Може би ще влезе и пак ще се чуди какво прави Харун там!!!Нали е глуповат  милия.......не се сеща!!!!

# 287
как мислите Толга ще влезе ли в стаята в болницата при положение че знае че Хаккъ е там? newsm78 newsm78 newsm78

Може би ще влезе и пак ще се чуди какво прави Харун там!!!Нали е глуповат  милия.......не се сеща!!!!

Просто не иска да прогледне Толга !
Някой трябва да му закове истината право в очите.
А нали Еда трепери да не бъде наранен.

# 288
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!
 На сутринта Еда ще го изгони!!!

Все ми се струва че до сутринта черните облаци ще са дошли......сценаристи, да хванеш и да ги  box box box bash

Облака,май беше с черна къдрава коса и дойде още през ноща!!
/вижда се и от снимките/

# 289
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!
 На сутринта Еда ще го изгони!!!

Все ми се струва че до сутринта черните облаци ще са дошли......сценаристи, да хванеш и да ги  box box box bash

Облака,май беше с черна къдрава коса и дойде още през ноща!!
/вижда се и от снимките/

Да, и тоз облак да го фанеш, да го вържеш и все в главата #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 290
# 291

Мисля си ,че Хаят ще го види и ще му отклони вниманието. А тя как ли е разбрала,че Еда е родила?
Сигурно ,тя е потърсила Харун, нали го чакаше да отиде у тях!!
А пък може да е видяла ,че Еда я няма и тогава да му се е обадила!!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 17:40 от migi_megi

# 292
  • София

А ми той милия толко влюбен че не вижда по далеч от носа си или така му изнася ,да си мисли че може Еда да се влюби в него .Много е заблуден горкия понякога го съжалявам то бива бива ама неговото незнам какво е bowuu smile3513 smile3513 smile3513 smile3532 smile3532

# 293

Обаче Харун с каква любов и възхищение я гледа, нямам думи.. smile3505

# 294

А тук Хаят се радва, че вече си има две кукли.... newsm19

# 295
Цитат
облака,май беше с черна къдрава коса и дойде още през ноща!!
/вижда се и от снимките/

то това не е облак а  buria buria buria buria buria buria

# 296
ама и Харун прекарва чудесен меден месец - далеч от жена си smile3532 smile3532

# 297
Цитат
Ами тя още не си го е "сложила " бебето!
Наближава и този момент!!

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

Аз пък си мисля ,че Мелда ще отвлече бебето. Ще потърси помощта на Бурак.Ще скрият някъде детето,докато стане време тя да роди  и после ще се опита да го представи за свое!!! Ако си спомняте ,тя не веднъж е казвала"Това бебе трябваше аз да го родя".
Освен това ,тя знае ,че само ако има дете може да задържи Харун.!!
Мелда  може би си мисли,че след като Еда остане без дете ,Харун ще я зареже .Ще приеме нея и "Детето и" и ще заживеят щастливо.!!
/разбира се това може да го роди само един болен мозък/

# 298

и той трябва като Тюркян да ги види да се целуват за да повярва hahaha

# 299

А тук Хаят се радва, че вече си има две кукли.... newsm19

Ама наш харунчо така спокойно си стой, сякаш не му пука , че "родата" ще го види!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт