Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 308
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!
 На сутринта Еда ще го изгони!!!

Ако пък Харун я послуша, тотално ще ми падне в очите като екранен образ...
И па(р)кета няма да го спаси... hahaha hahaha

# 271
Пак ли този прословут пакет.!!!  Laughing

Ааами забелязва се, сега какво.. да си затваряме очите ли..  smile3532 smile3521

Нали знаеш поговорката "Очи пълни ,ръце празни"!!!
Така ,че поне да си погледаме!!!! baby_neutral

# 272
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!

той след сватбата вече е друг човек, а пък сега след раждането съвсем...а и изглеждат толкова щастливи като никога

# 273
Още не разбрала родата!!

И аз съм на същото мнение. Въобще не ми минава като оправдание това.  smile3513

# 274
забравете за пакета, няма  да го използва защото няма да му остане време от smile3504 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle pacifier 1stroller newsm30 newsm07

Да той ще е добър татко ,стига някой злодей да не му отнеме това право!!!

# 275
как мислите Толга ще влезе ли в стаята в болницата при положение че знае че Хаккъ е там? newsm78 newsm78 newsm78

аз мисля че няма да посмее, но ще види Харун
Мисля си ,че Хаят ще го види и ще му отклони вниманието. А тя как ли е разбрала,че Еда е родила?

# 276
Ууууу, Мелда как яростно къса удостоверението им за брак.
Голям кефффффф Joy

Не се кефи много!!
Това няма да донесе нищо добро!!Опасявам се тази ярост да не я прехвърли върху тримата щастливци!!!
е това е сигурно че ще я прехвърли и ще премине към решителни действия, ама на нея злобата и е в повече smile3516
Да не и падне бебето на Мелда от такива бурни действия hahaha

Ами тя още не си го е "сложила " бебето!
Наближава и този момент!!

# 277
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Още не разбрала родата!!

той след сватбата вече е друг човек, а пък сега след раждането съвсем...а и изглеждат толкова щастливи като никога

Да, тая сватба май му подейства много отрезвяващо. Досега беше малко като зомби.
А иначе - време е покрай раждането на Ямур, да лъснат и някои истини. Това е уникално събитие в едно семейство и не вярвам всичко да продължи постарому. Разкрития ще има, убедена съм в това.  bowuu bowuu

# 278
# 279
Двете по - малките снимки са от по- предишни серии.! Едната снимка е от 25 еп.,когато Харун и приготва вечеря!!/то това им беше единственния щастлив момент /

# 280
Май на една от снимките в болницата, видях Хаят при Еда и Харун  Rolling Eyes

Милата, тя заслужава да се радва заедно с тях.

Но къде е фамилията на Еда, на Харун ?
За Толга, мисля, че и сега нищо няма да разбере.
Може и да края на филма да не му се изясни. Grinning

# 281
Цитат

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

# 282
Цитат
Че защо Еда ,той си има булка.!!! Нали е младоженец!!!

незнам, дали би хапнал нещо поднесено от Мелда, след "незабравимата" вечеря на яхтата

Той от нея да хапва ,ама да не пиива!!!

# 283
Цитат

определено върви към развръзка сериала, и ако Мелда отвлече бебето, всички ще разберат каква е и за лъжите и....може би тогава Гюляй ще разкаже за мнимана бременност и че знае отдавна Мелда за Харун и Еда......покрай тревогите за Ямур всички много по лесно ще приемат любовта им, както се казва голямата бомба прикрива по малките Hug Hug

Това звучи много добре, айде иншаллах, да се окажеш права!  Peace  newsm17

# 284
Пак ли този прословут пакет.!!!  Laughing

Ааами забелязва се, сега какво.. да си затваряме очите ли..  smile3532 smile3521

Нали знаеш поговорката "Очи пълни ,ръце празни"!!!
Така ,че поне да си погледаме!!!! baby_neutral

ха ха ами то менюто не е забранено да се гледа

Общи условия

Активация на акаунт