Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 312
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Па ансамбъла е направо за модна полиция #2gunfire #2gunfire
Докога ще я обличат от най - евтината сергия на Капалъ чаршъ не знам....  #Cussing out #Cussing out

# 241
Ето един подарък  от мен Simple Smile  за празниците Embarassed

Стози тоалет и с тази измъчена физиономия ,Харунчо ми прилича не на татко , а на дядко!!!

Абе не знам дали прилича на дядко, щото аз другаде гледам  Embarassed я вижте там долу колко добре му е запълнен панталона.  Joy  Embarassed
Мерси  1001fan, весели празници и на теб!   bouquet

Пак ли този прословут пакет.!!!  Laughing

# 242

От всички качени снимки,тази най - много ми харесва!!!

да големината на носа му най доре се вижда на тая  hahaha hahaha

Която, оказва се, коректно кореспондира с големината на па(р)кета.... hahaha hahaha hahaha

# 243
Цитат
Стози тоалет и с тази измъчена физиономия ,Харунчо ми прилича не на татко , а на дядко!!

ха, ха недей така, той толкова се настрада че, сега щастието му идва в повече, да не говорим че беше пленник, присъства на раждането на детето си, преживя на Еда да и спре сърцето и .......измъчен ,но щастлив

Да най - щастлив от всички!!!
Великолепна актьорска игра!!!!

# 244

Ааами забелязва се, сега какво.. да си затваряме очите ли..  smile3532 smile3521

# 245
забравете за пакета, няма  да го използва защото няма да му остане време от smile3504 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle pacifier 1stroller newsm30 newsm07

# 246
Ууууу, Мелда как яростно къса удостоверението им за брак.
Голям кефффффф Joy

Не се кефи много!!
Това няма да донесе нищо добро!!Опасявам се тази ярост да не я прехвърли върху тримата щастливци!!!

# 247
забравете за пакета, няма  да го използва защото няма да му остане време от smile3504 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle pacifier 1stroller newsm30 newsm07

със сигурност е  така но поне ще има целувка по челото и хващане на ръцете като от времето на баа и дядо

# 248
Голям кефффффф Joy

Не се кефи много!!
Това няма да донесе нищо добро!!Опасявам се тази ярост да не я прехвърли върху тримата щастливци!!!

е това е сигурно че ще я прехвърли и ще премине към решителни действия, ама на нея злобата и е в повече smile3516

# 249

Ааами забелязва се, сега какво.. да си затваряме очите ли..  smile3532 smile3521
Малииии, в почти всяка темичка оди за пакетите има.
Накрая една анкета между актьорите за най-голям...нос и обувки,
но придружена и със снимков матрял за по-достоверно гласуване Joy Joy

# 250
гледам тука очевидно това е отбелязването на неговото остаряване

Ама защо с две торти с по 5 свещички.!!

Забелязахте ли как е облечен. Със същите дрехи ,с които асистира на раждането.!!

# 251
Голям кефффффф Joy

Не се кефи много!!
Ако Мелдата пощръклее, това ще е най - елегантния начин да съберат Еда и Харун. А тя не може безкрайно да е най - хитрата от всички, да не говорим, че тя напълно самосиндикално си го направи напоследък...
Обещавам да й съдействам за лечение на преференциални цени в наш'та мила клиника. И да не й пускам много ток hahaha hahaha hahaha

# 252
Голям кефффффф Joy

Не се кефи много!!
е това е сигурно че ще я прехвърли и ще премине към решителни действия, ама на нея злобата и е в повече smile3516
Да не и падне бебето на Мелда от такива бурни действия hahaha

# 253
гледам тука очевидно това е отбелязването на неговото остаряване

Нещо много постни тия тортенца... newsm78 newsm78

Ами компанията само "кочове". Сигурно те са ги избрали тези "тортенца"

# 254
Цитат
Ако Мелдата пощръклее, това ще е най - елегантния начин да съберат Еда и Харун. А тя не може безкрайно да е най - хитрата от всички, да не говорим, че тя напълно самосиндикално си го направи напоследък...
Обещавам да й съдействам за лечение на преференциални цени в наш'та мила клиника. И да не й пускам много ток

абсолютно съгласна че ,това е единствения начин да оправдаят постъпките и - ако полудее

Общи условия

Активация на акаунт