Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 237
  • 724
  •   1
Отговори
# 180

След тая снимка, вярвам до сряда ще сте в супер настроение!  Wink
Ейдин, много хубаво стихотворение.  Hug

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 12:01 от UnutulmaZ

# 181
Ейдин страхотно стихотворение създава страхотно настроение!!! smile3521 smile3532

# 182
Здравейте и от мен, да се включа в паузата между яйцата, козунаците и всичко останало

да,интересна серия ще е в сряда , само да видим края че ,тези черни облаци не ми вдъхват доверие

# 183

След тая снимка, вярвам до сряда ще сте в супер настроение!  Wink
Ейдин, много хубаво стихотворение.  Hug

яя на Харун белите косми ги няма

# 184
Здравейте на всички

Много хуабва закусчица сте ни приготвили ама няма време почнала съм почистване и трябва да продължавам.

Лек и весел ден

# 185
Ето един подарък  от мен Simple Smile  за празниците Embarassed

# 186
Добър ден и от мен.

Докато ви изчетох  стана време да боядисвам яйца!

Имам ново тълкуване за снощното  резюме ,но нямам време сега!! Чао до после!!!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 13:44 от migi_megi

# 187
ДОБРО УТРО мили,диви и щастливи
Снощи кат заспахте,ХАРУН ли сънувахте
Да не би да ви е носил на ръце,
да ви се е усмихвал от сърце
Да не би да ви е целувал жадно
и е любил безпощадно
А пък ПЕТКО наш,дали видял е ЕДА
не със анцунг, а с прашки
да го целува страстно,да го дращи
О,унесох се пак!За миг забравих,
че това е сън,а не факт
но гласецът на моя БАЙ ГАНЬО
разби ми мечтите рано,рано
И сега вече като съм будна
да се захващам с задачата трудна
да боядисам най-хубавите яйца
и да спра да мисля за ХАРУН и ЕДА

Много хубаво ! Браво !
Е, аз боядисах яйцата вече.

Благодаря за чудесните снимки, както и за информацията за това предаване зад кадър.
Дано кажат нещо как ще се развие филмът занапред.
Но тези снимки така радват окото, само, само хубав край трябва да има ....  Heart Eyes
Приятен следобед !

# 188
Здравейте и от мен. Радостното събитие на днешния ден е, че имам нет и на работа  и понеже съм укротила вече цялото отделение, мога да се захвана и с интернетясване  tooth tooth Не бих се учудила, ако турските фенове са отвелекли сценаристите и сериала следва вече естествения си ход. Нямам друго обяснение за явната динамика на предстоящата серия. Иначе не знам защо ми се струва, че Бату и Мелдата ще се надпреварват кой да отвлече Ямур.  newsm78

Мили дами нашия доктор терапевт ме зарадва.

Сега знам че дори и да отидем на лечение при нея ще имаме нет поне за форума и за някоя друга клюка покрай сериала.
Мога преспокойно да не се притеснявам вече защото моя мъж ме обяви вече че ми е необходимо лечение.
smile3502

# 189
Гледам ги и им се радвам.
Толкова са красиви тримата, ех, да можеха така да се снимат и в реалния живот...
Страхотна двойка са те, за малкото слънчице да не говорим Simple Smile Simple Smile

# 190
Здравейте и от мен. Радостното събитие на днешния ден е, че имам нет и на работа  и понеже съм укротила вече цялото отделение, мога да се захвана и с интернетясване  tooth tooth Не бих се учудила, ако турските фенове са отвелекли сценаристите и сериала следва вече естествения си ход. Нямам друго обяснение за явната динамика на предстоящата серия. Иначе не знам защо ми се струва, че Бату и Мелдата ще се надпреварват кой да отвлече Ямур.  newsm78

Сега знам че дори и да отидем на лечение при нея ще имаме нет поне за форума и за някоя друга клюка покрай сериала.
Мога преспокойно да не се притеснявам вече защото моя мъж ме обяви вече че ми е необходимо лечение.
smile3502

съгласна с мъжа ти, с едно изключение ВСИЧКИ СМЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ . тоо с тияя сценаристи айй сиктир  newsm45

# 191
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте и от мен. Радостното събитие на днешния ден е, че имам нет и на работа  и понеже съм укротила вече цялото отделение, мога да се захвана и с интернетясване  tooth tooth Не бих се учудила, ако турските фенове са отвелекли сценаристите и сериала следва вече естествения си ход. Нямам друго обяснение за явната динамика на предстоящата серия. Иначе не знам защо ми се струва, че Бату и Мелдата ще се надпреварват кой да отвлече Ямур.  newsm78

smile3502

съгласна с мъжа ти, с едно изключение ВСИЧКИ СМЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ . тоо с тияя сценаристи айй сиктир  newsm45

Ще трябва да говоря с шефовете да формираме подотделение "Обсебени от "Незабравима". Проблемът е, че и мен ще трябва да ме хоспитализират, че и на мен Мъжът вече ми лепна диагнозата.... hahaha hahaha hahaha
А иначе да не ви обезсърчавам много, ама тая права линия на монитора на Еда не ми харесва никак, ама никак... Naughty Naughty Naughty smile3518 smile3518 smile3518
Напускам ви засега, по чисто яйчни причини, козунакът вече е готов, благодарение на фурната отсреща tooth tooth

# 192

smile3502

Ще трябва да говоря с шефовете да формираме подотделение "Обсебени от "Незабравима". Проблемът е, че и мен ще трябва да ме хоспитализират, че и на мен Мъжът вече ми лепна диагнозата.... hahaha hahaha hahaha
А иначе да не ви обезсърчавам много, ама тая права линия на монитора на Еда не ми харесва никак, ама никак... Naughty Naughty Naughty smile3518 smile3518 smile3518

Мила, ама тази права линия е докато са още в дома на Харун, после я откарват с линейка в болницата, още преди да я качат в линейката, тя вече гледа, а в болницата както виждаш, даже седнала държи бебето. И в резюмето пише, че дори Тюркян се успокоява.
Мен ме плашат тия черни облаци , щото ми омръзна толкова страдание и  ми се иска да свършва филма с хепи енд. Нищо , че ще ми липсват срядите с преживяването на историята .
 Hug

# 193
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

smile3502

Мила, ама тази права линия е докато са още в дома на Харун, после я откарват с линейка в болницата, още преди да я качат в линейката, тя вече гледа, а в болницата както виждаш, даже седнала държи бебето. И в резюмето пише, че дори Тюркян се успокоява.
Мен ме плашат тия черни облаци , щото ми омръзна толкова страдание и  ми се иска да свършва филма с хепи енд. Нищо , че ще ми липсват срядите с преживяването на историята .
 Hug

Ще изгледам фрагмента пак, но не можах да се въздържа да ви споделя тази снимка. Както се пее в една песен - Кой сега е номер едно?
http://www.prikachi.com/files/1480120c.jpg
 hahaha hahaha hahaha

# 194
UnutulmaZ

Благодаря ти. Ти знаеш за какво  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт