Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 415
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Цитат
Ако Мелдата пощръклее, това ще е най - елегантния начин да съберат Еда и Харун. А тя не може безкрайно да е най - хитрата от всички, да не говорим, че тя напълно самосиндикално си го направи напоследък...
Обещавам да й съдействам за лечение на преференциални цени в наш'та мила клиника. И да не й пускам много ток

абсолютно съгласна че ,това е единствения начин да оправдаят постъпките и - ако полудее

Защо ако, след като..  Joy

# 257

Мацки, някъде излязло ли е резюме на следващия епизод ?
Нямам възможност да се върна много назад по обясними причини
 и ако сте коментирали вече ми кажете долу-горе на коя стр., плийз Praynig

Боже, съвсем съм се отнесла, че си пише всичко в новата тема стр.1. Мерси на всички за темичката за надеждата !
[/quote]

Тъкмо щях да ти отговоря, но видах ,че ти сама си се сетила!!!!

# 258
Цитат
Ако Мелдата пощръклее, това ще е най - елегантния начин да съберат Еда и Харун. А тя не може безкрайно да е най - хитрата от всички, да не говорим, че тя напълно самосиндикално си го направи напоследък...
Обещавам да й съдействам за лечение на преференциални цени в наш'та мила клиника. И да не й пускам много ток

абсолютно съгласна че ,това е единствения начин да оправдаят постъпките и - ако полудее

Защо ако, след като..  Joy

права си Hug

# 259
гледам тука очевидно това е отбелязването на неговото остаряване

Нещо много постни тия тортенца... newsm78 newsm78

постни постно толкова еда толкова време имала толкова направила hahaha hahaha

Че защо Еда ,той си има булка.!!! Нали е младоженец!!!

# 260
Цитат
Че защо Еда ,той си има булка.!!! Нали е младоженец!!!

незнам, дали би хапнал нещо поднесено от Мелда, след "незабравимата" вечеря на яхтата

# 261
Най-после открих прослувутата снимка с линейката

http://www.facebook.com/photo.php?pid=274209&o=all&op=1& … oid=111522563880#!/photo.php?pid=31173485&o=all&op=1&view=all&subj=111522563880&aid=-1&id=1318690695&oid=111522563880&fbid=1435925701000

# 262
Unutulmaz  ,много благодаря Simple Smile

Едно подаръче от мен , не се получи както исках  Sunglasses

Страхотно си се справила, значи имаме и фотошоп личности, много се радвам. bowuu
М/удр. след вчерашния ми пост за турския, разбрах че има много съфорумки, които са решили да го понаучат и съм много щастлива. Ако има още не се стеснявайте да ми пишете.  Peace  Hug Hug

Радвам се че ти харесва Simple Smile Много обичам да работя с фотошоп,но последно време нямам много време Simple Smile и музата ми някъде се беше изгубила Simple Smile.Обещавам и авченца да направя довечера Simple Smile.

Между другото аз съм Владимира Simple Smile Приятно ми е да се запознаем Simple Smile  bouquet

# 263

Не е стигнала една торта за свещичките, затова са сложили две!  rotfImbo search

аз да ви кажа опитах се да ги преброя на едната има 6 на другата 5 свещички като и да го смятам  не ми се вързва

ОХ...... ако той е на 11, значи ние сме "педофилки" !!!!
/Засрамих се от себе си/ Embarassed

# 264
как мислите Толга ще влезе ли в стаята в болницата при положение че знае че Хаккъ е там? newsm78 newsm78 newsm78

аз мисля че няма да посмее, но ще види Харун

# 265
Unutulmaz  ,много благодаря Simple Smile

Едно подаръче от мен , не се получи както исках  Sunglasses
http://prikachi.com/files/1480139V.png

Страхотно си се справила, значи имаме и фотошоп личности, много се радвам. bowuu
М/удр. след вчерашния ми пост за турския, разбрах че има много съфорумки, които са решили да го понаучат и съм много щастлива. Ако има още не се стеснявайте да ми пишете.  Peace  Hug Hug

Радвам се че ти харесва Simple Smile Много обичам да работя с фотошоп,но последно време нямам много време Simple Smile и музата ми някъде се беше изгубила Simple Smile.Обещавам и авченца да направя довечера Simple Smile.

Между другото аз съм Владимира Simple Smile Приятно ми е да се запознаем Simple Smile  bouquet

И на нас! И аз харесвам gossip girl  Peace, само че повече Чък и Блеър. Извинявам се за лиричното отклонение.  Laughing Laughing  Sunglasses

# 266
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!
 На сутринта Еда ще го изгони!!!

# 267
Ето един подарък  от мен Simple Smile  за празниците Embarassed

Стози тоалет и с тази измъчена физиономия ,Харунчо ми прилича не на татко , а на дядко!!!

Абе не знам дали прилича на дядко, щото аз другаде гледам  Embarassed я вижте там долу колко добре му е запълнен панталона.  Joy  Embarassed
Мерси  1001fan, весели празници и на теб!   bouquet

Пак ли този прословут пакет.!!!  Laughing

Тази снимка означава само едно- че Еда няма да умре!
Защото във фрагмана показват права линия на сърцето,но това е още във къщата, а след това имаме снимка с линейка и най-накрая и тази, при която са вече във болница и Еда е добре и гушка Ямур  newsm44 newsm44 newsm44

# 268
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли
Още не разбрала родата!!
 На сутринта Еда ще го изгони!!!

Все ми се струва че до сутринта черните облаци ще са дошли......сценаристи, да хванеш и да ги  box box box bash

# 269

От всички качени снимки,тази най - много ми харесва!!!

да големината на носа му най доре се вижда на тая  hahaha hahaha
Така сме се захласнали по него ,че носа му направо  ни се вижда перфектен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт