Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 415
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Много се радвам, че старата компания пак е на линия! Благодаря ви, момичета! Hug

# 556
 в сферата на предположенията  мисля че Мелда съвсем откача след раждането на Ямур и решава че това е причината да не я иска Харун и съответно отвлича бебето от болницата и отива при Гюлай, всички търсят бебето и Мелда защото сестрата казва че е идвала, Гюляй се плаши от това което е направила приятелката и, и вижда каква е всъщност....и така покрай отвличането се разплитат всички неща - бремеността на Мелда, и всичко останало Hug Hug

# 557
в сферата на предположенията  мисля че Мелда съвсем откача след раждането на Ямур и решава че това е причината да не я иска Харун и съответно отвлича бебето от болницата и отива при Гюлай, всички търсят бебето и Мелда защото сестрата казва че е идвала, Гюляй се плаши от това което е направила приятелката и, и вижда каква е всъщност....и така покрай отвличането се разплитат всички неща - бремеността на Мелда, и всичко останало Hug Hug
Аз мисля, че ако Мелда отвлече бебето, тя няма да го води при Гюляй, а другаде!

# 558
Аз мисля, че ако Мелда отвлече бебето, тя няма да го води при Гюляй, а другаде!

възможно е, но тя няма много варианти, евентуално хотел newsm78

# 559
Струва ми се, че краят на филма е още далеч. Все пак още не са пуснали новия герой, а мисля, че действието ще се развие по-нататък след години. А относно тъмните облаци, за които стана дума, смятам, че ще има проблем със здравето на детето и така ще лъснат много истини, особено ако се налага намесата на бащата.

# 560
всичко се свежда да това колко серии остават още? ако са 10 ще започнат да се разплитат нещата, но ако са повече ще има пак какво ли не

# 561
Между другото забелязвате ли, че в последните серии сценаристите ни дават по един бонус - в предишната серия хвърлянето на халката от Харун, в следващата серия ще станем свидетели на скъсването на брачното свидетелство от Мелда, и това ако не е намек за предстоящ развой на събитията ... не знам какво друго е?

# 562
  • София

То в сферата на предпложенията, айде бакълъм и аз да се изкажа!
Ей, ама гадини са тия сценаристи, беееееееееее! Няма ли кой да ги застреля, та да не се мъчат вече! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не ни оставят поне една серийка да се порадваме - пак пъклени планове, черни облаци и не знам какви други простотии!
Какво има да го заплитат още - мене ако питате за половин серия да съм я приключила тая трагедия:
 -Мелдището да я предаде оная змия Гюлай - пък да я подгонят майка Тюркян и Харун от двете страни, па като я стигнат - бой, глад и стригане докато й съдерат мечешката козина;  fight
 - А татко Джамил, нали и той винаги е в неведение, като разбере, пък като погне Тюркян, да помете квартала с нея за ужас на комшийте;  bambam
 - Татко Феяз да си признава, та и Бату да се кротне с тая подривна дейност, да си гушва Ниса и сестричката и да хваща пътя;   car003
…после лесно - Мелда ще накисне Бурак, жена му ще го нарита и право в пандиза; smile3513
 - Мелдището за заслуги ще я заточат в некой азиатски клон на фирмата, та дано местния шейх да я хареса и да я тури в харема …17-та жена да върти там интриги;  smile3534
 - Толгенцето и него някой да го фрасне, та да му паднат розовите очила, та белким прогледне. Понеже за него малко ми е жал, поне да му дадат мястото на Бурак и Мелда, стигя вися в тая корабостроителница и да се отдаде на работа за просперитета на фирмата, че наш Харунчо ще е мнооооооооооого зает! smile3533

…и така - а ние 12 серии да гледаме нашите гълъбчета как си гукат и си отглеждат отрочето. luvbed smile3504

Ще ме прощавате за кръвожадните сцени, ама за половин серия, турския СЕМ може и да не забележи! smile3503

# 563
всичко се свежда да това колко серии остават още? ако са 10 ще започнат да се разплитат нещата, но ако са повече ще има пак какво ли не
Да ама никой не ни казва още колко серии има и това ни убива. Няма нищо по-лошо от неизвестното!

# 564
  • И тук,и там
Мелда разбра,че не може да раздели Харун и Еда.Може би,следващия и ход ще бъде да "направи"аборт!Да се чувстват виновни!Тя ще се прави на жертва.Излъганата годеница и съпруга! Thinking Thinking Thinking

# 565
Мелда разбра,че не може да раздели Харун и Еда.Може би,следващия и ход ще бъде да "направи"аборт!Да се чувстват виновни!Тя ще се прави на жертва.Излъганата годеница и съпруга! Thinking Thinking Thinking

ами чудесно за нея, ще получи малко съжаление и готово, Харун и без това се ожени само заради детето което уж носи, да видим какво ще я спаси после от развод, защото рано или късно ще се разбере че не е била бременна...

# 566
# Unutulmaz (35.0%, 2,249 Votes)# Gönülçelen (30.0%, 1,974 Votes)
# Aşk ve Ceza (6.0%, 402 Votes)
# Ömre Bedel (5.0%, 331 Votes)
# Ezel (4.0%, 266 Votes)
# Arka Sıradakiler (3.0%, 216 Votes

# Tuba Büyüküstün - Gönülçelen (33.0%, 1,796 Votes)
# Özlem Yılmaz - Unutulmaz (30.0%, 1,626 Votes)# Leyla L. Tuğutlu - Es ES (17.0%, 920 Votes)
# Begüm Birgören - Ömre Bedel (5.0%, 260 Votes)
# Beren Saat - Aşk-ı Memnu (3.0%, 152 Votes)
# Nurgül Yeşilçay - Aşk ve Ceza (2.0%, 115 Votes)

# Serhan Yavaş - Unutulmaz (30.0%, 1,621 Votes)
# Cansel Elçin - Gönülçelen (20.0%, 1,089 Votes)
# Ahmet R. Şungar - Es Es (19.0%, 1,025 Votes)
# Murat Yıldırım - Aşk ve C. (10.0%, 551 Votes)
# Murat Han - Ömre Bedel (4.0%, 214 Votes)
# Kıvanç Tatlıtuğ - Aşk-ı M. (3.0%, 140 Votes)

Класация за рейтинг на сериалите  по Атв ,както на актьор и актриса.

Това са анкетите на TelevizyonDizisi.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisicom-anketi-2010/

Ако искате и вие може да гласувата.

# 567
Лелееее BoBoYana, твърде нереалистично развитие на нещата, но много ми харесва така предложеният от теб сценарии. Дано сценаристите прочетат твоето предложение. На Мелда обаче май повече ще й отива ролята на труженичка на Дунав мост, обслужвайки напълно турските шофьори на тирове! newsm48

# 568
momi4eta super ste sus vsi4ki komentari i stihove,a izvinvam se i mom4eta-da e jiv i zdrav rojdenika makar i na paterizi.az mn rjdko pi6a no vsi4ko 4eta koeto pi6ete i mn mn se zabavljavm -STRAHOTNI STEEEE!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Laughing
A ZA PREVODITE MN MN BLAGPDARJ ZA6TOTOT AZ NI6TO NERAZBIRAM I MN SE RADV :A KATO IMA MALKO SVETLINKA V TUNELA1  newsm76 newsm76ELA1 newsm51txtloves:

# 569
Между другото забелязвате ли, че в последните серии сценаристите ни дават по един бонус - в предишната серия хвърлянето на халката от Харун, в следващата серия ще станем свидетели на скъсването на брачното свидетелство от Мелда, и това ако не е намек за предстоящ развой на събитията ... не знам какво друго е?

така е, поне има някакво развитие, след преломната серия със сватбата

Общи условия

Активация на акаунт