Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 245
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.
а чакай само жената да научи и ще видиш какво ще стане с йозлем
Не се съмнявам, че жената на Бай Ганьо е много разбрана.  Изборът й доказва, че е много интелигентна жена!:)

Мдаа, страхотен комплимент от жена за жена. Щото аз си мислех, че аз съм си избрал жената, а не тя мен...

ХАхахах, значи и теб са успели да те заблудят.... hahaha hahaha

# 706
  • София
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.

а чакай само жената да научи и ще видиш какво ще стане с йозлем

Какво да й се случи на Йозлем, най - много да станат първи дружки с жена му.... hahaha hahaha
То така става обичайно... Laughing Laughing

да първи дружки и общ бизнес да направят

Ами да - примерно бизнес с обувцици за разгонени мечки. Йозлем ще осигурява контрабандния канал от Турция, а жена ми ще ги пласира тука.

# 707
Queen, M.D., мила, май ще трябва да ни уредиш с по-голяма стая в твоето отделение, по възможност с изглед към природата, че този филм ни взе акъла на всички!  #Crazy
Кометке, ще гледам да го направя преди и мен да са ме тикнали в стайчето с меките стени.
Иначе при нас, на четвъртиот километър, природа да искаш.
Ама както казва един колега - аз китки не пием. Joy Joy
Ааааа, това не проблем, с пиенето, ние ще си донесем алкохол - ракийка скоросмъртница, винце гъстичко и т. н. А мезето ..... ще го мислим, сигурно има някой млад санитар! newsm78

# 708
Ето и подарък за нашата Д-р Куин , че като гледам скоро време всички ще сме на лечение при нея

А юли си е за юли тогава пак ще ти поднесем подарък bowuu bowuu

# 709
Ами да - примерно бизнес с обувцици за разгонени мечки. Йозлем ще осигурява контрабандния канал от Турция, а жена ми ще ги пласира тука.

Мелда ще ги праща с корабите на Харун, скрити в дълбоко в тайници, а тя маскирана като гларус ще прелита над корабите случайно да не се загуби нещо! afwitch

# 710
ама много сте сладки днеска направо ПУ ПУ

ДА ви разцелува човек  love001

# 711
  • Варна
Здравейте и от мен момичета и Петко
Другият понеделник започва "Клетва". Някой знае ли колко серии е този филм. А колкото до стихотворенията - страхотни са, също като писателите им. Успешен ден на всички от мен.

# 712
  • София
А тарабас не се обажда пак твори нещо

А не тук съм и вярно творя , но повече ми е приятно да ви чета . Така се зареждам за стихотворенията.

На личната ни Докторка искам да кажа, че не става въпрос за ползваната от нея риза , а за едно стихотворение на Бай Ганьо разбира се , в което пише,че ще ни облекът в клиниката двамата в една усмирителна риза , за икономия в тая криза.Точно с тия редове ние се шегуваме и върви закачката, че сме като едно цяло и никой не може да пресече финала сам.

Ааа, двойната не съм я ползвала, малко ми е широчка, пък аз съм дребна кокошка. Иначе това да двойната ризка съм го чела, много интересна идея.... hahaha hahaha

Ти докато четеш и се гледаш в огледалото (наблюдавам те през завесата!), тази идея вече я включиха в антикризисната програма на правителството. Очаква се много голям ефект от тази мярка да има. В тая криза и безработица лудниците скоро ще преливат, а пък там изненада - по една риза за двама, съответно едно легло, по една порция ядене, едно руло тоалетна хартия и т.н. Това тук да не е като в "Швейк", дето някой ще се прави на Кирил и Методий, за да иска двойна дажба.

# 713

Мелда ще ги праща с корабите на Харун, скрити в дълбоко в тайници, а тя маскирана като гларус ще прелита над корабите случайно да не се загуби нещо! afwitch

Аам трябва първо да ги измисли БАй Ганю

# 714
ДА ви разцелува човек  love001
Нещо сме на кеф! Сценаристите са виновни! Празниците и почивката ни се отразиха добре!

# 715
Здравейте и от мен момичета и Петко
Другият понеделник започва "Клетва". Някой знае ли колко серии е този филм. А колкото до стихотворенията - страхотни са, също като писателите им. Успешен ден на всички от мен.

Ами 54 серии е ама зависи нашите как ще ги пускат ето тука е турската версия може да я гледаш

http://www.bolumizle.com/Yemin-izle-98.html

# 716
  • Варна
Благодаря много degavu

# 717

моля пак заповядай в нашата комуна сладка

# 718
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

моля пак заповядай в нашата комуна сладка

Табелата на входа й гласи "Незабравимо- вглъбени наркомани"

Благодаря също за предварителните подаръци, много оплакнах очите, което води до извода, че все още съм тук, нищо че съм зад пИрдето. Само не знам дали и мъжа не ги оплакна, ама ще се разбере... Ако почне и той да се разхожда по долни гащи, ще значи че е видял, каквото е нужно... hahaha hahaha hahaha

# 719

ДА ви разцелува човек  love001

Благодаря за целувките! И аз съм на същото мнение и много ми се иска да вярвам , че освен празниците и моят оптимизъм към действието във филма малко е помогнал.

Навън вали, а ние сме се събрали
и пасианс от бисери редим.
В темата ни сме заиграли
и стихчета за филма си творим.

Общи условия

Активация на акаунт