Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 208
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
На всички творци - продължавайте в същият дух, олимпийският огън никога да не загасва, гордея се, че познавам такива хора като вас, пък макар и под измислени имена.

Е, аз на някои си казах истинското име, а пък на всички дадах възможност да се досетят, като казах кога е именият ми ден - след около месец и половина. Да няма скрито, покрито, а и този път да се подготвите своевременно с подаръците.

# 691
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Привет, мила компания!

На bganio - благодаря за ведрото стихче. Направо ме заболя корема от смях. Само че искам да ви уверя, драги Тарабас и bganio, че ризката не съм я ползвала, само така ви се е сторило. Освен хрема, съм си здрава като бик, и почти толкоз умна, за уточнение hahaha hahaha hahaha

А пък на тоя форум на статистиките му не вярвам, то аз се скъсвам да пиша, пък твърди, че имам 0 (нула) публикации. ПО - ласкава оценка за писанията си не съм получавала скоро... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Под публикации във форума се разбира и отчита всяка  пуснала тема, а не дискусиите по темите. Явно не си откривала тема,затова ти отчитат 0 публикации.

Ааа, благодаря за осветлението...  bouquet
Аз пък почти го бях приела навътре   newsm78 newsm78 Joy Joy

ама то теб и сега не дава да си тука все оффлине пишеш

илли си някой скрит или тия 21 гости дето виждам да сте станали повечко

Аз ви разправям, че ме няма..... newsm78 newsm78 newsm78
Отивам пак да се гледам в огледалото....

# 692
  • София
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.

а чакай само жената да научи и ще видиш какво ще стане с йозлем

Аз като гледам Йозлем каква тигрица може да е понякога, леко се притеснявам с жената какво ще стане - тя ми е кротка и тиха.

# 693
  • София
Привет, мила компания!

На bganio - благодаря за ведрото стихче. Направо ме заболя корема от смях. Само че искам да ви уверя, драги Тарабас и bganio, че ризката не съм я ползвала, само така ви се е сторило. Освен тъпата сенна хрема, съм си здрава като бик, и почти толкоз умна, за уточнение hahaha hahaha hahaha

А пък на тоя форум на статистиките му не вярвам, то аз се скъсвам да пиша, пък твърди, че имам 0 (нула) публикации. ПО - ласкава оценка за писанията си не съм получавала скоро... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ама като ми написа вчера, че и мен ме е хванала липсата, верно се притесних и ходих да се оглеждам, да не се е случило нещо езотерично, без да се усетя.... Joy Joy Joy

То тука стана като в Биг Брадър. Имам чувството, че живееш отсреща и аз заничам през завесата да те гледам какво правиш...

# 694
А тарабас не се обажда пак твори нещо

А не тук съм и вярно творя , но повече ми е приятно да ви чета . Така се зареждам за стихотворенията.

На личната ни Докторка искам да кажа, че не става въпрос за ползваната от нея риза , а за едно стихотворение на Бай Ганьо разбира се , в което пише,че ще ни облекът в клиниката двамата в една усмирителна риза , за икономия в тая криза.Точно с тия редове ние се шегуваме и върви закачката, че сме като едно цяло и никой не може да пресече финала сам.

# 695
На всички творци - продължавайте в същият дух, олимпийският огън никога да не загасва, гордея се, че познавам такива хора като вас, пък макар и под измислени имена.
Е, аз на някои си казах истинското име, а пък на всички дадах възможност да се досетят, като казах кога е именият ми ден - след около месец и половина. Да няма скрито, покрито, а и този път да се подготвите своевременно с подаръците.
Ок, за домашно ще проуча календара с празниците! Но по-хубаво ще бъде подаръците да ги поднесем "на живо", а не виртуално. Да не станем като приказката с Хитър Петър и Настрадин Ходжа. Ще поканим Йозлем на парти послучай празника ти!
ВСЪЩНОСТ ДАААААА, МИСЛЯ, ЧЕ ЗАГРЯХ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, ДАСКАЛСКА МИ РАБОТА!

# 696
  • София
Да не пропусна и аз да отбележа поредната отлична проява на таланта на Тарабас. Кометка вижда елементи на съзтезание и лошо няма, но проблемът е, че при сегашната ситуация, характеризираща се с висока степен на обвързаност и зависимост между Тарабас и мен, не виждам как един от двамата би пресякъл пръв финала без другия. А предизвестени финали никой не обича да гледа.

Наистина сте супер и двамата но си прав взимам си думите назад няма състезание.

Продължавайте в зсъщия дух та и нас да ни заразявате и като имаме време да пишем стихове да се отчетем и ние за хубавата яхта.

ПП Не съм кометка но все пак отговорих разбрах че з амене става на въпрос де

Извинявай, ако не съм бил точен, но аз долното имах предвид:

Страхотно! Браво!  

Тарабас, не се даваш на Бай Ганьо!    

добре де няма страшно почти са разбрахме за вашия и нашия мол явно при вас има вече разпродажба.

нашия го пуснаха скоро но като гледам думата разпродажба я е хванало липсата

Сега само остава да позная къде точно живееш - хич няма да ми е трудно - в най-хубавия квартал, както смята жена ми - и тя е оттам.

# 697
А тарабас не се обажда пак твори нещо

А не тук съм и вярно творя , но повече ми е приятно да ви чета . Така се зареждам за стихотворенията.

На личната ни Докторка искам да кажа, че не става въпрос за ползваната от нея риза , а за едно стихотворение на Бай Ганьо разбира се , в което пише,че ще ни облекът в клиниката двамата в една усмирителна риза , за икономия в тая криза.Точно с тия редове ние се шегуваме и върви закачката, че сме като едно цяло и никой не може да пресече финала сам.

Ааа, двойната не съм я ползвала, малко ми е широчка, пък аз съм дребна кокошка. Иначе това да двойната ризка съм го чела, много интересна идея.... hahaha hahaha

# 698
айде bye bye .. аз излизам с мъжо ми .. и сигурно утре ще се върна .. продължавайте с творенията .. и аз ще се напъна докато ме няма да измисля някое друго стихотворение  Heart Eyes Хайде и много проздрави от Сливен (може да са малко мокри защото тук мхого вали)  smile3533 newsm51 newsm51   umbrella   umbrella  ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  umnikuu

# 699
  • София
Добър ден и от мен.

Доста сте изписали, та досега четохххх..............

Честит Рожден Ден на Бай Ганьо (на патерици)
Желая ти много здраве , щастие и любов , и нека всички твои мечти станат реалност!!!!

Да ти поднеса и аз един скромен подарък:

Уцели десятката с този подарък!!! Както се казва голям, много хубав и от сърце. Благодаря!

# 700
Queen, M.D., мила, май ще трябва да ни уредиш с по-голяма стая в твоето отделение, по възможност с изглед към природата, че този филм ни взе акъла на всички!  #Crazy

# 701
Добър ден и от мен.

Доста сте изписали, та досега четохххх..............

Честит Рожден Ден на Бай Ганьо (на патерици)
Желая ти много здраве , щастие и любов , и нека всички твои мечти станат реалност!!!!

Да ти поднеса и аз един скромен подарък:

Уцели десятката с този подарък!!! Както се казва голям, много хубав и от сърце. Благодаря!

Искам и аз такъв подарък за моя ден ден. ПО време на юлските горещници е. Приемам и по време на трите дни bowuu bowuu bowuu

# 702
  • София
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.
а чакай само жената да научи и ще видиш какво ще стане с йозлем
Не се съмнявам, че жената на Бай Ганьо е много разбрана.  Изборът й доказва, че е много интелигентна жена!:)

Мдаа, страхотен комплимент от жена за жена. Щото аз си мислех, че аз съм си избрал жената, а не тя мен...

# 703
Queen, M.D., мила, май ще трябва да ни уредиш с по-голяма стая в твоето отделение, по възможност с изглед към природата, че този филм ни взе акъла на всички!  #Crazy

Кометке, ще гледам да го направя преди и мен да са ме тикнали в стайчето с меките стени.
Иначе при нас, на четвъртиот километър, природа да искаш.
Ама както казва един колега - аз китки не пием. Joy Joy

# 704

Какво ще кажете, а? Фокусирайте белите слипчета (пардон боксерки)! Пълнежа го оставям на вашето въображение! smile3502 Скъпа Куийн, наслади се на гледката! #Crazy

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 12:14 от kometka76

Общи условия

Активация на акаунт