Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 229
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.

а чакай само жената да научи и ще видиш какво ще стане с йозлем

# 676
На всички творци - продължавайте в същият дух, олимпийският огън никога да не загасва, гордея се, че познавам такива хора като вас, пък макар и под измислени имена.

# 677
Да не пропусна и аз да отбележа поредната отлична проява на таланта на Тарабас. Кометка вижда елементи на съзтезание и лошо няма, но проблемът е, че при сегашната ситуация, характеризираща се с висока степен на обвързаност и зависимост между Тарабас и мен, не виждам как един от двамата би пресякъл пръв финала без другия. А предизвестени финали никой не обича да гледа.

Наистина сте супер и двамата но си прав взимам си думите назад няма състезание.

Продължавайте в зсъщия дух та и нас да ни заразявате и като имаме време да пишем стихове да се отчетем и ние за хубавата яхта.

ПП Не съм кометка но все пак отговорих разбрах че з амене става на въпрос де

Извинявай, ако не съм бил точен, но аз долното имах предвид:

Страхотно! Браво!  

Тарабас, не се даваш на Бай Ганьо!    

добре де няма страшно почти са разбрахме за вашия и нашия мол явно при вас има вече разпродажба.

нашия го пуснаха скоро но като гледам думата разпродажба я е хванало липсата

# 678
А тарабас не се обажда пак твори нещо

# 679
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Привет, мила компания!

На bganio - благодаря за ведрото стихче. Направо ме заболя корема от смях. Само че искам да ви уверя, драги Тарабас и bganio, че ризката не съм я ползвала, само така ви се е сторило. Освен тъпата сенна хрема, съм си здрава като бик, и почти толкоз умна, за уточнение hahaha hahaha hahaha

А пък на тоя форум на статистиките му не вярвам, то аз се скъсвам да пиша, пък твърди, че имам 0 (нула) публикации. ПО - ласкава оценка за писанията си не съм получавала скоро... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ама като ми написа вчера, че и мен ме е хванала липсата, верно се притесних и ходих да се оглеждам, да не се е случило нещо езотерично, без да се усетя.... Joy Joy Joy

# 680
Добър ден и от мен.

Доста сте изписали, та досега четохххх..............

Честит Рожден Ден на Бай Ганьо (на патерици)
Желая ти много здраве , щастие и любов , и нека всички твои мечти станат реалност!!!!

Да ти поднеса и аз един скромен подарък:

# 681
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.
Не се съмнявам, че жената на Бай Ганьо е много разбрана.  Изборът й доказва, че е много интелигентна жена!:)

# 682
  • София
А относно яхтата, виждам, че много последователно вървите към заветната цел, затова бих искала да помоля bganio, ако е възможно разбира се, да ни цани за екипаж да ги обгрижваме с Йозлем докато кръстосват моретата!  smile3548

Нека да бъдем реалисти. Ние дори и за една малка яхта няма да съберем пари и затова вече поръчах и даже капарирах не точно яхта, а нещо като някогашните римски галери, където ще има примерно около 50 гребци и един, който ще им задава такта. Гребците ясно кои са, а аз познавам само един, който може да ви накара да гребете до припадък и то в единен ритъм - Харун. Така няма да се наложи и много провизии да мъкнем. Вода не трябва, защото вие ще изпивате с очи Харун, а за храна въобще няма да се сещате. Така и вие доволни, а пък Харун няма да ни се пречка, докато ние с Еда се усамотяваме в капитанската каюта.  Мелда също ще има своето място - ще я ползваме като котва.

# 683
Привет, мила компания!

На bganio - благодаря за ведрото стихче. Направо ме заболя корема от смях. Само че искам да ви уверя, драги Тарабас и bganio, че ризката не съм я ползвала, само така ви се е сторило. Освен хрема, съм си здрава като бик, и почти толкоз умна, за уточнение hahaha hahaha hahaha

А пък на тоя форум на статистиките му не вярвам, то аз се скъсвам да пиша, пък твърди, че имам 0 (нула) публикации. ПО - ласкава оценка за писанията си не съм получавала скоро... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Под публикации във форума се разбира и отчита всяка  пуснала тема, а не дискусиите по темите. Явно не си откривала тема,затова ти отчитат 0 публикации.

# 684

Какво да й се случи на Йозлем, най - много да станат първи дружки с жена му.... hahaha hahaha
То така става обичайно... Laughing Laughing

# 685
Привет, мила компания!

На bganio - благодаря за ведрото стихче. Направо ме заболя корема от смях. Само че искам да ви уверя, драги Тарабас и bganio, че ризката не съм я ползвала, само така ви се е сторило. Освен хрема, съм си здрава като бик, и почти толкоз умна, за уточнение hahaha hahaha hahaha

Под публикации във форума се разбира и отчита всяка  пуснала тема, а не дискусиите по темите. Явно не си откривала тема,затова ти отчитат 0 публикации.

Ааа, благодаря за осветлението...  bouquet
Аз пък почти го бях приела навътре   newsm78 newsm78 Joy Joy

# 686

Какво да й се случи на Йозлем, най - много да станат първи дружки с жена му.... hahaha hahaha
То така става обичайно... Laughing Laughing

да първи дружки и общ бизнес да направят

# 687
А относно яхтата, виждам, че много последователно вървите към заветната цел, затова бих искала да помоля bganio, ако е възможно разбира се, да ни цани за екипаж да ги обгрижваме с Йозлем докато кръстосват моретата!  smile3548

Нека да бъдем реалисти. Ние дори и за една малка яхта няма да съберем пари и затова вече поръчах и даже капарирах не точно яхта, а нещо като някогашните римски галери, където ще има примерно около 50 гребци и един, който ще им задава такта. Гребците ясно кои са, а аз познавам само един, който може да ви накара да гребете до припадък и то в единен ритъм - Харун. Така няма да се наложи и много провизии да мъкнем. Вода не трябва, защото вие ще изпивате с очи Харун, а за храна въобще няма да се сещате. Така и вие доволни, а пък Харун няма да ни се пречка, докато ние с Еда се усамотяваме в капитанската каюта.  Мелда също ще има своето място - ще я ползваме като котва.
За Мелда съм съгласна но ние почивка ще имамели .. защото очи да видят РЪКА ДА ПИПНЕ .. не трябва само гледане а и пипане... за това от време на време ще се сменяме ти и Йозлем малко в капитанската каюта а после ние с Серхан ... Съгласен ??  newsm78 newsm78 Grinning Grinning

# 688
А относно яхтата, виждам, че много последователно вървите към заветната цел, затова бих искала да помоля bganio, ако е възможно разбира се, да ни цани за екипаж да ги обгрижваме с Йозлем докато кръстосват моретата!  smile3548

Joy Joy Joy Позицията на Мелда е твърде скромна, та нали тя е в мениджърският екип на компанията на Харун, трябва й нещо по-така - например чудесно ще се вписва като платно, което се рее и издува здраво на вятъра!

# 689
Привет, мила компания!

Под публикации във форума се разбира и отчита всяка  пуснала тема, а не дискусиите по темите. Явно не си откривала тема,затова ти отчитат 0 публикации.

Ааа, благодаря за осветлението...  bouquet
Аз пък почти го бях приела навътре   newsm78 newsm78 Joy Joy

ама то теб и сега не дава да си тука все оффлине пишеш

илли си някой скрит или тия 21 гости дето виждам да сте станали повечко

Общи условия

Активация на акаунт