Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 213
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
bganio, искам да отбележа няколко неща:
1) Ти си един превъзходен поет, с неподражаем стил и невероятно въображение!
2) Ако съм те засегнала с нещо, моля да ме извиниш, не е умишлено.
3) Страхотно удоволствие е да разговарям с теб, изключително много се разтоварвам когато чета стиховете ти!
4) А снощи когато сме си говорили, не сме видели, че не си вече на линия, за което ти се извинявам!

ПП Надявам се, че ще приемеш моите искрени извинения, ще се реванширам за всичко.  newsm53 smile3503

Виждам, че си реваншистки настроена тази сутрин и ще гледам да се възползвам от това. А за останалото няма проблем - даже мен да ме няма...., вие пак си пишете, че иначе може неловко мълчание да настъпи във форума. А виждаш какво става понякога - човек, както си пише и чете и изведнъж го хваща липсата...

Та накратко - благодаря много за точки 1 и 3 и няма за какво по точки 2 и 4. 

# 661
Тарабас браво на теб отсрамваш всички ни и достойно се бориш.
Ако не си ти мъжката част отдавнна щеше да ни постави в малкия си джоб от рими

А за стихчето за нашия доктор просто нямам думи.

# 662
кометке много си добричка днеска

ама той петко каза че е дебелокож не се притеснявай толкова

# 663
  • София
Да не пропусна и аз да отбележа поредната отлична проява на таланта на Тарабас. Кометка вижда елементи на съзтезание и лошо няма, но проблемът е, че при сегашната ситуация, характеризираща се с висока степен на обвързаност и зависимост между Тарабас и мен, не виждам как един от двамата би пресякъл пръв финала без другия. А предизвестени финали никой не обича да гледа.

# 664
  • София
Тарабас браво на теб отсрамваш всички ни и достойно се бориш.
Ако не си ти мъжката част отдавнна щеше да ни постави в малкия си джоб от рими

А за стихчето за нашия доктор просто нямам думи.

Хайде сега - излишна скромност. Тарабас верно е уникална, но има тука доста поетеси и поетични женски души.

# 665
bganio,
Стихотворението за нашата скъпа Докторка е прекрасно, но така може да си загубим едничката /криза е / риза, в която сме облечени, а я как добре си живеем в нея.  Даже имам чувството, че времето също ни влияе еднакво, особено лошото каквото е днес.
Занизват се стихотворение след стихотворение, а какво по-хубаво от това?
Да се включват и другите, че стихосбирка трябва да се издава, яхта да се купува, подаръци за бебето и майка му и още куп разходи.

# 666
Да не пропусна и аз да отбележа поредната отлична проява на таланта на Тарабас. Кометка вижда елементи на съзтезание и лошо няма, но проблемът е, че при сегашната ситуация, характеризираща се с висока степен на обвързаност и зависимост между Тарабас и мен, не виждам как един от двамата би пресякъл пръв финала без другия. А предизвестени финали никой не обича да гледа.

Наистина сте супер и двамата но си прав взимам си думите назад няма състезание.

Продължавайте в зсъщия дух та и нас да ни заразявате и като имаме време да пишем стихове да се отчетем и ние за хубавата яхта.

ПП Не съм кометка но все пак отговорих разбрах че з амене става на въпрос де

# 667
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора

# 668
  • София

Е, всичко е относително:

На фона на Мелда, играна от Йозтуфан
Мойта кожица е тънка като целофан

# 669
  • София
bganio,
Стихотворението за нашата скъпа Докторка е прекрасно, но така може да си загубим едничката /криза е / риза, в която сме облечени, а я как добре си живеем в нея.  Даже имам чувството, че времето също ни влияе еднакво, особено лошото каквото е днес.
Занизват се стихотворение след стихотворение, а какво по-хубаво от това?
Да се включват и другите, че стихосбирка трябва да се издава, яхта да се купува, подаръци за бебето и майка му и още куп разходи.

Права си, а аз понеже не съм чак толкова лош човек, ще подаря на Мелда дузина обувцици, каквото и да значи това, ако се откаже от пъклените си планове. Разбрах, че в нашия Мол имало днес голяма промоция на тия работи и отивам да видя. Ама тия кога прочетоха, кога се снабдиха и кога вече ги намалиха. Голяма работа са в нашия Мол.

# 670
Няма нищо лошо в състезанията, нали така се усъвършенства човек?

# 671

Е, всичко е относително:

На фона на Мелда, играна от Йозтуфан
Мойта кожица е тънка като целофан

Спокойно както виждаш тука като Мелда няма
Таке и с по тънка кожица ще си ок
Ще те върнеме жив и здрав на жената

# 672
А относно яхтата, виждам, че много последователно вървите към заветната цел, затова бих искала да помоля bganio, ако е възможно разбира се, да ни цани за екипаж да ги обгрижваме с Йозлем докато кръстосват моретата!  smile3548

# 673
  • София

Наистина сте супер и двамата но си прав взимам си думите назад няма състезание.

Продължавайте в зсъщия дух та и нас да ни заразявате и като имаме време да пишем стихове да се отчетем и ние за хубавата яхта.

ПП Не съм кометка но все пак отговорих разбрах че з амене става на въпрос де

Извинявай, ако не съм бил точен, но аз долното имах предвид:

Страхотно! Браво!  

Тарабас, не се даваш на Бай Ганьо!    

# 674
А ето и Guffy е тук и работи усилено за нашата мечта разходка с лодка из босфора
Ами да, само, че не знам как ще си разделим Серхан, като гледам как се е стопил, горкичкият. Петко е късметлия, при него конкуренция няма - Йозлем е само за него.

Общи условия

Активация на акаунт