FarmVille - 21 тема

• 35 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Включих се към работа на съседка, в която участват още 4 нейни приятели, до сега никой нищо не е посял  Crossing Arms А пише ли някъде преди колко време е започнала мисията, за да знам има ли някакъв шанс да я завършим за 1 ден

# 136
От акаунта на съпруга ми помогнахме на един съсед, но пък там където е прозореца със съседа на който се помага и колко и кои съседи са му помогнали, името на мъжа ми го нямаше. Ще видим като оберем какво ще стане. )

Аз сега си бера ориза и ще видя дали и аз мога да помогна на някого. )

# 137
А на мен защо ми пише че работата не може да бъде намерена и да се присаединя в друга.Моляви помогнете.

# 138
Мира, идвай да помагаш на мен, имаме доста общи съседи и можем бързо да минем всичките работи.

# 139
А на мен защо ми пише че работата не може да бъде намерена и да се присаединя в друга.Моляви помогнете.
На кое ниво си? Доколкото разбрах, само прехвърлилите 20-то могат да участват  Thinking.

# 140
  • No Line On The Horizon
Имах засята цяла нива с тикви, когато се включих към такава работа. Не ми отчете, когато ги обирах. Трябваше наново да засея от тях и тогава взе да отчита колко съм засяла и след колко време приключва работата. Но тази съседка, към чиято работа се включих не е засяла изобщо такива тикви. Мисля, че и сама ще мога да приключа, но ще видим.

# 141
При мен пък не се отварят чуждестранни сайтове, та и фермата не мога да видя...

# 142
На кое ниво си? Доколкото разбрах, само прехвърлилите 20-то могат да участват  Thinking.

48 сам.

# 143
Аз пък уж се присъединих към мисия с грозде....влизам във фермата- трябва да сея тикви.... newsm78, искам да се присъединя към приятел, който сее тикви и не мога....мътно ми  Rolling Eyes.

# 144
Някой не са сяли все още нещата,защото не са обрали това което са сяли преди това.И особено ако имат памук или дини,няма да могат да се включат освен ако не ги изтрият.

# 145
  • София
Някой не са сяли все още нещата,защото не са обрали това което са сяли преди това.И особено ако имат памук или дини,няма да могат да се включат освен ако не ги изтрият.

Точно така  Peace ! Аз, например, съм посяла червена пшеница, която ще стане готова утре и нямам никакво намерение да я трия заради някаква ТЪПА новост, която дори не е ясна как точно работи  Naughty ooooh! Crossing Arms !

# 146
  • Пловдив

48 сам.

Аз се опитах да помогна на мисията, към която се присъединих, чрез акаунта на моя приятел, който е май 42 ниво, но не позволява също. Едната вероятна причина е мисията да има ограничен брой участници - ние сме 5, а другата - да може да кани само основният, този, който пръв е приел работата, понеже от неговия акаунт се опитвам да го присъединя към мисията ни чрез моя молба да помага... дано се разбра нещо, че как обяснявам  ooooh!

# 147
Им ограничение в броя на помагачите, но не знам колко е!

# 148
  • Варна
запис

# 149
black_angel7@abv.bg

Който иска, нека ме добави. Понастоящем съм 30 ниво, ако има значение.
Включих се да помагам на един съсед да сеем тикви, пък да видим какво ще стане...

PS: Само моля уточнявайте, че сте от форума, + ник евентуално:)

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 17:14 от sun kissed

Общи условия

Активация на акаунт