FarmVille - 21 тема

• 35 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Придобивките ми от новите кутии: Шарено пате и ветропоказател

и маса със столове

# 631
Kally May, не е късно мила, чакам те. )

# 632
Някой не иска ли да се включи към нашата мисия  Rolling Eyes
Останаха само 293 квадратчета за засяване  Praynig

# 633
  • София
При мен все още се случва при някои съседи да ми изписва, че не мога да взема собствената си публикация. Дали някой има този проблем и има ли начин за отстраняването му.

# 634
уф - засях си сама и ще взема сребърен медал, но поне да приключа тази мисия, че ...

# 635
Ейй това куче много ме кефи най-сетне го пуснаха чакам го 5 месеца.И следва човека той където ходи и то след него.А забелязахте ли че ако човека ви е в центара а кучето е горе и като ви зареди фермата кучето бяга до стопанина си. Wink Wink Wink

# 636
Странно, завъртях 30 коня и не ми се падна нищо!!!Да не би вече да не могат да се въртят конете? Thinking

# 637
Странно, завъртях 30 коня и не ми се падна нищо!!!Да не би вече да не могат да се въртят конете? Thinking

На мен само 1 хп...  Rolling Eyes

# 638

Първият път ли ти се падна?

# 639

А на мен от 1 месец са ми се паднали само 3 неща... егати каръщината тва мойто..

# 640

Не..по средата на въртенето, а преди изкарвах по 4-5 неща като слагах по 1 кон и над 10 с 5... сега слагах 1 или 3, че ме мързеше...

# 641
  • София
Искам да попитам , ако си продам наградите - статуи от тикви , дали ще ми се отрази на медалите ?

# 642
Има нови неща в маркета  Mr. Green Маймунката е много сладка  Heart Eyes

# 643
Черпя по повод рождения ми ден  Mr. Green

Пуснали са 2 нови мисии

# 644
Черпя по повод рождения ми ден  Mr. Green

Пуснали са 2 нови мисии

Честит рожден ден! Да си жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт