FarmVille - 21 тема

• 35 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
за какво са последните три медала,може ли да ми обясните

# 151
  • Варна
може ли някой да обясни какво трябва да се прави и какво да се сее

# 152
Ух , мами , и аз нищо не разбирам ... Всичко ми е някаква мъглааааа ... Може ли някой да обясни за новостите , защото наистина ми се ще вече да съм наясно с нещата , за да знам какво да правя.. Благодаря ви предварително

# 153
  • Стара Загора
Ух , мами , и аз нищо не разбирам ... Всичко ми е някаква мъглааааа ... Може ли някой да обясни за новостите

И аз се присъединявам към този апел. Нищо не ми е ясно. Моля който е по на ясно да обясни за какво иде реч!

# 154
  • Пловдив
Така, аз съм бясна!!!  Twisted Evil

Започнах офертата за 1400 тикви. Общият брой на помагачите, без да боя себе си е 9, т.е. кооперацията ни се състои от 10 човека. Освен мен и още 4 съседи, останалите 5 съседа, които са се включили са си засяли съвсем други неща, а не тикви. Това означава, че няма да мога да изпълня офертата като златна, защото няма как да стане. Сега ще е бронзова или сребърна само защото някой си е решил да цъкне на линка за помощ.  Crossing Arms

А сега да обясня това, което аз разбрах:

1. Всеки може да прави максимум по 1 оферта. Т.е., докато не приключите тази, с която сте се захванали, не може да започнете паралелно друга.
2. Може да работите в кооперация като помагач или като главен. Т.е. или вие пускате офертата и от там събирате помагачи или се включвате като помагач към офертата на друг.
3. Незнам точно наградите, че нямах време да разгледам, но в крайна сметка всички печелят едно и също. Т.е. няма значение дали сте помагач или главен.
4. Всяка оферта има 3 нива на завършеност - златно, сребърно и бронзово. колкото по-бързо се свърши, толкова по-добре. Например, ако аз и 9 помагача (както е за тиквите) засеем и ОБЕРЕМ 1400 тикви за 15 часа сме на златно ниво. Ако го направим за 1 ден сме сребърно и тнт.
5. Когато се включвате като помагач на някой трябва да засадите това, за което се включвате, защото в противен случай нито ще помогнете, нито ще спечелите нещо и още повече (както е при мен с тиквите) ще забатачите офертата на човека, понеже заемате място за помагач, а всъщност не помагате.
6. Броят на помагачите е ограничен. За тиквите е 9. За останалите оферти незнам.
7. Когато нямате в листа с офертите нищо, т.е. не може да започнете собствена оферта и да набирате помагачи, имате възможност да се включите като помагач към офертата на друг, като дебнете стената си за линк за помощ.

Сега ще направя снимком материал за нагледност и ще го кача тук.

Това е прозореца ALL JOBS. В него виждате всички активни оферти, от които може да си изберете една и да я започнете, както и да набирате помагачи по нея. Под заглавието на офертата с малки букви е показано какво печелите и за колко време трябва да се изпълни.

Това е прозореца ACTIVE JOB. В него се показва статуса на текущата оферта, която изпълнявате. В случая при мен това е тази с тиквите. Първият подпрозорец е PROGRESS. В него виждате колко е общият брой на засяното от всички (вие и помагачите), колко е обрано съответно и на какъв процент на изпълнение е тази оферта. Горе в дясно е показано времето, през което трябва да се изпълни офертата и съответно златно, сребърно и бронзово ниво на изпълнение. За медалите е необходимо да се изпълнява на златно ниво, т.е. за възможно най-кратко време в рамките на указаното за златно ниво. Ако натиснете бутона Quit job, това означава че се отказвате от офертата и я напускате и съответно може да започнете нова или да се включите като помагач към някой приятел.
Вторият подпрозорец е FRIENDS. В него виждате всички приятели/съседи, които са в текущата оферта и помагат за изпълнението й.
Третият подпрозорец е Message board, чрез който може да пращате съобщения на съседите по оферта.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 15:43 от Doni M

# 155
  • Варна
благодаря
Да попитам помагам на мой съсед, но в листата ми има още 4 работи на които пише старт. Какво ще рече това, че и аз съм се включила там, а бездействам понеже не сея исканата култура?

# 156
  • Пловдив
благодаря
Да попитам помагам на мой съсед, но в листата ми има още 4 работи на които пише старт. Какво ще рече това, че и аз съм се включила там, а бездействам понеже не сея исканата култура?

Пише старт, защото може да започнеш оферта от предложените. Но ще е неефективно да работиш по повече от 1 оферта, понеже няма как да сееш едновременно 2 и повече култури, тъй като бройката на принос ще е малка и така накрая може да не се изпълни нито една от офертите. Просто като се включиш към някоя оферта или пуснеш ти такава трябва цялата бригада ударно да сеете, това за което сте се включили  Peace

# 157
Ами аз три пъти се опитах да взема работа и ми пише, че не е намерена, няма да да се занимавам повече  Crossing Arms
....ако има значение това - нивата ми не беше засята с нищо

# 158
  • София
А как мога да пусна оферта за КООП на ягоди например или червени боровинки да кажем?! Ето това не ми е ясно, ако някой обясни ще съм много благодарна!

# 159
  • Пловдив
Можеш да пуснеш само оферти, които са налични, а не такива, които ти си решиш. Примерно има само тикви, грозде и еди какво си, и може да пуснеш едно от тях, а не такива, които няма.

# 160
Можеш да пуснеш само оферти, които са налични, а не такива, които ти си решиш. Примерно има само тикви, грозде и еди какво си, и може да пуснеш едно от тях, а не такива, които няма.

Надявам се да сменят, че иначе скукаааа  Praynig

# 161
Това MVP не се ли получава като собствен принос при изпълнението на дадена задача?

И аз няма да си разваля нивата, че да участвам...

Малко ми е тъпо да трябва да се съобразявам кое кога да сея, при положение, че вече е време за разходки и по-приятни занимания

# 162

Отделно от това ми се провалят плановете за събиране на табелки.

# 163

А да... а и моята нива до сега беше разделена на квадранти и сеех различни култури - табелки бавно се събират, ама повече ме кефи. Сега докато ми е интересно ще садя на ТКЗС  Mr. Green

# 164
.....
Аз така и не разбрах как се събират тези табелки  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт