FarmVille - 21 тема

• 35 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
И от мен честит имен ден!
Аз мисля утре или във вторник да почна с тиквите, някой да иска да се присъедини  Rolling Eyes
С тези дето растат за часове мога да се занимавам до 12-ти Laughing

# 226
  • МАРС
И аз си мислех че като приключа мисията днес ще започна друга,ама уви,изписа ми че не мога да пусна съобщение за нова задача,защото ми били свършили молбите,при положение че съм пуснала една единствена публикация на стената,при това вчера Thinking

# 227
И аз си мислех че като приключа мисията днес ще започна друга,ама уви,изписа ми че не мога да пусна съобщение за нова задача,защото ми били свършили молбите,при положение че съм пуснала една единствена публикация на стената,при това вчера Thinking

Май че разрешава по 1 публикация на денонощие, пробвай по-късно. При мен се получи.

# 228

Май че разрешава по 1 публикация на денонощие, пробвай по-късно. При мен се получи.
Аз днес пуснах 3 публикации за помощ (аз бях основател), ама не стана работата, а много исках камиона Mail Truck.
Като видях сега катеричката и реших да пробвам късмета си, за половин час събрах парите и си пратих кутия, но ми се падна коня. Аз и него харесвам Simple Smile

# 229
аз приключих мисията с гроздето и сега си имам гроздова овца  Mr. Green

# 230
Въпросът ми е ако изтече срокът преди да си си обрал реколтата и не успееш да вземеш дори бронзов медал, цялата мисия ли се проваля? и още- какво общо имат съседите и как си помагаме, когато работим по един и същ продукт? надявам се някой да ме е раазбрал, тъй като и аз не съм много наясно и не си задавам въпросите точно. Embarassed

# 231
Леле 16 страници,връщам се да чета.

# 232
Дали ще има още мисии

# 233
  • София

В смисъл? Питаш за видове ли, освен наличните грозде, тикви и какво беше там другото!

Въпросът ми е ако изтече срокът преди да си си обрал реколтата и не успееш да вземеш дори бронзов медал, цялата мисия ли се проваля?
и още- какво общо имат съседите и как си помагаме, когато работим по един и същ продукт?

На първия въпрос - да проваля се и сигурно няма да я отчете като постижение при панделките.
На втория въпрос - за всяка мисия ти трябват съседи да ти помагат или да помогнеш ти на някого. Не е възможно сам човек да засее и ожъне 1500 тикви за няколко часа!

# 234
  • No Line On The Horizon
Сигурно ще има и с други култури. Надявам се да има и други награди.

# 235
  • UK
Кали Мей, освен ако няма достатъчно допълнителни акаунти. Simple Smile

Нещо не ме кефи тая кооп идея. И пак медали, блях.

# 236
Аз сама се мъча с тиквите дето стават за 8 часа,имам двама дето ми изписва,че участват но не ги виждам да сеят тикви.
Така,че мисията е невъзможна,ама те така са го измислили,да не става лесно.Няма да му се вживявам.

# 237

пробвах от допълнителните акаунти, не става да се помага  от тях, иска 20 ниво, а моите съм ги зарязала на 12

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:01 от Анонимен

# 238
  • UK
Аха, аз си имам няколко официални допълнителни акаунта за една друга игра и от тях става, те са след 20то ниво. Simple Smile

# 239
  • София

пробвах от допълнителните акаунти, не става да се помага  от тях, иска 20 ниво, а моите съм ги зарязала на 16

Същата работа и при мен  Crossing Arms !
И хич няма да ги "бързам" тия новите медали - когато станат, тогава!

Общи условия

Активация на акаунт