FarmVille - 21 тема

• 35 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
А аз съм много ядосана...
Първата мисия мина супер и захванах снощи втората мисия.
Е нищо, остана някой, който да обере 375сини цветя и нищо....А са се включили хора, които хал хабер си нямат какво трябва да се прави.
Сега я прекратих и си пуснах собствена за гроздето. С моя мъж ще си я направим само двамата.

# 241
Да, това питах - за други култури
Иначе и аз не смятам да спечеля бързо медалите, когато - тогава
А някой разбра ли какво е MVP  Thinking

# 242
  • София
А някой разбра ли какво е MVP  Thinking[/b]

Да! Абревиатура на Most Valuable Player - т.е. ти да си допринесъл (засял, ожънал) най-много за дадена мисия.

# 243
Да, това питах - за други култури
Иначе и аз не смятам да спечеля бързо медалите, когато - тогава
А някой разбра ли какво е MVP  Thinking

Да - писахме - това е най-голям собствен принос в изпълнение на задачата.

# 244
[

Nа втория въпрос - за всяка мисия ти трябват съседи да ти помагат или да помогнеш ти на някого. Не е възможно сам човек да засее и ожъне 1500 тикви за няколко часа!
[/quote]
А как помагам на съседите си? или те на мен?

# 245
Момичета, много моля 1-2ма човека да се включат в моята мисия за гроздето, ако засеят веднага ще спечелим златният медал.
Ето линка
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=1578184294& … cruitFriendReward

# 246
В нищо не мога да се включа, защото имам червена пшеница и утре ще я бера.

[

Nа втория въпрос - за всяка мисия ти трябват съседи да ти помагат или да помогнеш ти на някого. Не е възможно сам човек да засее и ожъне 1500 тикви за няколко часа!
А как помагам на съседите си? или те на мен?
[/quote]

когато се приеме дадена мисия и сееш от съответното растение - тикви, грозде ... ти отчита колко броя остават и когато береш също ти отчита - събира се общият брой от всички участващи и ако се изпълнят сроковете се печели съответния медал.

# 247
А кой получава наградата от медала, създателя или всеки един участник получава статуетка примерно? Hug

# 248
А кой получава наградата от медала, създателя или всеки един участник получава статуетка примерно? Hug

Аз днес взех златен медал, но  не бях създател и нямам медал, но награда имам (овца, лилава).

Пак се прекарах с нов акаунт и взех блатото Sad

# 249
Момичета, много моля 1-2ма човека да се включат в моята мисия за гроздето, ако засеят веднага ще спечелим златният медал.
Ето линка
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=1578184294& … cruitFriendReward

Включих се  Simple Smile . Останаха за засяване само още 51 квадратчета.

# 250
  • София
Момичета, само приятели на инициатора ли може да се присъединяват към задачата?

Защото аз съм присъединила се и пускам покани, но мои приятели пробват да участват и не могат, но те не са приятели с инициатора.

# 251
Момичета, само приятели на инициатора ли може да се присъединяват към задачата?

Защото аз съм присъединила се и пускам покани, но мои приятели пробват да участват и не могат, но те не са приятели с инициатора.

При мен днес се получи да ми помага съсед на съсед, който не е мой съсед, а аз съм инициатор.

# 252
Аз пък да се оплача от моите съседи....(((
тази вечер никой не се включи, с изключение на мимозка23 в "кооперацията", та накрая се принудих да премахна 3реда с посев от моята ферма, за да мога да завърша със засаждането. (((
А имам 50комшии на линия в момента...((((

# 253
  • E-CLM & CH-VD
А аз току-що взех синия медал за конете  Crazy, и сега кон не ща да видя поне седмица  Joy

# 254
А аз с конете съм много скарана ... Вече повече от 10 дни нииииищо не ми се пада ... само парички и толкова ...
А с новостите горе-долу се запознах ... сега ще видя какво ще се получи след като обера тиквите =)

Общи условия

Активация на акаунт