FarmVille - 21 тема

• 35 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
благодаря,момичета. сяадам да чета.

# 301
момичета, ако съм засяла грозде и след един час се появи некои за помощ за грозде , ще мога ли да помогна или требва след като приема да засадя.

След като приемеш трябва да садиш, засятото преди да се включиш в задачата не се отчита.

Аз имах засято грозде. След като прекратих една неуспешна задача, се включих към задача за събиране на грозде.
Засях свободната площ. И след като ми узря гроздето (засято преди старта на "мисията"), ми се показа прогрес бара за събрано грозде Mr. Green

Сигурно е бъг, да видим кога ще го оправят

# 302
  • No Line On The Horizon
Опитвам се да се включа към работата от друг акаунт, но не ми разрешава. Дава следното съобщение: Failed  to join the selected job. The job is either or already full or no longer exist (Не може да се присъедините към избраната работа. Работата или вече е пълна или вече не съществува) Това при положение, че има двама включили се, освен основателя и има оставащи 21 часа до златния медал.

# 303
Да, при мен също се получи нещо подобно...присъедини се съсед, който директно спомогна с готова реколта, без да преминава през етапа на саденето. Peace
Някой забелязал ли е фермата му да работи значително по-бавно, след започването на "кооперативните мисии" или пак грешката е само в моя телевизор?! Tired

# 304
Здравейте момичета, може ли да помоля да ме добавите до съсед от помощната ми ферма, че гоня 20то ниво, за да мога да се включвам в общата работа. )))
Това е имейла на помощната ми ферма - yotkovaa@abv.bg

# 305
Здравейте, фермери!
Цитат
Опитвам се да се включа към работата от друг акаунт, но не ми разрешава. Дава следното съобщение: Failed  to join the selected job. The job is either or already full or no longer exist (Не може да се присъедините към избраната работа. Работата или вече е пълна или вече не съществува
същото е при мене. И аз смятам че всичко зрее по бавно от извесно време.

# 306
И аз днес влязох след като съм засадил, но не ми отчете обирането  Sad
Сигурно ще изгубим мисията  Cry

# 307
  • София
Здравейте, фермери!
Цитат
Опитвам се да се включа към работата от друг акаунт, но не ми разрешава. Дава следното съобщение: Failed  to join the selected job. The job is either or already full or no longer exist (Не може да се присъедините към избраната работа. Работата или вече е пълна или вече не съществува
същото е при мене. И аз смятам че всичко зрее по бавно от извесно време.

По-назад беше написано, че поканите на стената не работят. Пробвайте да влизате в мисията като си я намерите в листата.

И задължително първо приемате мисията и после сеете културата, иначе не я отчита за мисията.

# 308
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И мен ми отчете засято грозде преди да се включа в мисията. Снощи засях една малка свободна площ, днес по обяд като ми се освободи другото място, се включих в мисия за грозде и засях голямата нива. Сега ми узря снощното грозде и като го обрах, ми го отчете в прогрес бара на мисията.
А в предишната мисия стартиралата мисията не беше засяла и едно квадратче грозденце, но си взе медала за успешна мисия, а ние получихме по една лилава овца за съкооператорството. Как стана тази работа?  newsm78

# 309
  • СОФИЯ
моля да ми помогнете играта ми изписа някаква мисия да изпълня но не я запомних от къде мога да видя каква беше благодаря много предварително и приятна игра

# 310
  • София
моля да ми помогнете играта ми изписа някаква мисия да изпълня но не я запомних от къде мога да видя каква беше благодаря много предварително и приятна игра

От новото бутонче при Gift Boxa.

# 311
Хайде здравейте и от мен! Фенка съм и съм на 19 ниво вече.  bowuu

# 312
момичета, ако съм засяла грозде и след един час се появи некои за помощ за грозде , ще мога ли да помогна или требва след като приема да засадя.

След като приемеш трябва да садиш, засятото преди да се включиш в задачата не се отчита.
Tired

# 313
  • Велико Търново

Tired
Отчита се, но преди това трябва да засееш поне 1 посев  Peace

# 314
Защо ми дава грешка при приемането на подаръците? Не са минали 2 седмици от няколко дни са и то различни - изписва ми същото съобщение, както при трите яйца  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт