FarmVille - 21 тема

• 35 542
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Да се запиша и тук нямам много време да ви чета но инфото от тук доста ми помогна .Лека и доходна работа  Grinning

# 316
Защо ми дава грешка при приемането на подаръците? Не са минали 2 седмици от няколко дни са и то различни - изписва ми същото съобщение, както при трите яйца  Rolling Eyes
И при мен се получи на няколко подаръка..... Tired.

# 317
Защото това е Farmville - без бъгове не може  Wink

# 318
Оправиха ли бъга с линковете за мисиите Rolling Eyes

# 319
Добро утро.Нещо с тези мисий ми е пълна мъгла,но искам да ви попитам сега една съседка ме покани да садим заено грозде,но до вземането на златния медал остават 23 часа,а аз ще мога да се включа със засяването едва в 12:00 на обяд та въпроса ми е дали има смисъл изобщо да се включвам и аз и ако се включа на мен ще ми отчете ли че съм взела златен медал след като тя ще обере гроздето преди мен?

# 320
Добро утро.Нещо с тези мисий ми е пълна мъгла,но искам да ви попитам сега една съседка ме покани да садим заено грозде,но до вземането на златния медал остават 23 часа,а аз ще мога да се включа със засяването едва в 12:00 на обяд та въпроса ми е дали има смисъл изобщо да се включвам и аз и ако се включа на мен ще ми отчете ли че съм взела златен медал след като тя ще обере гроздето преди мен?

Доброутро и от мен.Според мен няма смисъл защото ще помогнеш на сиид статуса но щом остават 23 часа а ти при положение че ще помагаш наобяд няма да можеш да ги обереш навреме. Sunglasses

# 321
Йеее завърших задачата с гроздето сега със златен медал и подаръка розова овца с грозде в устата.  Mr. Green Направо беше накосъм да взема сребърния медал. Peace Сега ще почина един ден и утре може пак да пробвам някоя работа.Сега посях peas че с гроздето ми падна малко доходът. Mr. Green Mr. Green

# 322
Здравейте!

Благодаря ви за отговорите за подаръците - ще видя днес как ще е.

За мисиите - ние направихме така - вече сме се кооперирали 4 ферми с около 1900 квадратчета общо - берем и сеем заедно - един я задава, другите сеят колкото трябва - останалите квадратчета с други посеви, че и табелки да вземаме и само златни медали печелим. Просто не си струва да се разчита на случайна помощ, защото всеки сее и бере по различно време. Също така като се редуваме всеки от нас може да има и съответните постижения за медали. Днес чакаме да вземем оная кола. Мисиите с гроздето не ни трябват, че имаме табелки - дано пуснат и други посеви.

# 323
  • Варна
аз все още немога много много да разбера как става това с ТКЗС- то! ще съм много благодарна, ако някой ми го обясни подробно на лични, ама като на малоумна явно трябва да ми го обясни!
а къде се виждат наградите от съответните задачи?

# 324
  • София
 може и тук да го обясни, щото има още недоразбрали, сега влизам в новата тема а вече е на 22 страница  ooooh! докато ги изчета

# 325
Ами аз ви казах - уговаряте се 3-4 човека, като трябва да имате площ поне 1400-1600, уточнявате се какво ще сеете, според времето ви и единият задава задачата, публикува я, другите я избират и се присъединяват. Сеете - то ви изписва какво е засято и после обирате и публикувате, че мисията е направена. Вземате си ХР, пари и награда и сеете ново нещо. Може да се редувате - по една задача на човек - така всеки ще има и медали.

Не може да се присъедините, докато не сте приключили започнатата задача. За целта първо обирате всички, публикувате и чакате новата задача и тогава сеете.

В общи линии е това.

# 326
аз все още немога много много да разбера как става това с ТКЗС- то! ще съм много благодарна, ако някой ми го обясни подробно на лични, ама като на малоумна явно трябва да ми го обясни!
а къде се виждат наградите от съответните задачи?

Ще видиш доло до скалата една златна купа и с мишката отиди върху нея и ще видиш.

# 327
Кой иска да се уговорим  Simple Smile
Че аз пуснах задача ама си седя сам  Laughing

# 328
Кой иска да се уговорим  Simple Smile
Че аз пуснах задача ама си седя сам  Laughing

Аз искам да се уговорим, че и аз си седя сама  Mr. Green

# 329
  • UK
Това е много грубо за хората, които като мен имат малко квадратчета за садене - моите са 64. Защо трябва да ме карат да си развалям подредбата заради тая глупост?

Общи условия

Активация на акаунт