FarmVille - 21 тема

• 35 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Никой не те кара да си разваляш подредбата  Rolling Eyes
Blondelle_87, ще ти пратя на ЛС профила ми

# 331
  • UK
Е, с 64 квадратчета какъв шанс имам, според теб?

# 332
Е, с 64 квадратчета какъв шанс имам, според теб?

Имаш, може да си участваш с повече съседи и ще печелиш награди, но няма да станеш MVP.

Тъпо е наистина - аз гледах да си намалям полетата за сеене, пък сега пак ги увеличих.

# 333
Аз имам ~300кв., но не ми се играе за статуя, някой ако иска да се организираме за златен медал и mail truck от тиквите, да свирка..

# 334
Аз имам ~300кв., но не ми се играе за статуя, някой ако иска да се организираме за златен медал и mail truck от тиквите, да свирка..

камиона не е от тиквите

# 335

камиона не е от тиквите

А от pattypan squash

# 336
  • 7800
И аз нямам намерение да гледам една гола нива заради някакво си МВП. ... А колко МВП-та трябват за син медал?!

# 337
Калко трябват за да се вземе жълт,бял,червен и син медал за employee of the month,Fabulous foreman,Best of The rest?
Аз сега се опитах да се присъединя към една група,но ми изписва че няма намерена и да потърся др,а групата се състоеше от 3 съседи.
Да се и оплача от снощи фермата е мн бавна и е страшно изнервящо,трудно се бере а и в мн случай почти не я зарежда.
И аз си взех мистери бокс и ми се падна коня,а аз се надявах на езерото,но явно късмета ми е бил такъв.

# 338
При публикуване се опитвам да настроя кой да вижда с помощта на черното катинарче. Натискам Персонализиране -> Специфични хора (откъдето да избера групата ми със съседи), но отдолу полето, в което пише "запамети настройките" и "отмяна" изчезва. И така става само при опция "Специфични хора". Някой да знае как да го оправя?  newsm78

# 339
  • UK
Не изчезва, просто отива надолу. Натискай таб на клавиатурата докато се появи.

# 340
Да ви попитам от време на време докато ми зарежда фермата и ми пуска една картинка "farmers market" и cooming soon.Та знаете ли нещо по въпроса, аз първо си помислих че е реклама на co-op farming незнам вие кажете. newsm78

# 341
Има ли желаещи за сеене на грозде ? До златния медал остават 977 квадратчета за сеене и 1 ден и 20 часа. Ако някой прояви желание нека ми пише на ЛС. До тук сме двама човека в мисията, но сея само аз.... и заради този съсед, който се присъедини и не сее... не мога нито да се откажа.. нито да завърша сама мисията...

# 342
Да ви попитам от време на време докато ми зарежда фермата и ми пуска една картинка "farmers market" и cooming soon.Та знаете ли нещо по въпроса, аз първо си помислих че е реклама на co-op farming незнам вие кажете. newsm78

Да, това ще е нова опция при която от посевите ще можем да създаваме парфюми, пайове и т.н.
Но това само за посевите на които имаме табелки

# 343
Здравейте
Сега от от фанатика си взех едно доларче  newsm44

# 344

Да, това ще е нова опция при която от посевите ще можем да създаваме парфюми, пайове и т.н.
Но това само за посевите на които имаме табелки

Ааа да сетих се парфюми и пайове като каза се сетих.Дано да е нещо интересно. Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт