FarmVille - 21 тема

• 35 475
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Аз, току-що кликнах на стената да помагам на съседка за грозде. Засадих грозде, но сега видях че тя е засяла царевица. Какво да правя сега? Мога ли да се откажа?

да - можеш - като отидеш на задачата има такава опция

Благодаря ти! А, ще мога ли да се включа към друга задача?

Да, но трябва да си обереш засятото и преди да сееш ще се включиш.

Има проблем с фейса  - отново не се виждат публикации  #2gunfire

# 361
Преди малко се опитах да включа два фалшиви акаунта към мисията си... но без успех.. изписва ми, че всички места били заети или нещо такова... А всъщност в мисията сме само двама. Някой да има идеи защо не се получава ?
П.С. И двата фалшиви акаунта са над 20 ниво.

# 362
Скоро ли си ги направила
Може би това е от значение

# 363
Скоро ли си ги направила
Може би това е от значение

Не, Марто. И двата са от около месец вече.

# 364
# 365
Преди малко се опитах да включа два фалшиви акаунта към мисията си... но без успех.. изписва ми, че всички места били заети или нещо такова... А всъщност в мисията сме само двама. Някой да има идеи защо не се получава ?
П.С. И двата фалшиви акаунта са над 20 ниво.

ами има проблем - и при мен се получи....

Всичко засято ли е - имам предвид необходимите бройки, защото ако е засято вече не може никой да се включи.

# 366
  • No Line On The Horizon
Явно надушват, че са фалшиви акаунтите  Joy

# 367
Какво значение - фалшиви, истински?
Нали са акаунти  Rolling Eyes Laughing

# 368
Ако изтрия даден съсед от приятелите си и съседите си изобщо, това дали означава, че ще го махна и от мисията ни /аз съм я създала/?
Доста е грубо...но въпросният човек е засадил 2-3 квадратчета и цял ден го чакаме да си ги обере...златния медал го изпуснахме заради него, поне да хванем среброто? Много ме е яд на този вид отбиване на номера! Naughty

# 369
Сега се организирахме с една приятелка и синчето и да направим обща мисия,но понеже за първи път пускаме мисия първо този който ще я пуска трябва да засади дадената култура и тогава ли я пуска или как става?

# 370
Сега се организирахме с една приятелка и синчето и да направим обща мисия,но понеже за първи път пускаме мисия първо този който ще я пуска трябва да засади дадената култура и тогава ли я пуска или как става?

Който ще я пуска избира мисията и публикува съобщението, другите си го отварят от стената и отиват във фермата си, там избират от менюто и се присъединяват. Преди да сте почнали да сеете вижте, дали сте се присъединили, защото има бъгове. После всеки си сее - може едновременно - ще ви отчете бройката засято и на трите ферми.

# 371
Днес си пускам фейсбука и видях , че ми е изчезнал Farmville от ляво, там от където стартирам играта? Нищо не съм правила? Как да го върна сега?

# 372
Почвам мисията с гроздето. Ето, ако някой иска да се включи:

http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … p;next&ref=nf

# 373
Един въпрос... перата, които се падат от кокошките, само от белите кокошки ли се падат, или може и от кафяви, черни или златни ?

# 374
Аз започнах мисията, но някой не си обра тиквите изтървахме и двата медала и сега реших за се откажа но не ми дава, дали защото аз съм започнала.

Общи условия

Активация на акаунт