FarmVille - 21 тема

• 35 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Дали ще го пуснат утре  Rolling Eyes

# 346
  • София
Отчет от вчерашната ми мисия с тиквите :
Плюсовете - спечелих златния медал и жълтата панделка за Starter
Минусите - скъсах си нервите, легнах си в 1:00ч., обясних над 10 пъти какво трябва да се прави, но масово съседите хич и не вдяват защо се включват в мисията (важното е да се цъка ей така, без никаква мисъл, без принос, нали награда ще има на гърба на другите!), ядосах се, че играта прецака marto12345, накрая не ми достигаха само 50 квадратчета и се наложи да изтрия от моите посеви червена пшеница, за която днес трябваше да взема табелка, а както знаете тя никне за 3 дена. Използвах фермата на мъжа ми та цъках и от нея до 100 часА, за да успея.
Извод: Никакви мисии повече, докато не си взема намислените от мен табелки.
Никакви мисии повече, докато не си разработя поне 2 допълнителни акаунта до 20-то ниво, за да си помагам чрез тях.
Явно в тази простотия ще важи изцяло приказката "Сам юнак на коня, народ на кон няма!"  Crossing Arms !
И ще си действам сама, по една мисия на седмица за през уикендите. Пък, който се включва допълнително като помагач, ще е добре дошъл, но от мен ще си зависи основното.
Няма да робувам на една игра, амаха  Naughty !!!

В тази връзка:
Мирамче, като започна да се занимавам активно с мисиите (следващата седмица предполагам!), ще добавя твоят допълнителен акаунт. Мисля, че двете с теб ще направим най-добрия КООП по този начин, стига да си съгласна!

# 347
Здравейте! Първо искам най-искрено да се извиня за нахълтването ми онази вечер в една ферма, дето трябваше тикви да се садят, а аз вече бях насадила с дини. Първа грешка, не е грешка Embarassed Сега след като изчетох цялата тема съм се присъединила съм едно грозде, ама май само аз съм насяла засега, затова подкрепям мнението да се кооперираме наистина- няколо човека, по едно и също време- така ще стане най-лесно и без излишни нерви. Който иска може да ми пише и да се разберем какво и кога да сеем- аз имам около 300 квадрачета, може да са и малко повече.

# 348
Аз видях че сме успяли и се учудих как  Shocked Shocked Shocked
И аз си го мислех това с акаунтите до 20 ниво  Thinking
Май и аз ще направя като теб

# 349
  • София
Здравейте, искам да ви попитам има ли някъде обяснено какво се прави на това, новото допълнение за работа  Flutter

# 350
  • София
Здравейте, искам да ви попитам има ли някъде обяснено какво се прави на това, новото допълнение за работа  Flutter

Засега не. Но днес ще напиша подробно описание за мисиите и ще го пусна тук във форума.
После ще сложа линк на 1-ва стр., за да може да се чете от всички, без да се налага ровене из темата.
Просто ми трябва малко време, но до довечера ще го имаш обяснението  Peace !

Марто, аз видях, че ще успеем, ама вече беше доста късно и само се надявах да не се откажеш, както беше казал, че тогава още повече щеше да ме е яд. Все пак ти си беше засял и ожънал, заслужаваше си наградата, въпреки че скапаната игра не ти отчете нищо.

# 351
# 352
Уффф - много се ядосах току що!

Взехме въпросният камион - станах MVP и взех 2 медала, които не ми ги публикува тъпата игра! Отделно и на съкооператорите не им публикува това, че са успели в мисията - поне награди имаме.

От там на сетне - пуска единият кооператор нова задача - приемаме я, но я няма да се впишем  Twisted Evil - няколко пъти влизах и излизах и не стана, той я отказа и аз пуснах нова от моята ферма - 2-та я видяха - третият - не - та засяхме 3 ферми, четвъртата извън играта. Така стана и с мен преди. Много тъпо!

И защо не публикува нямам идея  Thinking Thinking Thinking

Освен това забелязах, че всеки пуска задачи - наистина е безсмислено. Хващаш се със сериозни хора или със себе си и играеш - няма смисъл да се нервиш и да ти стои незасято, щото някой не си е свършил работата ... просто за нас е характерно - индивидуалисти сме, явно не умеем да работим в екип  Sad

Ще видя до кога ще се занимавам с тая простотия и аз  Confused

# 353
Освен това забелязах, че всеки пуска задачи - наистина е безсмислено. Хващаш се със сериозни хора или със себе си и играеш - няма смисъл да се нервиш и да ти стои незасято, щото някой не си е свършил работата ... просто за нас е характерно - индивидуалисти сме, явно не умеем да работим в екип  Sad

Ето аз искам дда играя в екип, присъединих се към вече съществуваща мисия и се оказа, че само аз съм насяла, даже този, който е пуснал задачата не е засял- е?!

P.S. гледам днес 6 от съседите ми са ме отписали през почивните дни, е тяхна си работа- не торя защото ми забива играта, но подаръци пращам редовно, и нито веднъж не съм пращала линк на някой си и да пускам празни неща, но явно така са преценили Whistling

# 354

Ето аз искам дда играя в екип, присъединих се към вече съществуваща мисия и се оказа, че само аз съм насяла, даже този, който е пуснал задачата не е засял- е?!

P.S. гледам днес 6 от съседите ми са ме отписали през почивните дни, е тяхна си работа- не торя защото ми забива играта, но подаръци пращам редовно, и нито веднъж не съм пращала линк на някой си и да пускам празни неща, но явно така са преценили Whistling

Именно - присъединяване без предварителна уговорка е безсмислено.

Това, че са те махнали - да не ти пука - и аз не торя - вече не приемам нови съседи - само по изключение. Пращам подаръци и то се съобразявам на кой какво му трябва ...

А това с предварителното раздаване на линкове ... не успях да го напрява - пробвах и не става при мен.

Аз просто персонализирам публикацията и не дразня никого, защото само за когото е той я вижда.

Само веднъж една моя съседка отбеляза една заключена от мен за определени хора публикация и аз се чудя още как я е видяла  Rolling Eyes

То аз и не пускам кой знае какво, де и не вземам също така.

# 355
  • Пловдив
Аз, току-що кликнах на стената да помагам на съседка за грозде. Засадих грозде, но сега видях че тя е засяла царевица. Какво да правя сега? Мога ли да се откажа?

# 356
Аз, току-що кликнах на стената да помагам на съседка за грозде. Засадих грозде, но сега видях че тя е засяла царевица. Какво да правя сега? Мога ли да се откажа?

да - можеш - като отидеш на задачата има такава опция

# 357

Според мен има проблем с Фейсбук и на мен ми изчезват приятели и то не такива птиети заради фермата, ами истински . Те нито играят нито им дреме и съм сигурна че не са ме изтрили, нито аз тях, защото днес на двама оттях им приех пак покана за приятелство  newsm78 не мога да си го обясна

# 358
  • Пловдив

да - можеш - като отидеш на задачата има такава опция

Благодаря ти! А, ще мога ли да се включа към друга задача?

# 359
  • Пловдив
Хора.....четете преди да питате .  Praynig

На всяка страница се обяснява едно и също . Peace

Общи условия

Активация на акаунт