FarmVille - 21 тема

• 35 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Честита зелена кутия, която още я няма в маркета  Laughing

# 421
Добро утро.Остават още 16 часа и 55 мн до вземането на златня медал а ни останаха 223 квадратчета моля който иска да се включи да пише на лични.
Само при мен ли не може да се изпращат подарци или при всики ви е така?Тези мн започнаа да се бъзикат с нас и започва мн да ми писва постоянно поблеми с тази ферма #Cussing out
А някой знае ли какво има в новите кутий?

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 08:39 от Аличка

# 422
  • София
Howdy, Farmers! To thank you for being FarmVille Fans, we’re giving out free Farm Cash, but only for a limited time! Be sure to claim your Farm Cash before 5:00pm PDT on April 7th. Visit this link to get your cash: http://-spam036-/ylodu68

Being a Fan has benefits - tell your friends to become one too! Go to

Някои ще може ли да обясни за какво е това.

# 423
Е какво общо има save-darina.org с кеша
Съвсем скоро ще ни връхлети това (най-вероятно днес)

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 08:50 от marto12345

# 424
  • София

Значи незнам какво е станало с линка. Публикувано е на новини.Като се опитвам да го побликувам си е наред. ама след това дава грешен линк.

# 425
Колко е голям по размер този Mail truck дето е награда?
Колкото тракторите ли?
Да добиеш представа:

# 426
За два дена моите съседи ме прецакват за втори път.Вчера за тиквите-показва ми,че всички необходими лехи са засяти,но като вляза при тези,които участват в мисията нямат засяти тикви.И така времето си изтече без засятите да се оберат-снощи ги вардих до 11 часа,за да започна следващата мисия.Сега същото се повтаря със сините цветя.Уц всичко е засято пък,комшиите които участват въобщя нямат засято от тях.Май пак ще си вися до среднощ и нощо няма да всзема-много ме е яд така-цъкат,присъединяват се а не правят нищо,или не им е ясно какво да правят Cry

За да не те е яд ще ти дам моя случай.Включих се да помагам на една съседка май беше с грозде и бяхме 7,8 човека а имаше само 300 сиид и 16 часа до края.Извод-хората цъкат мислят можеби че ще е награда и незнаят какво става после. ooooh!  Междо другото при мен са се върнали боокмаркнатите игри сега забелязох.При вас в маркета имали ги новите работи. newsm78

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:08 от Kar73r

# 427
При никой ги няма

# 428
Оф хора бясна съм. Вчера завършихме една задача със златен медал, но аз нямам ното награда нито ми го е отброило при медалите. А аз я започнах  #Cussing out. След това почнахме нова задача и сега влизам да бера и гледам остават да се засеят още около 200 квадратчета, да ама няма време и сбогом златен медал. Теглих една и се оттеглих от задачата, почнах нова от акаунта на мъжа ми с идеята имам 3 акаунта около 800 квадратчета, сея тикви и сама ще с епробвам за златен медал. Да ама от едната ми ферма не ми дава да се присъединя. Та така сега съм пуснала на стената че търся кооператори. Ако някой иска да сади тикви давам линк http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … p;next&ref=nf

# 429
Искам да ви попитам сега си събрах моята реколта от мисията,а др участници все още не са я събрали,еднията преди малко се присъедини сега аз трябва ли дачакам без да започвам др мисия и да засявам ей така без мисия докато те не приключат.

# 430
Искам да ви попитам сега си събрах моята реколта от мисията,а др участници все още не са я събрали,еднията преди малко се присъедини сега аз трябва ли дачакам без да започвам др мисия и да засявам ей така без мисия докато те не приключат.

Трябва да изчакаш всички да оберат

# 431
 сама започнах една мисия от squash ,но вчера предварително си бях засяла половината нива.
Днес  като насях др половина ,трябваше и да бера и ми ги отчете и пак си ги засях естествено.
Сега съм с грубо с 400 засяти и 200 обрани,а мисията я започнах токущо.

# 432
# 433
Май има още нови неща
Видяхте ли стрелкичката  Laughing

# 434
Май има още нови неща
Видяхте ли стрелкичката  Laughing

Коя стрелкичка. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт