FarmVille - 21 тема

• 35 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • not found
Sorry! You can't join this job! Click the Co-op Farming icon above the gift box to find a job to join!

Оффф , защо не мога да си сея с когото искам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out моите съседи са несериозници .

Поправям се ,явно проблема е бил в това , че несме били съседи , захващам се да съдя  Peace

И ми изписва , че не може да намери тази работа , да вляза в друга група да съдя  Tired

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:33 от Golden*Carnival

# 466
Sorry! You can't join this job! Click the Co-op Farming icon above the gift box to find a job to join!

Оффф , защо не мога да си сея с когото искам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out моите съседи са несериозници .

Аз ти пратих покана за съсед, ако ме приемеш може директно да ме намериш. И моите съседи са доста несериозни, влизат за моя мисия, но не сеят това което трябва, демек само за наградата и медала.

# 467
  • not found
Пак не става  #Cussing out

# 468
Търся съкооператори за squash.
Остава ми 1ден и няколко часа и съм на 14% завършена,но мисля,че няма да успея сама.
Ако някой засее ще хванем златния.
Мейла по който да ме търсите е:staska@abv.bg
Пуснах за помощ на стената ама нищо няма да стане от там.

# 469

ееее... Нищо, благодаря, че се пробва, така като гледам няма да успея за златен, ами ще гоня среброто тогава.

Ако някой друг прояви желание, може да ме търсите на sonia_angelova@yahoo.com. Благодаря

# 470
  • not found
Успех ти желая  Peace Аз също ще учредя собствена кооператорска група , ако има желаещи , които да са сериозни да заповядат  Peace

# 471
Успех ти желая  Peace Аз също ще учредя собствена кооператорска група , ако има желаещи , които да са сериозни да заповядат  Peace

Аз  Peace

# 472

Поправям се ,явно проблема е бил в това , че несме били съседи , захващам се да съдя  Peace

И ми изписва , че не може да намери тази работа , да вляза в друга група да съдя  Tired

Това е великият проблем на тъпото коопериране  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Задавам само пределени хора да виждат публикациите ми чрез черното катинарче и давам "запамети", при което при следващата публикация настройките са се върнали на "само приятели" (да виждат публикуваното). И трябва всеки път да настройвам. Няма ли някакъв начин настройките да се запаметят?

Относно мисиите - не са най-интересното нещо. Дори наградите не са кой знае какви.

ами тези специфичните настройки се оправят всеки път, другите - ПРИЯТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ НА ПРИЯТЕЛИ, САМО АЗ И Т.Н.  от настройки на сигурността.

# 473
  • not found

Аз  Peace

Изчерпан ми е броя на поканите от вчера явно , а пуснах само 2  ooooh! Чакам след около час - два да минат прословутите 24 часа и ще пусна линк с покана  Peace

# 474
Тези мисии с кооперирането нещо временно ли са?
Кога ще им спре промоцията или ще си ги има за постоянно?

# 475
Аличка засяла съм тикви към твоята мисия. Ако някой иска да се присъедини- остават 12 часа до златен медал и 450 квадратчета:

http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf

# 476
  • Варна
Аличка засяла съм тикви към твоята мисия. Ако някой иска да се присъедини- остават 12 часа до златен медал и 450 квадратчета:

http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf

аз имам почти толкова квадратчета...ама не ми дава да се присъединя, таман обрах и мога да засея....може би трябва да сме приятели - аз съм vanyaes@yahoo.com

# 477
Добавям те, а междувременно виж в списъка със задачите, на снимката е едно коте Wink

# 478
  • Варна
Добавям те, а междувременно виж в списъка със задачите, на снимката е едно коте Wink

Пак тъпия надпис, че не можело да се присъединя...ще се мъча....

Редактирам се - пратих ти покана за съсед  Embarassed

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:04 от vanyaes

# 479
  • Варна
Искам да попитам, някой има ли представа в отделните мисии по колко човека могат да участват.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:21 от Маркова Рали

Общи условия

Активация на акаунт