FarmVille - 21 тема

• 35 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Значи, ако ти си стартирал мисията, не можеш да излезеш от нея, освен, ако всички помощници не излязат.

# 481
Тези мисии с кооперирането нещо временно ли са?
Кога ще им спре промоцията или ще си ги има за постоянно?

За постоянно са, даже три медала има за тях: за започване на мисия, за помагане и за завършване

# 482

За постоянно са, даже три медала има за тях: за започване на мисия, за помагане и за завършване

за MVP е третият медал  Peace

Днес пак същата простотия - двама се намерихме и се присъединихме за скуоша  - другите двама не могат - и те по между си също не могат  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil някой ако иска камиона може да се присъедини при нас - аз не държа със злато да завършим - вече си имам един камион, ама така и така си гоня табелката си го засях.

# 483

ееее... Нищо, благодаря, че се пробва, така като гледам няма да успея за златен, ами ще гоня среброто тогава.

Ако някой друг прояви желание, може да ме търсите на sonia_angelova@yahoo.com. Благодаря

Пратих ти покана  Hug

# 484
  • E-CLM & CH-VD
Значи, ако ти си стартирал мисията, не можеш да излезеш от нея, освен, ако всички помощници не излязат.

Можеш - просто я напускаш, играта позволява. Днес го пробвахме.  Peace

# 485
Бях блокирала публикациите от една игра да не се показват на стената ми, сега как мога да ги разблокирам?

# 486

Можеш - просто я напускаш, играта позволява. Днес го пробвахме.  Peace

На мен не ми даде. Пишеше, че трябва и другите да излязат и тогава чак аз.

# 487
Имам въпросче не открих отговора..Събрах по 3 звездички от дини и от едни цветенца ама не ми дава сега  хр като ги бера ? Що така? newsm78

Табелката взе ли  Rolling Eyes

Аз мисля че като ги береш не дава хр , дава но само на наторените квадратчета.

Не не трябва да са наторени посевите за да ти дава хр.При мен всеки ден ми дава хр без да са наторени.Обаче щом си ги изтрила незнам може и заради това да не ти дава.

# 488
  • Пловдив
искам да изгоня един паразит от мисията си, който се включва винаги, когато сме засели максимума... ако го изтрия от приятели, ще ми се махне ли от мисията?

# 489
искам да изгоня един паразит от мисията си, който се включва винаги, когато сме засели максимума... ако го изтрия от приятели, ще ми се махне ли от мисията?

Мисля че да.

# 490
А някой от вас успявал ли е да се включи в една мисия като помагач от две ферми. На мен ми даде само от една. Не знам дали е бъг или засича IP. Ако не става само дето се напънах да я докарам до 20 ниво днес.

# 491
Не мисля че има нещо общо с IP-то
Щом си пращаме мистериозни кутии  Rolling Eyes

# 492
Прав си, сега пробвах от втория да се включа в друга мисия и пак не ми даде.

# 493

за MVP е третият медал  Peace

Днес пак същата простотия - двама се намерихме и се присъединихме за скуоша  - другите двама не могат - и те по между си също не могат  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil някой ако иска камиона може да се присъедини при нас - аз не държа със злато да завършим - вече си имам един камион, ама така и така си гоня табелката си го засях.

Ако не играете за злато не се вземат медалите.Двата са злато като помагач и starter,а другия за приноса.
За мен ако не печеля медали,няма смисъл да се участва Peace

# 494
Аз въобще не виждам смисъл от тези мисии,единствената полза е XP.
Още повече,че се засаждат само 4 култури,а скоро ще пускат и тази новост с табелките за маркета.
А само с мисии за грозде,какви табелки можеш да спечелиш?!

Общи условия

Активация на акаунт