FarmVille - 21 тема

• 35 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
На снимката която пуснах с новите неща

# 436
На снимката която пуснах с новите неща

Май аз недовиждам нещо. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 437
Във форума пишат че пак са се появили някакви неща и после изчезнали  Shocked

# 438
  • 7800
Писала съм тук, и не само аз...че на началната ми страница не излиза информация от приятелите ми - за колекции, желани подаръци и т.н. Сетих се, че преди време май СКРИХ тази иформация, да не ми излиза от който и да било потребител. Тоест да не ми излизат публикациите на приятелите ми свързани с фермите им. Някой знае ли как да я открия... От изтрити приложения не става, то не е изтрито на практика...само е скрито. Рових в опциите, успях да открия само съобщенията от Farmville, но това не включва фармвилските от приятелите ми... Не знам дали го обясних правилно, дано да сте ме разбрали! Praynig

Първо цъкаш горе на "водещи новини" (да не е на "най-нови"), след това придвижваш надолу, където са "по-стари публикации" - цъкаш на "редактирай опциите", намираш фермата и цъкаш на бутона (май беше "добави в новини").

# 439
Интересно предположение от форума защо са изтеглили кутиите:
Някой е сложил куче в нея без да иска, а е твърде рано да бъде пуснато  Mr. Green

# 440
Писала съм тук, и не само аз...че на началната ми страница не излиза информация от приятелите ми - за колекции, желани подаръци и т.н. Сетих се, че преди време май СКРИХ тази иформация, да не ми излиза от който и да било потребител. Тоест да не ми излизат публикациите на приятелите ми свързани с фермите им. Някой знае ли как да я открия... От изтрити приложения не става, то не е изтрито на практика...само е скрито. Рових в опциите, успях да открия само съобщенията от Farmville, но това не включва фармвилските от приятелите ми... Не знам дали го обясних правилно, дано да сте ме разбрали! Praynig

Първо цъкаш горе на "водещи новини" (да не е на "най-нови"), след това придвижваш надолу, където са "по-стари публикации" - цъкаш на "редактирай опциите", намираш фермата и цъкаш на бутона (май беше "добави в новини").

Много благодаря, получи се, вече всичко е наред. Яд ме е, че не се сетих по-рано...
Прекрасен ден!  bouquet

# 441
  • E-CLM & CH-VD
Искам да ви попитам сега си събрах моята реколта от мисията,а др участници все още не са я събрали,еднията преди малко се присъедини сега аз трябва ли дачакам без да започвам др мисия и да засявам ей така без мисия докато те не приключат.

Не е задължително всичко да оберат, а да се попълни необходимия брой обрана реколта.

Примерно ако трябват 1400 тикви, а има засяти 2000, в момента, в който бъде обрана 1400-тата тиква, задачата приключва и може да се започне нова, естествено, без човека, който не е обрал.

# 442
Искам да ви попитам сега си събрах моята реколта от мисията,а др участници все още не са я събрали,еднията преди малко се присъедини сега аз трябва ли дачакам без да започвам др мисия и да засявам ей така без мисия докато те не приключат.

Не е задължително всичко да оберат, а да се попълни необходимия брой обрана реколта.

Примерно ако трябват 1400 тикви, а има засяти 2000, в момента, в който бъде обрана 1400-тата тиква, задачата приключва и може да се започне нова, естествено, без човека, който не е обрал.

Засяването не е ли ограничено?! newsm78

# 443

Засяването не е ли ограничено?! newsm78

Не.

# 444
  • No Line On The Horizon
Искам да попитам някой ако знае причина да не се публикуват съобщенията от фермата на стената. Да се вижда например медала, но въобще да не се показва съобщение. В същото време на стената се виждат на другите съобщенията от играта.

# 445
  • UK
Какъв е проблема с публикуването? В смисъл просто не се появява на стената ли, или още от самата форма за публикуване не ви зарежда надписа "Този пост е успешно публикуван" или там каквото пише.

# 446
Има ли желаещ да засади 300 квадратчета с тикви  Praynig

# 447
Имам въпросче не открих отговора..Събрах по 3 звездички от дини и от едни цветенца ама не ми дава сега  хр като ги бера ? Що така? newsm78

# 448
Един въпрос... перата, които се падат от кокошките, само от белите кокошки ли се падат, или може и от кафяви, черни или златни ?

От кокошките не се падат пера доколкото се сещам.Всички пера се падат от дърветата,прекопаване,наторяване а hen и dapple перата се падат първото от патица второто от пуйка,бяла или обикновенна гъска. Grinning

hen се пада от кокошките
Значи да не си продавам ненужните кокошки, защото все пак са нужни  Tired

# 449
Имам въпросче не открих отговора..Събрах по 3 звездички от дини и от едни цветенца ама не ми дава сега  хр като ги бера ? Що така? newsm78

Табелката взе ли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт