FarmVille - 21 тема

• 35 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Преди малко се опитах да включа два фалшиви акаунта към мисията си... но без успех.. изписва ми, че всички места били заети или нещо такова... А всъщност в мисията сме само двама. Някой да има идеи защо не се получава ?
П.С. И двата фалшиви акаунта са над 20 ниво.

ами има проблем - и при мен се получи....

Всичко засято ли е - имам предвид необходимите бройки, защото ако е засято вече не може никой да се включи.

Не, засято е едва 1/4 ... И да питам - никога ли не можеш да се откажеш от мисия... или не можеш само когато ти сам си я започнал ?

# 376
  • София
Днес си пускам фейсбука и видях , че ми е изчезнал Farmville от ляво, там от където стартирам играта? Нищо не съм правила? Как да го върна сега?

И на мен ми е изчезнала  Shocked ! И не само тя, а всичките игри, които си бях Bookmark-нала там!
Пак ли ровичкат тия от Фейса, не знам, ама е Е*ти простотията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire !!!

# 377
Моля някой ако иска да се присъедини към моята мисия защото се оказа че сама ще си я правя.http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000027164 … cruitFriendReward
Или аз нещо не схващам или самия фейс си прави номера.Пуснах молба за мисия и една приятелка се включи,но като вляза в мисията ми излиза и тя,но че е насадила от даденото нещо не ми излиза,а излизат само мойте квадратчета.
Ох,дано ме разбрахте и сега какво излиза че тя участва,но само аз съм насадила и явно няма нищо да стане.
Blondelle_87 няма проблеми утре ще се разберем за някоя мисия да пуснем Peace

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 18:19 от Аличка

# 378
Моля някой ако иска да се присъедини към моята мисия защото се оказа че сама ще си я правя.http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000027164 … cruitFriendReward

Аличка, утре към обяд съм на линия... Сега не мога да помогна

# 379
Днес си пускам фейсбука и видях , че ми е изчезнал Farmville от ляво, там от където стартирам играта? Нищо не съм правила? Как да го върна сега?

И на мен ми е изчезнала  Shocked ! И не само тя, а всичките игри, които си бях Bookmark-нала там!
Пак ли ровичкат тия от Фейса, не знам, ама е Е*ти простотията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire !!!

И при мен се получи така преди 3 дена незнам защо.

# 380
Аз, току-що кликнах на стената да помагам на съседка за грозде. Засадих грозде, но сега видях че тя е засяла царевица. Какво да правя сега? Мога ли да се откажа?

да - можеш - като отидеш на задачата има такава опция

Благодаря ти! А, ще мога ли да се включа към друга задача?

Да, но трябва да си обереш засятото и преди да сееш ще се включиш.

Има проблем с фейса  - отново не се виждат публикации  #2gunfire

Аха сега разбрах значи съседката ти е пуснала мисия с грозде а е засяла царевица така ли или греша защото мисия със царевица няма поне за сега.А по въпроса има опция да се откажеш аз даже когато почнах първата ми работа като помагач и никой не сееш и се отказах.

# 381
  • София

И при мен се получи така преди 3 дена незнам защо.

Ама възтанови ли се от само себе си или се наложи ти сам да си букмаркнеш всичко наново?

# 382
Щом ви изчезва май утре ще играем от друго място  Mr. Green
При мен като по чудо всичко е наред  Laughing

# 383
При мен се оправи. Като си взимах подарък, горе даваш на една отметка (ох, забравих кво пишеше) . След това се оправи.

П.П. И аз май ще си остана сама в мисията  Tired

# 384
Някой да му трябвам да сея скуош?  Laughing

ПС: Трябва да се букмаркне наново, и при мен се получи така. В полето над самата игра ми изписа, че съм изпълнила 4 от 5 стъпки, и ми остава да букмаркна играта, за да ме пишат зарибена... тъпичко.

# 385
  • София
При мен се оправи. Като си взимах подарък, горе даваш на една отметка (ох, забравих кво пишеше) . След това се оправи.

Пише Bookmark, т.е. отново да направиш нещо, което си правил вече веднъж.
При мен де да беше само FarmVille, ама като играя още 17 игри, сега трябва да ги издиря и на всяка да дам ПАК Bookmark!
Въпросът ми е ЗАЩО, по дяволите?

# 386
Един въпрос... перата, които се падат от кокошките, само от белите кокошки ли се падат, или може и от кафяви, черни или златни ?

От кокошките не се падат пера доколкото се сещам.Всички пера се падат от дърветата,прекопаване,наторяване а hen и dapple перата се падат първото от патица второто от пуйка,бяла или обикновенна гъска. Grinning

# 387
Някой да му трябвам да сея скуош?  Laughing

ПС: Трябва да се букмаркне наново, и при мен се получи така. В полето над самата игра ми изписа, че съм изпълнила 4 от 5 стъпки, и ми остава да букмаркна играта, за да ме пишат зарибена... тъпичко.

А верно бе аз чак сега забелязвам.Защото при мен първият път изтри половината игри сега всичките.Сега ще оправя проблема. Wink

# 388
# 389
Petko Yonov търся съседи wavey

Общи условия

Активация на акаунт