FarmVille - 21 тема

• 35 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Хайде и аз съм тук от снощи. Отивам да чета назад. Незнам дали е умесно да си потърся съседи при вас? Ако да http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?v=info&ref=p … d=100000816750578

# 391
Някои казват че има мисия и с домати
Да знаете какво дава за награда  newsm78

# 392
Така, присъединих се към Аличка в нейната мисия и засях около 300кв. Обаче ни остават още 500. Моля който иска да се присъедини да добави нея или мен и да завършим в срок, така че да грабнем златото. Сеем Patty Pans, остават ни ден и 5ч за злато, така че моля да се присъединяват само хора, които смятат да сеят ударно и се интересуват от наградата - mail truck.Simple Smile
Моят мейл e black_angel7@abv.bg

Имам питане: Има ли ограничение относно това колко души могат да участват в дадена мисия?

# 393
Така, присъединих се към Аличка в нейната мисия и засях около 300кв. Обаче ни остават още 500. Моля който иска да се присъедини да добави нея или мен и да завършим в срок, така че да грабнем златото. Сеем Patty Pans, остават ни ден и 5ч за злато, така че моля да се присъединяват само хора, които смятат да сеят ударно и се интересуват от наградата - mail truck.Simple Smile

Имам питане: Има ли ограничение относно това колко души могат да участват в дадена мисия?
има ли го някъде обяснено това което правите заедно"новата опция"или не знам как да го нарека newsm78

# 394
sun kissed, ние сме съседи с теб май, имам около 400 квадратчета, ще се пробвам да се вкл. сега
редактирам се, не става, казва ми че тази работа не е намерена и да съм участвала в друга  #Cussing out
от няколко часа нивата ми седи незасята, за да мога да се вкл. ефективно при някой и все удрям на камък  Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

# 395
Един въпрос... перата, които се падат от кокошките, само от белите кокошки ли се падат, или може и от кафяви, черни или златни ?

От кокошките не се падат пера доколкото се сещам.Всички пера се падат от дърветата,прекопаване,наторяване а hen и dapple перата се падат първото от патица второто от пуйка,бяла или обикновенна гъска. Grinning

hen се пада от кокошките

# 396

има ли го някъде обяснено това което правите заедно"новата опция"или не знам как да го нарека newsm78

Има го на предните страници.. все за това говорим напоследък. Идеята е да се присъединиш към мисията на някого и да сееш ударно това, за което е мисията. В нашия случай - всички сеем patty pans. Ако приключим бързо със задачата - до уречения час (пише го за всяка мисия) вземаш златен медал и награда (в конкретния случай - mail truck). Ако изтървем този първи срок, но се впишем във втория  времеви диапазон, взимаме сребро. Ако изтървем и него, но все пак завършим мисията преди същинския краен срок, си оставаме с бронза.
Има и нови ленти, разцъкай и тях - за най-голям принос в дадена мисия, да започнат N брой мисии, за участник в N брой мисии.
Стана ясно, че можеш и сама да започнеш мисия и да се надяваш някой да се присъедини към теб и евентуално да завършите навреме, но най-добре е да се уговорите предварително и да действате организирано.
За всяка мисия ще видиш една златна купа, като минеш с мишката отгоре ще ти покаже каква награда би взела ако успееш да спечелиш златото.
Ако си засяла дадена култура преди да се присъединиш към мисия със същата култура, не го отчита. Трябва да сееш след като се присъединиш /започнеш сама нова мисия.
Не се сещам за друго, каквото и да съм изтървала обаче го има из предните страници....

# 397
sun kissed, ние сме съседи с теб май, имам около 400 квадратчета, ще се пробвам да се вкл. сега
редактирам се, не става, казва ми че тази работа не е намерена и да съм участвала в друга  #Cussing out
от няколко часа нивата ми седи незасята, за да мога да се вкл. ефективно при някой и все удрям на камък  Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

Не се включвай от линка на стената ми, влез през фермата си в списъка с мисиите и ни намери по времето например, при нас остават ден и 4ч.

# 398
 първо там проверих, сега пак, нямам такава оферта  Tired

# 399
..... не става, казва ми че тази работа не е намерена и да съм участвала в друга  #Cussing out
И при мен е така....в 2 мисии се опитвах да се присъединя  и все така ми изписваше, и от стената и в списъка влизах, опитвах и през Зинга, и браузъри сменях, тц ..... на 3тата мисия която пробвах ме пусна  Rolling Eyes.

# 400
sun kissed, благодаря много!

# 401
  • Варна
..... не става, казва ми че тази работа не е намерена и да съм участвала в друга  #Cussing out
И при мен е така....в 2 мисии се опитвах да се присъединя  и все така ми изписваше, и от стената и в списъка влизах, опитвах и през Зинга, и браузъри сменях, тц ..... на 3тата мисия която пробвах ме пусна  Rolling Eyes.

И при мен така беше, започнах произволна мисия, спрях я след 1 минута и мисиите в прозорчето ми се "пренаредиха" и ми излезе тази, към която първоначално исках да се присъединя от стената Grinning

# 402
Останаха ни 223квадратчета, помагайтеее Simple Smile Ако се намери кой да ги засади сега, ще грабнем златото!

# 403
За два дена моите съседи ме прецакват за втори път.Вчера за тиквите-показва ми,че всички необходими лехи са засяти,но като вляза при тези,които участват в мисията нямат засяти тикви.И така времето си изтече без засятите да се оберат-снощи ги вардих до 11 часа,за да започна следващата мисия.Сега същото се повтаря със сините цветя.Уц всичко е засято пък,комшиите които участват въобщя нямат засято от тях.Май пак ще си вися до среднощ и нощо няма да всзема-много ме е яд така-цъкат,присъединяват се а не правят нищо,или не им е ясно какво да правят Cry

# 404
Kally May го каза преди няколко страници - направете си няколко акаунта, стигнете 20то ниво и си помогнете с мисията

Общи условия

Активация на акаунт