FarmVille - 21 тема

• 35 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
И мен никой не ми помага за мисиите и просто незнам кога 6те взема медалите за взето злато.

# 571
Избяга ми кучето ....... как да си го върна? Само да си дойде ще го спукам от бой ... преди малко го купих и вече имам 3 пакета с храна и мислех да го нахраня, но го няма ... Хелп!

# 572
Избяга ми кучето ....... как да си го върна? Само да си дойде ще го спукам от бой ... преди малко го купих и вече имам 3 пакета с храна и мислех да го нахраня, но го няма ... Хелп!
Ако ти е заградено човечето го пусни и го накарай да се разходи и кучето ще дойде  Hug

# 573
Ако ти е заградено човечето го пусни и го накарай да се разходи и кучето ще дойде  Hug

Благодаря! След малко ще пиша какъв е ефекта Simple Smile

# 574
Моя пудел беше избягал под дърветата, как го видях не питайте... Обаче тва хранене на 24 часа...ми аз утре по това време няма да съм в къщи - и квооооо, 14 дена да се съобразявам с пудела?!  ooooh! 100% ще избяга, таз аз повечето дни към 11ч. не съм в къщи  Tired Дано има някакъв толеранс във времето като посевите, че...

# 575
как да го нахраня това псе? Върна се и имам 3 пакета с храна, но не знам как да му ги дам ... пише нещо 1-14, което не го знам какво е ....

# 576
  • София
как да го нахраня това псе? Върна се и имам 3 пакета с храна, но не знам как да му ги дам ... пише нещо 1-14, което не го знам какво е ....

1-14 означава, че вече си го нахранила един път. Като посочиш кучето с мишката ще ти се изпише в колко часа трябва да го нахраниш отново, след което ще ти изпише 2-14 и т.н. и т.н., докато го нахраниш 14 пъти и то се укроти.

И имам едно въпросче към Kally May с теб съседки ли сме?От много време се чудя  Embarassed

Не сме. Но и аз не приемам повече съседи, че се побърквам ku-ku !
Не е лично отношение, дано не ми се разсърдиш  Praynig !

# 577

1-14 означава, че вече си го нахранила един път. Като посочиш кучето с мишката ще ти се изпише в колко часа трябва да го нахраниш отново, след което ще ти изпише 2-14 и т.н. и т.н., докато го нахраниш 14 пъти и то се укроти.

Благодаря .. след 14 дена няма ли да порасне и да си търси само храна, че не мисля да го гледам като бебе .... освен да прежаля тези пари и да го зарежа Simple Smile По една торба на ден ли яде това кутре?

# 578
Да
Можеш да я получиш от съседите

# 579
  • София
 ooooh!  Joy  ooooh!

Ааааа, май няма да се прецакам с куче аз ......... Naughty като чета какви ги вършитее.....

# 580
  • Варна
ама кучето може и на едно място да стои, нали не е задължително да обикаля кат гламаво, че да го гоня после?! иначе не е много лошо! можеха да го направят малко по сладичко, ама.... така ми прилича на  анимационен герой от руско филмче! те всичките грозновати там! дано като порастне е по хубаво! а породата му беше някакво коли ли?

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 13:56 от Petenci-cvetenci

# 581
  • Банкя
То като порасне ще се успокои.Само някакви си 14 дена ще се мъчим.После може и да раждат newsm78 или кой знае какво. newsm78

# 582
Яко са го измилили с тва ку4е, и мойто избяга сутринта, чак сега го намерих завряно под оградата и само гъза му се вижда  Mr. Green И аз немога да го нахраня , явно скоро съм го нахранила изписвами 1/14  и 4е в 18:31 трябва пак да го нахраня  Peace По два пъти ли ще яде  newsm78

# 583
  • E-CLM & CH-VD
На кучето съм му направила градинка и съм го затворила. Отделно има опция да не следва стопанина, ами да стои на едно място - защото ако избрано "следвай го", все излиза от заграденото и ходи да лае човечето  Joy

Сега влизам периодично да го проверявам, но си е там и не мърда извън ограденото. Сутринта като го купих, бях още полубудна, и като се втурна това ми ти добиче  Crazy и изчезна между дърветата Shocked. Как се събудих набързо, виждах как ми се изпаряват паричките  Joy  hahaha

Чудя се сега, ако си купя още едно, дали ще се спогодят. Моето сега избрах да е мъжко  Joy, ако му купя още едно и го направя женско, дали има шанс да се размножат, като пораснат?  Joy Thinking Само това липсва сега - освен посевите, да дебна и кучешки цикъл  Laughing

# 584
  • Варна

Сега влизам периодично да го проверявам, но си е там и не мърда извън ограденото. Сутринта като го купих, бях още полубудна, и като се втурна това ми ти добиче  Crazy и изчезна между дърветата Shocked. Как се събудих набързо, виждах как ми се изпаряват паричките  Joy  hahaha

Чудя се сега, ако си купя още едно, дали ще се спогодят. Моето сега избрах да е мъжко  Joy, ако му купя още едно и го направя женско, дали има шанс да се размножат, като пораснат?  Joy Thinking Само това липсва сега - освен посевите, да дебна и кучешки цикъл  Laughing

Joy Joy rotfImbo rotfImbo уби ме просто!

Общи условия

Активация на акаунт