FarmVille - 21 тема

• 35 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Не се заяждам, но понеже вече няколко пъти го срещам, а тука и деца четат, не ги въвеждайте в заблуждение!

моля Ви колега, недейте да сЪдите гроздето, невинно е!  Joy

Можете да го сАдите обаче!

# 556
Има ли желаещи за мисия с лалета-току що я стартирах?
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1156250960

# 557

Не се заяждам, но понеже вече няколко пъти го срещам, а тука и деца четат, не ги въвеждайте в заблуждение!

моля Ви колега, недейте да сЪдите гроздето, невинно е!  Joy

Можете да го сАдите обаче!

Нека да го сЪдим виновно е моето куче е видяло че гроздето е убило слънчогледите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
  • not found
Колежка съм , разбрах ок , вече ще сАдя  Peace

# 559
  • Paradisе City
Днес ми се случи нещо странно, всички посеви ми бяха наторени. А това няма как да стане само от съседи.  newsm78

# 560
На мен почти всеки ден всичко ми е наторено

# 561
Днес ми се случи нещо странно, всички посеви ми бяха наторени. А това няма как да стане само от съседи.  newsm78

И на мен ми се е случвало незнам как става номера.

# 562
Здравейте , искам да попитам какво правим с торбите храна за кученцето?като ще го храним само веднъж на ден , защо ние толкова много...така си пълним бокса.

# 563
За да имаш храна за следващите дни  Wink

# 564
Много много съм ядосана. Пускам мисия за грозде. Първо ми се включва един съсед, който нищо не прави. После на помощ дойдоха три добри съседки и успяхме да засеем всичко и сега когато остава по - малко от половин час до златния медал... гледам включили се още пет съседа.... То наготово много лесно...  Crossing Arms

# 565
Това куче ми се струва, че ще е таралеж в гащите. За колко дни стига храна от 5 кеша? Защото ако е само за 1 ден-скъпа ми се струва издръжката му, а накрая най-вероятно ще избяга.  newsm78 Дано като порасне се укроти и мине на диета. Laughing

# 566
Това куче ми се струва, че ще е таралеж в гащите. За колко дни стига храна от 5 кеша? Защото ако е само за 1 ден-скъпа ми се струва издръжката му, а накрая най-вероятно ще избяга.  newsm78 Дано като порасне се укроти и мине на диета. Laughing
Да бе за 300 000 ще да го пусна да избяга  Mr. Green

# 567
Да бе за 300 000 ще да го пусна да избяга  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Междо другото знаетели че като избяга примерно защото не сте го хранили за да си го върнете трябва да платите 5FV.

# 568
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Никакво куче няма да купувам докато не проуча отзивите ви. Веднъж да пропусна го нахраня и ще ми изгорят 300-те бона, да бе. Crossing Arms

Това с мисиите е безумие. Досега съвестно се включвах в чуждите мисии, давах своя принос, само в една участвах наготово, но то беше без да искам (включих се, после видях че мисията изтича след около час и се отписах, но то продължило да ме брои и отчете участие с 0, но ми даде ХР-тата и каквото там се полагаше). Имам вече 3 златни и 2 бронзови медала за съкооператор и днес реших сама да стартирам мисия. И никой не иска да се включи, въпреки подканите. Оплаках се.  Cry

# 569
Това куче ми се струва, че ще е таралеж в гащите. За колко дни стига храна от 5 кеша? Защото ако е само за 1 ден-скъпа ми се струва издръжката му, а накрая най-вероятно ще избяга.  newsm78 Дано като порасне се укроти и мине на диета. Laughing
Да бе за 300 000 ще да го пусна да избяга  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Междо другото знаетели че като избяга примерно защото не сте го хранили за да си го върнете трябва да платите 5FV.

Чак 5 не са, 3 са  Laughing
Който не е разбрал - храната може да се получава и като подарък

Общи условия

Активация на акаунт