FarmVille - 21 тема

• 36 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
momiceta, mojem da si kupim kucence za 300000. ima nekwi burkani, mai e hrana ama neznam kakwo da prawq s neq.
Nemam bg na komputyra .

# 541
От кутията ми се падна къщата

# 542
Моето куче бяга като пощръкляло из фермата ooooh! аз дори не мога да го видя Joy.
Храна има по 5 хартиени парички, но има и възможност за изпращане като подарък Peace

Да, спря се като го нахраних ма то колко гонене падна от страх да не избяга Joy

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 08:01 от Сенди

# 543
Аз го спрях, но след като го нахраних ми излезе out of sync
После като влязох не беше нахранено

# 544
Аз пък сутринта като го купих го нахраних и след това ми даде да презаредя страницата и после като влязох кучето го нямаше.Никъде не се вижда,дали се е скрило или ми е изчезнало.А има ограничение само едно се купува. Cry Cry Много ме е яд. #Cussing out

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 08:27 от hris1981

# 545
Аз пък сутринта като го купих го нахраних и след това ми даде да презаредя страницата и после като влязох кучето го нямаше.Никъде не се вижда,дали се е скрило или ми е изчезнало.А има ограничение само едно се купува. Cry Cry Много ме е яд. #Cussing out

Като се движи човечето ти кученцето ходи след него .И при мен падна голямо търсене  Laughing
Трудно се вижда в насажденията пробвай някъде където може да го видиш ,че е след теб.

# 546
Има бъг - кучетата, купени с жълтици изчезвали  newsm78

# 547
# 548

Аз да се похваля как съм си подредила дърветата и да ви обърна внимание колко подаръка имам в гифта  Wink

Ако не се вижда добре - 77 са

Много е красиво браво.Аз си всех куче пък да видим после.Междо другото ме кефят новите мисии най-вече онази с купичката чушки обаче там ще трябва много добра организация 500 червени чушки 500 боб и 750 ориз  #Crazy #Crazy #Crazy .

# 549
Намерих гоо.Незнам от къде се появи но си пуснах човека да ходи и до дойде. Grinning Grinning

# 550
Не мисля че трябва кой знае каква организация  Wink

# 551

Де да знам много работи има за сеене.

# 552
Това че са много няма значение
Струва ми се, че това е една от най-лесните мисии

# 553

И аз съм на това мнение. Снощи стартирах мисията , като не съм се разбирала със никой. Насадих 350 кв. ориз и кям 200 чушки в две от фермите ми. В третата незнайно защо въобще не ми излезе мисията. Тази сутрин като отворих мисията я имаше и няколко добри съседи се бяха присъединили, оставаше да се насадят около 300 кв. с чушки и аз ги засадих. Така утре към 8 сутринта мисията ще е изпълнена и ще остават още 12 часа до изтичане на срока за златния медал  Peace Така че всичко е достижимо .

# 554
Вчера се включих в една мисия за тикви.
Садих си до 1.30 и понеже от 10 човека садих ме само 3ма естествено изпуснахме медала  #Cussing out
сега си стартирах мисия с лалета, ако има желаещи да се включват
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf  Hug
(аз съм с 372 квадратчета)

Общи условия

Активация на акаунт