FarmVille - 21 тема

• 35 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Яко са го измилили с тва ку4е, и мойто избяга сутринта, чак сега го намерих завряно под оградата и само гъза му се вижда  Mr. Green И аз немога да го нахраня , явно скоро съм го нахранила изписвами 1/14  и 4е в 18:31 трябва пак да го нахраня  Peace По два пъти ли ще яде  newsm78

Не, това означава че след 18ч. и 31мин. ще го храниш пак
Ако някой иска да влезе да сеем pattypan - http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf

# 586
  • София
Чудя се сега, ако си купя още едно, дали ще се спогодят.

Не можеш! Лимитът е 1 брой. Освен ако не решиш да си купиш с FV.

# 587
Мойте сметки нещо не ми излязоха и сега само с допълнителните акаунти няма да мина мисията моля който иска да се присъедини остават да бъдат засяти още 365квадратчета с чушки.а като време има ощ 1 ден и 22 часа
Ако има желаещи ето и линк http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000027164 … cruitFriendReward

# 588
Винаги можеш да направиш още допълнителни акаунти  Mr. Green

# 589
  • София
Винаги можеш да направиш още допълнителни акаунти  Mr. Green

Но не и да ги разработи до 20-то ниво за по-малко от 2 дена  Thinking !

# 590
Ако някой иска да правим партийка за мисия с грозде да ме намери във FB под името Katq Gocheva . Ако засеете днес до утре трябва да спечелим златния медал Simple Smile)

# 591
Винаги можеш да направиш още допълнителни акаунти  Mr. Green

Но не и да ги разработи до 20-то ниво за по-малко от 2 дена  Thinking !

Всъщност може Simple Smile Аз онзи ден си играх около 5 часа с почивки разбира се да стигна до 18 ниво за да си взема 23 FV за басейна с патето Simple Smile До 18 ниво се събират 22 парички и си взех  1 паричка от онзи линк Simple Smile

И да се оплача, че не мога да присъединявам да помагам на съседи. Вече опитах да помогна на 4-ма и ми изписва, че работата не е намерена....

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 15:04 от Blondelle_87

# 592
Винаги можеш да направиш още допълнителни акаунти  Mr. Green

Но не и да ги разработи до 20-то ниво за по-малко от 2 дена  Thinking !

Всъщност може Simple Smile Аз онзи ден си играх около 5 часа с почивки разбира се да стигна до 18 ниво за да си взема 23 FV за басейна с патето Simple Smile До 18 ниво се събират 22 парички и си взех  1 паричка от онзи линк Simple Smile

И да се оплача, че не мога да присъединявам да помагам на съседи. Вече опитах да помогна на 4-ма и ми изписва, че работата не е намерена....

Можеш и да си пратиш една мистери кутия и от нея се пада 1FV първия път

# 593
  • Пловдив
Аз да се похваля, че си имам Голдън Ретривър  Heart Eyes Ама дано порастне, че сега е по-малко от котките    Laughing

# 594
Не мога да се включа никъде... моята мисия отиде на кино - единият съкооператор се отказа и с право, но другата е в Америка и сега спи - та я чакам... аз не мога да се откажа, защото съм я стартирала.... отврат  Confused

Дано не се налага да храним кучетата в точно определен час  Confused

# 595
Ако на някой му се е паднала новата къща (Weathervane Home) от мистериозната кутия да пусне снимка  Simple Smile

# 596
Здравейте,
Да питам нещо относно Farmville:
Виждала съм огради, бали със слама и други елементи, които са поставени едно върху друго. Някой знае ли как става това?

и друго нещо: по въпроса с прехвърляне на FV от един съсед на друг: има ли в крайна сметка начин или е само този с мистери бокса?

# 597
Може ли малко помощ-блокирах си едно от приложенията да не се показват публикациите на стената ми,как мога да ги разблокирам да се показват?

# 598
На стената ми се публикуваха много нови мисии, но никъде не ми дава да се присъединя. Пуснах аз една мисия- от новите, в която се сеят три вида неща. Ако някой иска да се включи- http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf  .
 Ако се провали тази мисия- си засявам четиридневни култури и хич няма да се занимавам с глупостите им, докато не си оправят нещата  Close .

# 599
mimozka това ми излиза:
Sorry! You can't join this job! Click the Co-op Farming icon above the gift box to find a job to join!

Съжалявам

Общи условия

Активация на акаунт