FarmVille - 21 тема

• 35 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Може ли малко помощ-блокирах си едно от приложенията да не се показват публикациите на стената ми,как мога да ги разблокирам да се показват?

от Edit Options най-долу се избира Farmville или друго, което ще отблокирате

# 601
Някой знае ли защо в задачите има само 10 задачи на съседи и 6 възможности за започване на собствена работа? Все пак явно има ограничение в броя на възможностите и там се крие проблема с невъзможността да започваме работа с когото си поискаме  Rolling Eyes

# 602
mimozka това ми излиза:
Sorry! You can't join this job! Click the Co-op Farming icon above the gift box to find a job to join!

Съжалявам

Ако искаш виж дали в иконата над подаръците ти не излиза моята мисия, ако не си си засяла де  Simple Smile

# 603
Ако на някой му се е паднала новата къща (Weathervane Home) от мистериозната кутия да пусне снимка  Simple Smile

# 604
mimozka- не ми излиза-цял ден стоя с незасята нива, да се включа някъде, но или са засяло всичко или има мисия и никой не е сял, а то така няма смисъл

# 605
  • not found
Присъедини се към мен - сеем грозде  Peace
Искам да попита м кога ще ми излезе във фермата възможност да вляза в кооперация , днес си направих нов акаунт  newsm78

# 606
  • Варна
Аз съм пуснала мисия за лалета, ако някой иска да се присъедини да ми пише на лични. В момента сме 4 човека, но ни остават около 600 квадратчета.

# 607
Някой знае ли защо в задачите има само 10 задачи на съседи и 6 възможности за започване на собствена работа? Все пак явно има ограничение в броя на възможностите и там се крие проблема с невъзможността да започваме работа с когото си поискаме  Rolling Eyes

ААААААА това е много гадно  Close
Добре разбрахме защо не излиза, но защо пише че не съществува  Rolling Eyes

# 608
Дайте линкове да се пробвам- аз имам малко над 400 квадратчета, ако не стане си пускам някаква сама и каквото сабя покаже...

# 609

ААААААА това е много гадно  Close
Добре разбрахме защо не излиза, но защо пише че не съществува  Rolling Eyes

Ами не е обяснено никъде - поне аз не разбирам.... идва момента да тегля една ..... аман от простотии - и като виждам, че не мога да изпълня задачата, защо като създател да не мога да я отменя? Тъпотииииии

Марто, пратих ти покана за съсед.

# 610
# 611
  • not found
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … p;next&ref=mf

Ето който иска да се присъедини за мисия с грозде  Peace

# 612
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=fe … Reward&ref=nf 

Тук сме две с новата мисия за чушки, грах и ориз. Който може и има желание да заповяда. Няма да откажем помощ  Hug

Иии няма как да не ви се похваля - взех си тигърчето преди малко  Heart Eyes

# 613

Че ние не сме ли били  Rolling Eyes

# 614

Че ние не сме ли били  Rolling Eyes

не те виждам - може да си невидим съсед  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт