Предстоящ годеж-организация

• 3 992
  • 13
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте,

Предстои ни годеж и то много скоро и идеята ми е да бъде навън, защото сме в къща. обаче проблема са столовете, масите и това, което си мислим е да направим една шатра -гледах има фирми предлагащи тази услуга, даже и столове и маси и всичко под наем, но не мога да намеря за град Пловдив такава фирма!
Някакви предложения?  newsm78

# 1
http://www.ketaring.com/new/category/katalog/plovdiv/

ето ти едно предложение...Гугъл дава още много...
цитат:
Организираме коктейли, свежи партита на открито - около басейна или на двора, сватбени тържества, кръщенета, фирмени тържества, без ограничение броя на гостите, формата и мястото. Разполагаме с качествено оборудване за всякакви случаи - барови столове, големи квадратни и кръгли маси, дървени пейки и маси, столове с калъфи, разнообразие от шатри, украси и аксесоари за всеки вкус, отоплителни уреди, подови настилки и високо стандартно озвучение!

нали това ти трябва?

# 2
  • Пловдив
благодаря!  Hug
аз го гледах този сайт, но кетъринг фирмите не усигуряват тази шатра или тента, която ми е най-важна, за да сме на двора изобщо. но ще се обадя и ще видим те дали имат контакти с техни партньори и да наемат и предоставят    chef

# 3
Цитата по-долу е от тази обява...там пише и шатри...

# 4
А защо не го направиш по-раздвижено? Т.е. без столове и маси. Спокойно можеш да си купиш шатра, която после да продължите да си ползвате - 3 х 3 м. струват около 60 лв. Можеш да наемеш кетъринг - те да си донесат масите, покривките, храната и обслужването - всичко това да се подреди под шатрата. Гостите ще си вземат хапване и ще се разхождат наоколо, може да танцуват /с подходящо озвучаване/ и наистина да се забавляват, вместо да седят на едно място /особено ако са по-млади хора/. В някой кът на градината /особено ако имате беседка или лятна кухня/ може да присядат поизморените и купонът да продължава. Зависи колко ви е голям дворът и на каква възраст са гостите, естествено. Все пак, годежът е по-неформално събиране, а и наличието на кетъринг означава, че няма да се слагат "софри" с по няколко ястия. Peace

# 5
# 6
Здравейте,

Предстои ни годеж и то много скоро и идеята ми е да бъде навън, защото сме в къща. обаче проблема са столовете, масите и това, което си мислим е да направим една шатра -гледах има фирми предлагащи тази услуга, даже и столове и маси и всичко под наем, но не мога да намеря за град Пловдив такава фирма!
Някакви предложения?  newsm78

Josefin, честито за предстоящото радостно събитие!   bouquet
Защо не ни кажеш кога обаче смятате да направите годежа (кой месец) и дали празненството ще е дневно или вечерно... Може да ни хрумнат разни идейки...  Flutter

# 7
  • Пловдив
Благодаря за отговорите и поздравленията!
Събитието е този месец, дневно, реших да бъде на верандата ни, която е достатъчно голяма за маса поне 1.80-2 метра. Но така или иначе сме към 8-10 човека и няма има нужда от много маси и столове.
Мисля да се възползвам от наема на една маса и столове обаче, защото нашите са малко грозни, а тези наетите поне имат бели покривала - по-тържествени изглеждат  Mr. Green
Кетъринг в крайна сметка няма да има нужда, няколко салати, риба и меса не са кой знае какво, харесала съм обаче десерта от изпитано място: http://fruitartbg.com/    chef

# 8
Това годежът ми е толкова отживяло и излишно нещо Rolling Eyes.Сгодявала съм се 3 пъти,не съм се женила нито веднъж.

Но пък който има мерак,да си го прави.

# 9
  • София
Това годежът ми е толкова отживяло и излишно нещо Rolling Eyes.Сгодявала съм се 3 пъти,не съм се женила нито веднъж.

hahaha Joy hahaha
нищо лично, просто ми стана смешно на коментара ти

# 10
  • Пловдив

е, нашето беше решение за сватба и вече платихме гражданския брак и избрахме всичко, но реших, че искам и годеж, така ми е по-правилно  Mr. Green
следващия 4 път направо се омъжи,нещо имаш лош късмет с годежите... Shocked

# 11

е, нашето беше решение за сватба и вече платихме гражданския брак и избрахме всичко, но реших, че искам и годеж, така ми е по-правилно  Mr. Green
следващия 4 път направо се омъжи,нещо имаш лош късмет с годежите... Shocked

Не бе хора,аз семейство си имам,и мъж и дете Wink.Сгодявах се за други ,преди него.
Под семейство,не разбирайте брак.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 16:36 от rozi-maxi

# 12
  • Пловдив
моят годеж също беше вън на двора в къщи и се получи много добре.украсихме с много свещи в бяло по масата и с много цветя.и ние бяхме 10 човека +2 деца.спазихме си всички ритуали защото булка лесно не се дава.емоцията е невероятна!изживей я!  bouquet hug

# 13
  • Пловдив
armira като казваш "всички ритуали", какво точно правихте?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт