Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Ха добър ден!
Честито на празнуващите месечинки, две, три!  Simple Smile
Не съм чела подробно назад, че ме липсваше, но мернах нещо за неспокойни и ревящи привечер бебчовци...моята дунда на същата възраст (1 м и нещо) правеше същите номера, но ей я сега-съвсем друго детенце, пу-пу Simple Smile Така че споко, явно си е някакъв такъв период и ще си отмине с повечко търпение Simple Smile
При нас нищо ново, освен, че вече девойката си спи в кошарата  bowuu Голям рахат ей...Другото е ,че на мен така зверски да ми се пушиииии  Blush не знам дали ще сутискам...
Мимита, за разходката съм За  Peace
Надявам се всичко да е наред с вас и малките ви слънца, болните да са оздравяли, а здравите да са си все така здрави!  Hug

# 526
  • York
Бела, кога минаха 3 месеца  Hug
Много е шикозен малкия сладур  Heart Eyes Заплювам си го за зет  Mr. Green

Честити месечинки и на Елена, Есер и Георги!

Варненките се скриха някъде  newsm78

Мисмол, не се предавай. И аз съм в същото положение, но заради малката ще стискам. Даже се и надявам и за напред да не ги пропуша отново, че много скъпи станаха вече.  Shocked

# 527
Добро утро момичета!
Плами, бързо оздравяване. Дано се разминеш леко с настинката, че да се разходим заедно най-накрая. Нещо все се разминаваме с уговорките.

Ние ще пробваме да се разходим малко преди да се е доразвалило времето.

Приятен ден на всички!

# 528
Бел, честит ви трети месец  Hug ! Жори е страхотен !

Ето да си покажа и аз чавето  Heart Eyes !

Стас

# 529
Стар, качи и някоя снимка в албума за недолюбващите ФБ като мен. Praynig

# 530
Не се ли виждат ? Уж направих албумът публичен  Tired!

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec. … 9886.18206429.big

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:35 от star

# 531
Привет!Явно има някаква криза на растежа ,защото и моя Крис се храни неспокойно-той по принцип си хапва за 5 мин и после дърпане,мляскане,гукане,ръчкане.Даже почва да се смее със зърното в устата и се лигави и глези-аз предполагам че са по-разконцентрирани сега,защото вече забелязват всичко наоколо.Пробвайте да кърмите в притъмненеа стая и на тишина-така са по-спокойни и няма какво да ги разсейва.При нас действа.Иначе нямаме никакъв режим и колкото и да се опитвам да въведа-НЕ и НЕ.Единствено че си лягаме вечер след къпанто към 7.30 и сутрин се събуждаме към 7.30-но през нощта все още сис е храним на часи половина- дава , а през деня и на час повечето случаи...Общо взето все съм разгоглогърдена целия ден  Whistling
Стар-много е сладък Стас и вече си прилича на момченце.
Бел-честита месечинка-наистина бързо лети времето и ние скоро ставаме на 3 месеца  baby_neutral
Силвъри-честито на Ели за втората месечинка-ама с тия торти само дразните лъва  hahaha аз имам още 6 кг да свалям,че нищо не ми става-зарекла съм се да не купувам дебели дрехи,ще трябва да се нацедя в старите си,само че още не мога да ги закопчавам  #Crazy
Бързо възстановяване на болните-много лошо като няма кой друг да гледа бебоците а се чувствате зле  Cry

# 532
Привет момичета   bouquet
Вчера правихме питка на Мартин с голямо закъснение,но направихме все пак Crazy Ето ви малко снимчици на моЙте любими катерици (мисля че всеки може да ги види,дори и да няма ФБ) http://www.facebook.com/album.php?aid=2035357&id=1397011525&l=2931042e55
Прекарах чудна нощ - първо стомашно разстройство а от 3.05 до 4.40 среднощна аларма на автомобил държа Мартин буден #Cussing out после Радина се буди два пъти, после кърмих Мартин и вече беше време за попарката  Tired
Записах Радина за ясла,първо бяхме номер 322,но след като разместих желанията вече сме резерва 25,53,125 в три други градини ooooh! Не виждам как някога ще тръгнем на детска... Tired
Кой го бяха карали в социално подпомагане да си открива нова банкова сметка за еднократната помощ ? Или беше за нещо друго  newsm78

# 533
Качих малко снимки-много сме големи вече-мислят ни за 5-6 месечни  Joy
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18206456

# 534
  • offshore & overseas
Марго, като дойде време за детска, е по-лесно, щото има два пъти повече места. Въпросът е дотогава кво правимЕ?

# 535
Нали от няколко дни само се кърмим с Тин, та Радина го е взела под внимание и само  ме засмуква от тук от там  Rolling Eyes Току що се метна на мен и ме захапа за носа  ShockedИ разбира се успя да изтрие написаното  #2gunfire
Мяу, аз не искам да я пускам на ясла,но да сме в системата дето се казва newsm78 Макар,че ако се освободи място ще се замисля май(предвид това,че се опитва да ме изяде) .... LaughingАз не знам имам ли право да кандидатствам само в градини,които не са ми в района и това не ме ли измества назад newsm78 Че съм регистрирана в Триадица а живея в Изгрев, а не ми изнася да се местя,че така миОто използва и мен за да си паркира служебните коли пред офиса безплатно:oops:
Като гледам колко точки са събрали чуждите отрочета  #Crazy има и с по 10.1, без да са по социални критерии  #Crazy
МиОто предложи за повече точки да се пиша самотен родител #2gunfire казах му,че ще стане само след като му оставя куфарите пред вратата и ми даде неговия ключ Crossing Arms Пита ме -След всичко което ти се случи последните месеци още ли ме искаш? Казах му ,че не ама кой ще ме вземе с две бебета  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 536
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18206556  Joy Викторита, тези двамата са копи и пейст направо. Че и гледат еднакво

# 537
  • София
Кой го бяха карали в социално подпомагане да си открива нова банкова сметка за еднократната помощ ? Или беше за нещо друго  newsm78
margarete, можеш да получиш еднократната помощ:
 - на твоя сметка (носиш им документ от банката за IBAN);
 - да ти направят те сметка и карта;
 - да ги получиш в пощата на адреса по лична карта.

# 538
Не съм писала отдавна, ама то нямаше и какво.
 и при нас положеноето със сукането е критично и се бях психирала, но като гледам явно е тенденция.
 Вчера свекървата пак ме тормози да правим пробно кърмене и заяви, че трябва вече да я дохранвам, щото нямало да и стига. Аз и казах, че кърмата ми ще се увеличи, ако детето има повече нужда, а тя не можело! И аз сега от инат пия български лактогонен чай, и ям сурови ядки в несвяст. Пия и много вода, но резултата е често посещение до ВЦ-то. Общо взето и от двете гърди да дамам и от едната - все се нерви по някое време и след 2 часа пак е гладна. Сега гърдите ми са меки и мисля празни, ама да смуче там каквото изкара. След 2 дни сме на консултация, да видим там дали ще ме навикат. Ще е качила някъде около 700гр(според вчерашното теглене), а е пораснала поне с още 5см. Това дете само на горе расте, но не и на страни. Всички дрешки ще са ни къси и широки.
 Вече включи и нови звуци и нови номера - когато суче пуска гърдата и почва да гука - в превод означава - дай другата, че тая вече не пуска  Laughing. Още от сега се мъчи да ме командва вербално.
 Иначе малко сме назад със ваксините и не знам колко е нормално, но на 2 месеца ще ни слагат втората ваксина за хепатит и така всички ще са отложени с 1 месец. Поне се надвам да се изяснят нещата с пентаксима докато дойде нашия ред.

# 539
Честит да е втория месец на Елена, Есер и Георги!

Ама на такива красиви бебета се нагледах... Heart Eyes! Да са живи и здрави!

Ние излизаме въпреки времето да подиша малко въздух в паркчето до нас.

Общи условия

Активация на акаунт