Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 316
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Речта на това момиченце- Северн Сузуки е много силна. Ще си я сложа в подписа с надежда да я изгледат повече хора и поне малко да се замислят.

Страхотна е. Ето още за нея, вече е на 30. През 2002 се дипломира в Йейл, специалност екология и еволюционна биология.

http://en.wikipedia.org/wiki/Severn_Cullis-Suzuki

# 376
За съжаление, речта и е от 1992 г............всичко онова, за което тя говори продължи с пълна сила. Броя на онези които виждат гибелното ни съществуване е в пъти по - малък от онези, които го предизвикват. За съжаление, всички сме част от него:(
Най - много ме жегва винаги онова за алчността  и колко е права тя....и ако аз днес имам проблем, че нямам пари за по - нова кола Shocked, то въобще забелязвам ли, че хладилника ми е пълен с храна, хората около мен имат достъп до медицински услуги, самата аз също.....детето ми има прекрасно детсво, никога не е гладувал, не е бил жаден, имал е играчки дрехи лекарства, всичко.......
Там някъде, докато аз пиша това тук, едно дете умира от глад, едно дете умира от жажда, едно дете умира от липса на лекарства, еднно животно умира и с това неговия вид свършва.........
Всичко наистина е придобило абсурдни измерения  на материалност и на почти нечовеяка алчност за това.
Можем ли да го спрем, наистина ли се изисква всеки да направи мъничко само,,,,,,,,,,или сме безсилни.
Може да ме сметнете за луда, но най - много ме е страх от това, в какво ще живеят децата и внуците ни:(

# 377
  • Linz
Да, и на мен ми направи впечатление, че 18 год. по-късно няма промяна, не и положителна. Проблемите се задълбочават. Човешката алчност изглежда ще продължи докато не изтрие живота от лицето на Земята Sad Живеем в прекалено материален свят, икономическите интереси са най-силният мотив. Човечеството е най-тъжното и жалко нещо, което се е случвало на планетата ни Sad

# 378
За съжаление, речта и е от 1992 г............всичко онова, за което тя говори продължи с пълна сила. Броя на онези които виждат гибелното ни съществуване е в пъти по - малък от онези, които го предизвикват. За съжаление, всички сме част от него:(
Най - много ме жегва винаги онова за алчността  и колко е права тя....и ако аз днес имам проблем, че нямам пари за по - нова кола Shocked, то въобще забелязвам ли, че хладилника ми е пълен с храна, хората около мен имат достъп до медицински услуги, самата аз също.....детето ми има прекрасно детсво, никога не е гладувал, не е бил жаден, имал е играчки дрехи лекарства, всичко.......
Там някъде, докато аз пиша това тук, едно дете умира от глад, едно дете умира от жажда, едно дете умира от липса на лекарства, еднно животно умира и с това неговия вид свършва.........
Всичко наистина е придобило абсурдни измерения  на материалност и на почти нечовеяка алчност за това.
Можем ли да го спрем, наистина ли се изисква всеки да направи мъничко само,,,,,,,,,,или сме безсилни.
Може да ме сметнете за луда, но най - много ме е страх от това, в какво ще живеят децата и внуците ни:(

Речта на това момиченце направо ме разтърси  и наистина сякаш чрез нея чувах и Майкъл. Moon Walk напълно си права за съжаление хората продължават да разрушават света , в който живеем всички ние и много малко осъзнават какво всъщност вършат и ,че много от нещата които вършат са непоправими и дори с фатален край, е може би всички ще осъзнаят някой ден какво са направили ,но вече ще е прекалено късно.

# 379
Идеята за еднаквите тениски е страхотна ,но незнам как ще се осъществи все пак сме от различни градове ,а май не във всеки град има място където да ти я направят.

# 380
  • MJF
Колелото на дизайнера Диди Зенфт много ми хареса, само маската която си е сложил при снимките малко грозничка. Блазе им на зрителите, които ще го видят на живо.
Относно концерти/събирания/... на 25 юни не се съмнявам, че в Берлин  а и на много места по света ще има трибюти.
Снощи румънските фенове посетили шоуто от тура Kings On Ice е имало на какво да се радват и то не един път. Съобразили са се участниците ,с кои свои номера биха зарадвали публиката в Букурещ. 

Без да ви занимавам излишно но цял сезон един от съставите на Швеция по сихронно пързаляне ме радва с изпълнението си на... They don't Care about Us+ Team Surprise (SWE) Senior

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 14:02 от 6o6ul4o

# 381
Да,човечеството върви към гибел...Помните ли какво каза Майкъл в This is it?Забило ми се е като карфица в главата!"Остават само още четири години!Ако до тогава не направим нещо, всичко след това ще е безмислено!Всяка минута изчезва гора с размерите на бейзболно игрище!"/слагам кавички, но го цитирам по памет/ Но ако не започнем да си подреждане и да се грижим за пространството около нас, не можем да очакваме да се справим с по-глобални проблеми. Да ни е чисто!Колко се ядосах на една "възпитана госпожа " от съседния вход!Отиде до боклука, изсипа си сметта извън казана, изтръска си торбичката и тогава я хвърли в контейнера!  offtopic Сори за спама. Ще си припомним едни култови реплики, които ако питате мен, на стената във всеки дом трябва да висят:

If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change

# 382
Рени, речта е уникална... Разплака ме това дете.....Тя е като продължение на Майкъл.

"People always say, 'Oh they'll take care of it'. They'll, they who?  It starts with US, or it will never be done. I love you" - Michael Jackson, from "This Is it"

# 383
  • Linz
lenitta, това за 4-те години непрекъснато го мисля. Вече останаха 3. Очевидно е, че промяната не идва. За това и написах горния пост... човечеството ще се самоунищожи, и въобще ще затрие живота на Земята. И всичко е от алчност и безотговорност на около 10% от хората, и бездействие на още някакъв процент. Знаем например, че ежедневно умират хиляди деца от глад, а нищо не правим, сякаш това нас не ни засяга #Crazy В същото време има такива, които преяждат и боледуват заради това- болестите на цивилизацията... Такива абсурди има, че главата ми не го побира!

# 384
Момичета всичко, което казвате е така  Rolling Eyes Нали затова сме се събрали тук от любов към човека, чийто възгледи споделяме и уважаваме и това, че той не само казваше "Make that change", а и го правеше.  Както и момиченцето каза "Не е важно какво говориш, а какво вършиш"- има много голяма мъдрост в това. А това за 4-те години какво точно беше, защо остават 4 години Blush

# 385
Никой не знае за съжаление, какво точно имаше предвид Майк с 4-те години.
Нищо няма да се промени, казвам ви, нямаме желанието да го направим,, човечеството няма:(
тъжно:(, какво оставяме на децата си и кои сме тези ние наистина.

# 386
И аз мисля,че не само нищо няма да се промени но ще продължава да се влошава.Жалко,много много жалко за нас.Може би на пръсти се броят хората които се опитват да променят на практика нещатата както Майкъл.Всичко друго е ....вятър и мъгла...празни приказки . Sad

# 387
  • Варна
Не е точно така. Да, хората са жестоки, хората са алчни...
Но можем да направим промяната, имаме избора, все още имаме и възможността. И ако всеки си каже: " Дори и аз да помогна не мога сам да променя нищо " и се откаже .. Нормално е да няма как да се промени нищо..
Фактът, че хората е отказват толкова лесно е проблемът, защото всеки си мисли, че сам не може да направи нищо и няма защо изобщо да се мъчи, но когато всички кажат така, наистина няма да може да се направи нищо.
There's nothing that can't be done If we raise our voice as one ...
Нали така казва Майкъл. Мисля че просто хората трябва да се обединят и да повярват. Нали е казано и " Повярвай, за да видиш! "

А за четирите години.. Майкъл казва това през 2009. След 4 години ще бъде 2012, годината, когато календарът на маите свършва. Пред света е казана теорията, че тогава ще свърши светът според маите. Но не е така. Техният календар свъшва тогава, а техният календар е цикличен. Следователно цикълът свършва.
При друго такова свъшване на цикъл, полюсите са се сменили. Но според мен маите са били тръде умни. Хората все още не могат да разчитат на 100% писмеността им и т.н. Никой не знае какво ще стане през 2012.
Пред хората се излага теорията за края на света. Съща така Нострадамус също е предсказал края на света пред декември 2012...
Но какво е имал впредвид Майкъл и да ли е вярвал в тези теории... ме съмнява да разберем някога. : )

И нещо на което току - що попаднах: http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=445090

# 388
  • BG
............боже ще стане скоро 1 година:(
продължавам да не вярвам, че него го няма:(

Точно това си мислех вчера....!!!!
И днес ми е един    тъжен ден !

Поздравявам ви!  The Jackson 5- Never Can Say Goodbye

Tired Cry

# 389
  • BG
Еееее, момичета, май много минорно го докарахме настроението днес....!
Я да дам нещо весело, за което се чудя, къде съм бляла  smile3507, докато са го гледали около 3,6 милиона души !!!!!!

Jackson 5- This old Man/ ABC 123 1974 Full version

dance

Общи условия

Активация на акаунт