СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро.
Ние днес сме по добре още не е вдигала Т. Сутринта в 4 часа имаше 38,2 дадох Панадол и спадна, сутринта в 7 я мерих беше си 36,8, това е нормално нали?
Вече нямам търпение да става 15 и 30 да ходим при педи дано не е нещо сериозна.
Лек ден на всички мами, и при нас времето е гадно пък и с тази Т ще си стоим в къщи, няма начин.

# 346
Hello, ама наистина много болни, айде пожелавам новата седмица без болести да я посрещнем и неразположенията бързо да минават.
Боб като ми беше болен с антибиотика също го минах само на кърма и за него по не беше болезнено непрекъснато с лъжица или пипета за лекарствата, а и кърмата като лек за душата му беше или по-скоро моята близост.

При нас ситуацията по нощите е същата, буди се по хиляда пъти на нощ и всеки път докато не го монтирам на гърдите ми няма заспиване. През последната седмица се заканвам всяка вечер, че щом замрънка ставам и люлея до припадък, но съня е по-силен от моите мисли. Според мен вече се буди по-скоро да ме провери там ли съм и евентуално, ако му е станало скучно, отколкото за хапване, въпреки че последните проби показаха, че пускам около 70мл. мляко, което е малко за шишо.
А докато го кърмя, не спира да се движи ръце, крака, ужас е някакъв, а случайно ако дръне телефон, забрави просто да яде.

Доста момичета се покриха, обаче..........

# 347
Здравейте най-накрая и от нас.  Hug
Нямате изчитане, та няма да чета всичко назад  Blush Гледам безсънието коментирате. Ние преди 2 седмици като отидохме в Чирпан, беше така 2-3 вечери докато се адаптира. Вече втора вечер откакто сме и пак в София -пак така - буди се по 100 пъти, плаче, ни чай иска, ни мляко, ни биба, вири краката нагоре и крещи и така по цяла вечер... Аз я прехвалих и тя сега...  Crazy
Ние иначе сме добре, имаме си зъбче от 3-ти - усетих го точно на полвин годинката й  Heart Eyes
Ядеше и пюрета, ама от няколко дена иска само каши и домашно пюре от ябълк и/или банан..... Ще я видя на консултацията, до края на седмицата трябва да идем, нямаме определен ден.
Айде да не се отпускам много да пиша още от началото, да не ви омръзна Wink

# 348
Сега се връщаме от педи. Пусна ни направление за инфекционист, той ни прегледа пусна изследвания за кръв, нищо не каза само да я заведем пак към 14 часа като станат готови изследванията. Обрива и симптомите са същите като на розеолата. Споменах на педи и сестрата на инфекциониста казаха много да не четем в интенет какво пише. newsm78

# 349
Ние пак сме с Т, не знам вече какво да давам. Дайте съвет.

# 350
Стандарта- панадол, нурофен, свещички ефералган, някъде имаше едни бабини лекове разбит белтък (ли беше жълтък ли беше) намазан по сгъвките на тялото на китката, лакътя, колената. На Коко (ама все пак е голям) давам и сок от кайсии (компот).

# 351
  • София
TONI29 емиии важното е да минава болестта и бебо да е добре...В снощните линкове, ако си ги прочела...в България тази болест е непозната...така че...
Deska84 дано да са зъбки...иначе както Надина е писала

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 17:24 от EmiR

# 352
А добър ден и от нас.
Ходихме до личния да ни преслуша. Чисти са му гърдичките. Гърлото е леко зачервено. Засега нищо не ни изписа. Да следя Т каза само.
А от сутринта му е зелено акито, само на кърма е от вчера. Притеснително ли е  newsm78

Айде да ставам. Всички болнички да оздравяват  Hug

# 353
Много болни /то и ние още не сме се оправили/,бързо оздравяване.

Бебето ми се връща назад в развитието си Laughing,отказва пюрета-всякакви,каши,попара.Давам с лъжицата ,напъва се ,че даже и на повръщане го докарва ,дърпа ми блузата ,насуче се едно хубаво и заспива Thinking.
Незнам какво да го правя.Ще ходя да чета за педагогическо захранване ,защото като сме на масата давам бисквитка-дъвче я ,давам сиренце -пак си облизва,ябълка и банан си ближе също .
Омръзна ми да хвърлям пюрета ,опитвах и с биберон ,ама той отдавна е скаран с него -нито залъгалка ,нито шише признава и вода не иска да пие,в чудо се видях.Само си мисля дано имам кърма ,че незнам какво ще го правя,иначе е 10 кг. Rolling Eyes

А нощем яде в  1,4,6- поне 3 пъти.

Мисля ,че му е време за някакъв режим ,8 месеца волна програма му стигат,че подивях.

# 354
Водих малката на инфекционист и каза че е вирусна инфекция, не е реакция на антибиотика. Имала доста завишени стойности на кръвната картина. Да не давам няколко дни яйце, мед, шоколад и риба. Била се оцветила в жълто от морковите в пюрето, ами какво да давам като и в местните и повечето зеленчукови има морков. #Crazy Сега и взех спанак много го обича, с мерак отваря устичката.

# 355
  • София
яйце, мед, шоколад и риба  newsm78 а ти такива неща даваш ли...И как ще я лекувате?Обрива от какво е?

# 356
  • sofia
яйце, мед, шоколад и риба  newsm78 а ти такива неща даваш ли...И как ще я лекувате?Обрива от какво е?
И аз исках да питам същото... newsm78 hahaha

# 357
Ние сме с ангина, зачервено гърло и Т Sad. Педи каза че ще пробваме засега само с витамин С, Нурофен и Панадол да ги редувам през 4 часа, при необходимост.Ако не се оправим до 2 дни ще ходим пак и ще ни изписва някакво сиропче, тя не е привърженик на АБ и се старае в краен случай да ги изписва. Дано се оправим по бързо че в това хубаво време стои ли се в къщи.

# 358
  • София; Дружбето
яйце, мед, шоколад и риба  newsm78 а ти такива неща даваш ли...И как ще я лекувате?Обрива от какво е?
И аз исках да питам същото... newsm78 hahaha
Да бе newsm78 и никакви цигари и алкохол Mr. Green
Деси, дано се оправите без АБ Hug

Ей ви, на който му се гледа малка откачалка, подскачалка http://www.youtube.com/watch?v=veoqvwf4gIQ

Забравих да се похваля, че Габи днес откри преобръщането и цял ден е като пумпал. За сега само от гръб на корем успява, а аз го връткам на обратно Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 18:31 от tsveta

# 359
Цвета, много,ама много е сладък,как се е нахилил като ряпа  Laughing

Деси,да минава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт