Завирам сок от компот, разтварям нишистето в студен сок и го добавям във врящия такъв, бъркам докато се сгъсти - 5-10 мин и после добавям плод пасиран ( понякога варя ябълка и в нейната вода слагам нишистето, пасирам...) Подслаждам

Лора хапва най-много 100 повече не може явно, не съм заместила хранене. Поне че се научи как се гълта, че голяма мъка беше и на това съм доволна на този етап.
Тази седмица започна повече да хапва, а кашата си я яде, че и за още пита. От тази седмица давам и Елда с круша, хареса я, но не толкова като Рожковите. 

Едвам към 4 заспа, а в 6 беше будна пак, а сега спи...А аз едвам гледам...Разболяхме и тати...
Вчера и дадох да гризи банан, учудващо, но си хапна. Преди не искаше ни да помирисва банан...Но понеже аз се опитах да ям я тя ме гледаше толкова жалко и сякаш просеше и реших да й дам нещо в ръчичката, да яде и тя и се получи
, намирисва ми на хрема...почвам да я тъпча с разни неща...че толкова време се задържа без да се разболява, сега на края на сезона, не искам да ми хремясва
Габи едвам яде по 30 гр, затова му давам по 2 пъти - на обяд към 12 пюре и след обяд към 5 каша. Вчера си отваряше устата на моркова, но съм убедена, че днес няма да му се радва така. И аз разчитам на тия рожкови да прояде, че много я хвалите. Само да преведат пари и ще я купя
Няма сополи, подкашля много рядко и може да се отдаде на лиги. Най ме притеснява, че не иска да яде особено. Ей го сутринта изяде само 190 мл, прави паузи от по 4-5 часа между яденетата, което ще рече 4 хранения дневно... Дано да е заради зъбките, сега го гледах, че единият от горните почти е пробил, съвсем е побелял венецът.
(дано сте ме разбрали , че дори и аз трудно си го разбирам)
Аз всеки път се чудя по колко да й дам
Имам чувството, че повече я мързи да суче, въпреки че и от сукане не се отказва
Суче поне по 5-6 пъти на денонощие.
все се чудя кога и колко да й давам, дали няма да я надуя прекалено или дали не я държа полугладна