СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 22

• 20 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
хехехе, и на това ще отговоря, май само аз се мотам тука тая вечер...
Завирам сок от компот, разтварям нишистето в студен сок и го добавям във врящия такъв, бъркам докато се сгъсти - 5-10 мин и после добавям плод пасиран ( понякога варя ябълка и в нейната вода слагам нишистето, пасирам...) Подслаждам Peace

# 466
За сухарите бях чела, че ги обработвали с някакви химии и така и не съм давала на каката, не смятам да давам и на Лора. Една лъжичка захар Shocked ми се вижда много, пък и тя на този етап е излишна. По-добре ако сте решили да подслаждате си купете подсладителя на Стевия, има го на таблетки, сладката билка. http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=30
Такива киселчета съм правила и аз, на Лора още не съм де. Купувам царевично или пшенично нишесте и с плод или плодово пюре го правя, слагах и бисквитки и си хапваше детето, не съм подслаждала, те са си сладки плодовете Peace
По колко  грама изяждат децата ви? newsm78  Лора хапва най-много 100 повече не може явно, не съм заместила хранене. Поне че се научи как се гълта, че голяма мъка беше и на това съм доволна на този етап. Mr. Green Но зеленчуковите с голяма неохота ги хапва, а кашите не сварва да си отваря устата Wink

# 467
  • София
100 мл, ех дали ще доживея и Никола да изяжда по толкова Crazy Един единствен път се излъга да изяде 30 мл, иначе 10-20 и стисва устата... То не че и аз особени вкусотии съм му дала. Надеждата ми е в тия рожкови, дето толкова ги хвалите Mr. Green

# 468
Ами Соник точно с тези Рожкови стана работата Mr. Green До миналата седмица от зеленчуковите едва пробутвах половин от малките бурканчета с голям зор. Стискаше устата диването, а на кашата немой й я затвориш ooooh! Тази седмица започна повече да хапва, а кашата си я яде, че и за още пита. От тази седмица давам и Елда с круша, хареса я, но не толкова като Рожковите.

# 469
Добро утро !
Айде на кафето .

Станахме в 6  ooooh! за да го направим  Joy .

Ние ядем цяло пюре, от 130 гр. дето е.
А рожковите са много сладки.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 07:33 от ivilda

# 470
Арлина, Свиле хапва до 100-на грама, май наистина не може да поеме повече, то аз само каша съм му давала по толкова, от пюретата по-помалко. Вчера ми направих спанак с ориз, хареса му. И аз не съм заместила хранене.

# 471
Добро утро!
Ивилда,много хубаво кафенце сте сервирали Hug

Аз скоро не съм писала.През ваканцията бяхме малко на гости при мама,и този път неможах да хвана никаква мрежа.Та бяхме без интернет!Ама поне си починах от компютара!
Много хубаво си изкарахме и времето беше супер!Само дето Ива си развали режима,но вече влиза пак в график Mr. Green

Много болнички пак има!Да оздравяват бързо Hug
Цвета,Соник,как са малчовците днес!Хайде стига вече с тези болести,измъчихте се!

При нас нищо ново!Ива е станала голяма дунда(не че преди не беше)От последната консултация преди седмица-8,300 и 68см.Кръв и урина ще изследваме другата седмица!
Вече имаме и заместено хранене.Мойта дебеланка яде по 150-160гр Peace
Арлина,проядохте значи...? Mr. Green
Тука много мами на диета,бре!Браво на вас!Аз не мога да пазя,ама и като се качих на кантара след гостуването се оказа,че съм още едно кило надолу.Та в момента имам само два излишни.Но те не ми личат особенно.Сега чакам да ми се прибере разширения ханш,че той ми е по-голям проблем.Все още трудно ми се закопчават панталоните Sad
Оф ,като се разписах и аз...Отивам да чета назад,че имам пропуски Mr. Green

# 472
  • sofia
Здравейте, мами Ивилда, мерсаж за кафето и шоколадовите нещица. Вчера ми умря едното морско свинче. От 4 години си я гледахме Джиджа, та сега току ме избива на рев. Който е загубил живинка, ще разбере...Иначе, аз съм скучна, няма с какво да се похваля/оплача. За щастие. Петко си яде по бурканче зеленчуково/местно пюре на обяд. След обяд хапва каша- в момента Елда с круши на Хумана, хапва и плодово пюре. Аз понякога взимам на Овко плодовите. Много обича мангото. В никакъв случай, не давам пюрета със сол. За тези с добавена захар, съм по-либерална. Весита, верно пюрето на Сънвал-тиква и пиле е вкусно. Хапна го с кеф. Е, аз го разредих с малко чай, че, верно са много гъсти. Като лепило, направо. Уф, не се сещам за нищо друго. Хубав ден! Hug

# 473
  • София
Добро утро!
Мерси за кафето!
Ние имахме пак тежка нощ, малката към 3 се събуди и реши, че й се играе  Crazy Едвам към 4 заспа, а в 6 беше будна пак, а сега спи...А аз едвам гледам...Разболяхме и тати...
Снощи си инсталирах една нова игра и сега малко съжалявам, защото много ми се играе, но не искам да започвам за половин час, трябва ми повече време  Mr. Green И аз съм за бой...
Пробвах отново карфиола с картоф, определено не й харесва...Сега се чудя с какво да го смесвам, че да го яде  Rolling Eyes Може би да добавям още картоф  newsm78 Вчера и дадох да гризи банан, учудващо, но си хапна. Преди не искаше ни да помирисва банан...Но понеже аз се опитах да ям я тя ме гледаше толкова жалко и сякаш просеше и реших да й дам нещо в ръчичката, да яде и тя и се получи  Laughing Днес ще повторим  Peace

# 474
  • София
Добро утро мацки!
 ivilda ще пия само кафето...от днеска ще се пробвам с диетата на Криската, та шоколада не го искам... Mr. Green Така понеделник, пак ще съм на белтъчен ден и може да продъжа с нея...
От сутринта Кати само ми киха  newsm78, намирисва ми на хрема...почвам да я тъпча с разни неща...че толкова време се задържа без да се разболява, сега на края на сезона, не искам да ми хремясва  Mr. Green
pocahontas80 аз вчера давах карфиол с картоф...размесих го с тиква...пюрето е доста гъсто, дори и с тиквата...имаше по едри частички и Ангел определено му се мусеше, та дори и няколко пъти май неможа да преглътне...ама като се загледах то карфиола си е на тия най-малките розички...та понамачках и изяде 80 грама...
Цвета,Соник дано да е фалшива тревога...
kri6kami6ka   Hug

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 09:35 от EmiR

# 475
  • София; Дружбето
Дубрутру. Не мога д апреценя как е маймуна. Утре тъй и тъй ще водя Миша, ще го метна и него да го види. Иначе си инхалирам на 2-3 часа ударно
к'ви 100 грама, к'ви 5 лв Crazy Габи едвам яде по 30 гр, затова му давам по 2 пъти - на обяд към 12 пюре и след обяд към 5 каша. Вчера си отваряше устата на моркова, но съм убедена, че днес няма да му се радва така. И аз разчитам на тия рожкови да прояде, че много я хвалите. Само да преведат пари и ще я купя
Кришка, съболезнования Hug
На Сънвал пюретата наистина са леко гъсти, но Габи нали яде една лъжица по 3 пъти та си оправя консистенцията Joy

# 476
  • София
Добро утро!
Никола не мога да определя как е newsm78 Няма сополи, подкашля много рядко и може да се отдаде на лиги. Най ме притеснява, че не иска да яде особено. Ей го сутринта изяде само 190 мл, прави паузи от по 4-5 часа между яденетата, което ще рече 4 хранения дневно... Дано да е заради зъбките, сега го гледах, че единият от горните почти е пробил, съвсем е побелял венецът.
Гледам Цвета и Габи са на същия хал..

# 477
  • Габрово
Гледам всички на рожковите разчитате, че да проядът децата Mr. Green
Ми аз я купих кашата, ама покрай вашите хвалби очаквах някакъв вълшебен вкус, а тя според мен е почти същата като тая с круша и елда и наистина и на мен ми прилича малко на грис на вкус. Въпросът е, че и Рая като Габи на Цвета днес може да изяде с охота някакво пюре или каша, а на другия ден да се мръщи на същото, но все пак съм доволна, че поне успявам да пробутвам някак с големи мъки почти по 100 гр. пюре и то е захранена от преди два месеца вече и  уж трябваше да е свикнала с лъжицата. Каката на същите месеци гълташе като гардже и за 5 мин. изяждаше паничка с каша или бурканче с пюре, а Рая по половин час я храня  и много се изнервям.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 10:21 от valkata78

# 478
Ние , ако изядем 100гр. зеленчук вдигам банкет , иначе с плодовите и кашите нямаме проблем.А като говорите за каши да попитам как добавяте АМ в безмлечните ? Отделно ли се приготвя или сухота вещество се прибавя към кашата и заедно се разреждат с вода  newsm78 (дано сте ме разбрали , че дори и аз  трудно си го разбирам) Joy

# 479
Само мойто ли яде като добро прасенце? Яде всичко което съм и дала до момента и по колкото и дам! Няма спиране  #Crazy Аз всеки път се чудя по колко да й дам  newsm78 Имам чувството, че повече я мързи да суче, въпреки че и от сукане не се отказва  Crazy Суче поне по 5-6 пъти на денонощие.
Нещо не мога да се оправя с това хранене  ooooh! все се чудя кога и колко да й давам, дали няма да я надуя прекалено или дали не я държа полугладна  newsm78
А и друго се чудя, как така ги сменяте тия каши непрекъснато? Аз си мисля, че скоро няма да изхабим тези 2, които сме започнали.

Общи условия

Активация на акаунт