Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 216
  • 631
  •   1
Отговори
# 180
Моето е точно MOOD...имитация на Кензо е. Идея си нямам каква е разликата между различните видове. А и като видях колко компетентни са мацките на щандовете на Г. Роуз, не бих се допитала до тях, честно казано. Аз моя го взех от едно малко квартално магазинче, жената там ми каза, че били еднакви, само разфасовките били различни...а, де  newsm78

А доволна ли си от него, или само Тренди са толкова добри? Аз смятам да поръчам от сайта, та затова питам, няма да мога да "подуша" на живо, а предпочитам по-малка разфасовка от 50мл, каквито са Тренди.

# 181
Ами, зависи какъв аромат си избрала...Мууд са 20 мл., което е идеално, защото на мен и 50мл. са ми много. Доволна съм да, за паричките си е траен и по мое мнение- достатъчно се доближава до оригинала. Не долавям "менташка" нишка  Peace Абе, накамарила съм ги у нас и не мога да имам всички парфюми все пак...Реших, че с този мога да направя компромис- не съжалявам. Бих си взела и други миризмички...

# 182
  • София
аз току що се връщам от щанда на Голдън Роуз,където измирисах всичките тренди,абе всичките на Роксан.Отидох с два оригинала,а другите които познавам по памет,та да кажа че направо са си същите.Angel на Тиери Мюглер и на Исей Мияке бяха едно към едно.1 милион на Пако Рабан е според мен същия,но понеже оригинал нямам в мене и съм на 99% сигурна че дублира аромата.На мъжа ми купих на Лакосте имитацията,а за мен взех на DKNY Be delicious или нещо от рода.На Шанел също ми се видя същия аромат,Армани код женския също според мене го припокрива,за армани манията не съм на 100% но определено го доближава,така че да не се разбере че е имитация.И 1 милион все още ми мирише на ръцете,въпреки че си ги измих преди час и миризмата е страшно силна,та за мъжката част е идеален,който харесва тоя аромат.Та благодаря че ме отворихте на тия имитации.Хич не обичам да изляза някъде около нас и да си пръскам оригиналите за кварталното кафе или пък още по близко.

# 183
Аз съм много доволна от едно слънцезащитно мляко,което купувам от аптеката и струва около 3 лв.На шишенцето пише Sun guard на Aries Cozmetics,с едно момченце,легнало на плажа.Води се че е за деца и е 20 фактор.Консистенцията е гъста и бяла на цвят(мъжът ми се базика,че е като вар),но се разнася много добре и въобще не белее.Аз съм с много бяла кожа и откакто го ползвам въобще не съм изгаряла.Потърсих снимка в нета,но не намерих.

# 184
Момичета благодаря, че ме просветлихте за парфюмчетата на роксан. Сега се връщам от магазина с DKNY-Be Delicious от този тип за 8 лв.:
http://goldenshop.bg/details.php?id=366&bid=
А на връщане в едно друго магазинче видях тренди за 4.9 и утре тествам този и ако ми хареса ще си взема и от тях.

# 185
  • тук-там
А къде в Пловдив могат да се помиришат?

# 186
А къде в Пловдив могат да се помиришат?

Във форума в Тракия има от тези роксан,обаче продавачката не е много в час.въобще не знаеше кое кое имитира и ми вика:"....най добре да си ги подушите вие"  ooooh! И аз душа ли душа,капачка след капачка и накрая нищо не усещах вече и си тръгнах ядосана   Close

Друго си е като ти предложат тази,тази и тази имитация на еди кое си  и ти вече се концентрираш само върху примерно 3 аромата и започваш да си ги изследваш,а не да душиш 15 незнайно какви и да трябва да решаваш ей така наизуст  Rolling Eyes

# 187
  • Варна
а във Варна в Елитис дали ги има тези парфюмчета?

# 188
Искам и аз Тренди. Особено много искам да проверя Жадор. Но не знам кога ще имам път към Младост Simple Smile
Хмммм, дали в парфюмериите около х-л Плиска ще се намерят?  newsm78

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 22:16 от Mea_Culpa

# 189
Аз също не знам къде в София мога да ги намеря.

# 190
Добре де, а каква е разликата между Тренди и Роксан?

# 191
Нямаше ме няколко дни и колко нещо се е изписало   newsm09
Връщам се назад да чета   Flutter

# 192
Да ви се похваля  Heart Eyes Взех си днес гланца на Класик 3 номер  Crazy Heart Eyes Обикнах го от първия път от както го сложих на устните си ... НЕВЕРОЯТЕН е Heart Eyes

ИИ да похваля и спиралата на Golden Rose x4 Maskara .. направи ми миглите страхотни Heart Eyes А стува само 2.80  Laughing

# 193
  • Варна
Очарована съм от бадемовата маска за коса на Rosa Impex.

# 194
Добре де, а каква е разликата между Тренди и Роксан?

И аз това се чудя. newsm78 В сайта има само няколко аромата на Тренди, а на Роксан са доста. Тренди имат ли голям избор и къде да ги разгледам? А за пудрата на Манхатън ме интересува, ако сложиш на цялото лице, да не стои много блестящо, защото в такъв случай май не става за дневен грим?

Общи условия

Активация на акаунт