Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 190
  • 631
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бебешкия е моя. С алое и лайка

# 226
  • София
да де,бебешките са два или поне аз два съм видяла,на които пише бейби шампо и киндер шампо.Единия с алое другия без.Значи твоя е с алоето Simple Smile
Благодаря за бързия отговор.Много ме нави и за него Simple Smile

# 227
  • София
Ами, зависи какъв аромат си избрала...Мууд са 20 мл., което е идеално, защото на мен и 50мл. са ми много. Доволна съм да, за паричките си е траен и по мое мнение- достатъчно се доближава до оригинала. Не долавям "менташка" нишка  Peace Абе, накамарила съм ги у нас и не мога да имам всички парфюми все пак...Реших, че с този мога да направя компромис- не съжалявам. Бих си взела и други миризмички...

Момичета, днес от чисто любопитство и надъхана от темата взех 2 парфюма(мъжки и женски) единия Тренди, другия в този флакон.

Честно казано, това е една от най-глупавите покупки които съм правила  Sick

Който използва, нормални парфюми, смятам че ще ме разбере... не си струва, колкото и да не ми харесва определението "евтин парфюм" то определено пасва на тези парфюми... изтествах всички възможни аромати на място и продължавам да се чудя защо изобщо ги взех  newsm78

Както и да е, дано на мама или свеки им допаднат  Laughing

Купих си също и Розовата вода на Рефан, дано тя да е по-добро попадение.

# 228
Момичета, някой знае ли някоя по-евтина база за грим?

# 229
@nad_tab: то и определението "нормални парфюми" не е особено готино... не всеки може да си позволи скъпоструващи оригинали, нали  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 21:24 от Mea_Culpa

# 230
Здравейте, поздравления за хубавата темичка:) Аз съм много доволна от гланца на Golden Rose http://goldenshop.bg/details.php?id=229&bid=  мн е хубав и траен. Също тъка от маската за коса на Ехо, още след първото измиване има разлика http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … mp;category_id=29  Laughing Heart Eyes

# 231
@nad_tab: то и определението "нормални парфюми" не е особено готино... не всеки може да си позволи скъпоструващи оригинали, нали  Rolling Eyes

Нищо лично, но споделям мнението на nad_tab, тъй като и аз си взех парфюмче от същата серия и се разделих след 30 минути с новата си придобивка поради отказ на носа ми да възприеме миризмата. Laughing
Възможно е Trendy и Mood да са по-различни, а може и не.
Вкусове и вкусове, носове и носове, да не се хващаме за думата "нормални".    bouquet

# 232
А аз си поръчах от сайта им цели 3 Мооd-a.  ooooh! ooooh!

# 233
  • София/Бургас
Много съжалявам, че споделих за тези парфюми. Не очаквах толкова да се оплюят.
Да, аз харесвам  много скъпите парфюми, но те умират за 5 минути когато ги сложа и отида на работа. Това са единствените, които издържаха и реших да споделя.

Pink, вложи пари в базата. Ако тя е добра и грима се задържа по-дълго. Аз си намерих наистина добра база и то на добра цена и съм много доволна. Ето тази : http://www.-spam120-/product/37/osnova-za-grim-kadifeno-dokosvane-.html

# 234
И аз мисля да си взема тази. Бързо ли пристига доставката? А други продукти поръчвала ли си от този сайт, защото доста ме заинтригуваха.

# 235
  • София/Бургас
Lirena, не съм я поръчвала от сайта. Отидох до магазина, който е близо до Центъра по хигиена (за София се отнася). Там имаше и тестери и съм решила следващото ходене да си взема някои неща.

# 236
  • София
Много съжалявам, че споделих за тези парфюми. Не очаквах толкова да се оплюят.
Да, аз харесвам  много скъпите парфюми, но те умират за 5 минути когато ги сложа и отида на работа. Това са единствените, които издържаха и реших да споделя.

Pink, вложи пари в базата. Ако тя е добра и грима се задържа по-дълго. Аз си намерих наистина добра база и то на добра цена и съм много доволна. Ето тази : http://www.-spam120-/product/37/osnova-za-grim-kadifeno-dokosvane-.html

Изобщо не трябва да те притеснява, че сподели за парфюмите, това че на мен не ми е допаднал не значи, че няма да допадне на някой друг    bouquet

# 237
  • в света на неограничените измерения
Lirena, не съм я поръчвала от сайта. Отидох до магазина, който е близо до Центъра по хигиена (за София се отнася). Там имаше и тестери и съм решила следващото ходене да си взема някои неща.

Извинявай, за този магазин, който е срещу "Центъра по хигиена" ли говориш ?
Защото за друг наблизо не се сещам.
Благодаря!

# 238
  • София/Бургас
vanvel, да за същия магазин става въпрос.

# 239
  • София
И аз мисля да си взема тази. Бързо ли пристига доставката? А други продукти поръчвала ли си от този сайт, защото доста ме заинтригуваха.

Аз съм поръчвала от този сайт. Не базата, а разни други неща на Гош. Обадиха ми се час след като пуснах поръчката за потвърждение. Пристигна на следващия ден заедно с фактура и талон за отстъпка при следващи поръчки. А сега за 8 март получих по пощата картичка от сайта. Написана на ръка с мило пожелание и подарък мостричка на фон дьо тен на Гош. Определено един от най-коректните сайтове за поръчка

Общи условия

Активация на акаунт