Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 172
  • 631
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Днес си купих червило на Голдън Роуз 2000, цвета му е телесен - за подобен някой питаше по-напред в темата, №126 е.

# 436
Аз ставам фен на  Орзен до гроб! CrazyДнес се сдобих с шампоана и балсама за къдрава коса.Е,страхотни са!Тя косата ми е по-скоро 4уплива,но много добре изглежда в момента!Ина4е мъжа ми ме подиграва,защото ве4е имам шампоана и маската с бира,маската с меда и шампоана и балсама за къдрава коса Joy

# 437
  • София
Много съм доволна от ето това червило на ФлорМар http://www.flormar.com/urunresim1/TRUE-COLOR-PLUMPING-LIPSTI_.jpg ,много е приятно кремообразно.
Маската за коса с мед и пчелен прашец на Beauty Formulas-прави косата мека и жива.

3. Тъй като ползвам сенки и искам да се запазят дълго време нужно ли е да слагам основа
и каква бихте ми препоръчали?
На АртДеко е хубава основата,аз като си я взимах беше 11 или 13лв не си спомням,много е икономична,аз съм страшно доволна от нея,с мазен клепач съм и сенките винаги са ми се събирали и след толкова прочетени хвалби за нея накрая и аз си я взех Mr. Green

# 438
  • Belgium

3. Тъй като ползвам сенки и искам да се запазят дълго време нужно ли е да слагам основа
и каква бихте ми препоръчали?

Аз бих ти препоръчала базата за сенки на Манхатън - 8 лева и е много добра, въпреки че на мен ми се изтриват само по-евтините сенки. Високия клас сенки не се нуждаят от база.

# 439
  • у нас
сдобих се с пастата поморин Crazy
евтини евтини ама като се струпват ми излизат скъпо Crazy Mr. Green

# 440
Да и аз се сдобих със Поморин за 80 ст. Не съм я пробвала още тъй като искам да свърша тази на Тетраминт, от която не съм доволна, въпреки че я похвалиха тук.
Другото което си купих е балсам за коса на Импресия(зелената). От малка не съм я ползвала. Даже тогава си слагах по съвсем малко върху влажна коса и не отмивах балсама, защото майка ми не го правеше. Не зная кога ще я пробвам, но дълбоко се съмнявам да има кой знае какъв ефект върху косата. Най-много да не се наелектрезира. Сигурно, дори няма да затвори цъфналите крайща. Ще пиша за резултатите след употреба.

А относно лаковете на Мода и Есенс къде във Варна мога да ги открия? Елитис?

# 441
  • София
Аз си бях купила балсам Импресия- зелен преди година-две и беше отвратителен  Laughing Рядка течност, с хубав аромат, но никакво действие.. Би бил добър за здрава коса, която ншма нужда от особена грижа Peace

# 442
Аз ставам фен на  Орзен до гроб! CrazyДнес се сдобих с шампоана и балсама за къдрава коса.Е,страхотни са!Тя косата ми е по-скоро 4уплива,но много добре изглежда в момента!Ина4е мъжа ми ме подиграва,защото ве4е имам шампоана и маската с бира,маската с меда и шампоана и балсама за къдрава коса Joy
Доволна от маската на Орзен с бира в малката ми разхитителна главица се прокрадват мисли да се снабдя и с маската с мед Laughing

# 443
  • София
ами той балсама на Импресия е от по мазните и на мене лично ми действа много добре.Понеже ми е гъста косата и се наелектризирва много и ми се заплита постоянно.Не е приятно да ходиш със заплетена коса и да ти се късат постоянно косъмчетата,та балсама ми решава проблема,както и проблема с блясъка и подредеността.Друг балсам не го прави,да не кажа и маска досега.Единственото по добро което съм ползвала е на Ейвън маската Advanced technics.Сега следва и маската на орзен да е от тоя вид,но утре ще я пробвам Simple Smile

# 444
  • ПЛОВДИВ
Боpислава и Лу, много ви благодаря за информацията.

# 445
хей страхотна тема, имам много да наваксвам

# 446
Копирам си поста от преди минути от другата тема:

A аз нямам търпение да споделя . Току що пробва прословутата тук маска Орзене. Просто нямам думи! Това определено е моята маска. Страхотна! Косата ,ако не я изправя с преса стои бухнала с хвърчащи краища на руси кичури съм от скоро. И аз като съфорумката от предишния пост постоянно трябва да си изправям косата с преса. И както се подразбира ми е изтощена в краищата. Но след тази маска ефекта е поразителен още от първия път. Умишено не сложих други продукти. Дори се измих с гаден шампоан, но не раночно  Laughing а забравих да си купя и имам един, който беше грешна покупка. Никъде не прочетох за блясъка , който създава тази маска, но при мен е стъклен , много ми харесва, въпреки че не държа на блясък. Благодаря на тези, които я препоръчваха така горещо. И дано производителите не я развалят.  По принцип по описанието на кутията на двете маски, тази с бирата и тази с меда, бих си взела тази с меда, но нея не я хвалехте толкова. По нататък ще я пробвам.
Да спомена , че дълго време ползвах маската на Лореал Абсолют Рипеър. А напоследък Миосотис (но не  е това, което беше)    Simple Smile  bouquet

Препоръчайте ми термозащитен спрей или крем?   Simple Smile  bouquet

# 447
Днес си купих червило на Голдън Роуз 2000, цвета му е телесен - за подобен някой питаше по-напред в темата, №126 е.
Киса , силно ли мирише?
На мен другото ми на Г.Р.
мирише толкова силно на сапун или подобно, че едва го изтърпявам.
На Classics са същата работа.

# 448
Копирам си поста от преди минути от другата тема:

A аз нямам търпение да споделя . Току що пробва прословутата тук маска Орзене. Просто нямам думи! Това определено е моята маска. Страхотна! Косата ,ако не я изправя с преса стои бухнала с хвърчащи краища на руси кичури съм от скоро. И аз като съфорумката от предишния пост постоянно трябва да си изправям косата с преса. И както се подразбира ми е изтощена в краищата. Но след тази маска ефекта е поразителен още от първия път. Умишено не сложих други продукти. Дори се измих с гаден шампоан, но не раночно  Laughing а забравих да си купя и имам един, който беше грешна покупка. Никъде не прочетох за блясъка , който създава тази маска, но при мен е стъклен , много ми харесва, въпреки че не държа на блясък. Благодаря на тези, които я препоръчваха така горещо. И дано производителите не я развалят.  По принцип по описанието на кутията на двете маски, тази с бирата и тази с меда, бих си взела тази с меда, но нея не я хвалехте толкова. По нататък ще я пробвам.
Да спомена , че дълго време ползвах маската на Лореал Абсолют Рипеър. А напоследък Миосотис (но не  е това, което беше)    Simple Smile  bouquet

Препоръчайте ми термозащитен спрей или крем?   Simple Smile  bouquet
Peaceна същото мнение съм!По-натам си вземи и шампоана,ефекта е още по-добър!

# 449
  • у нас
пастата Поморин ми харесва Peace не е ужасна на вкус Crazy, а вече за избелващ ефект- рано е да се каже Peace
Искам да кажа че лаковете мода са много матови и ако има как пробвайте мъничко на нокътче преди да си купите- че не на всеки харесва Peace ако искате блясък - XXL на есенсис Peace

Общи условия

Активация на акаунт