Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 117
  • 631
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
някаква бълг. марка Lovie.Шашнах се от избора на сенки,пудри,фдт и каквото се сетите още.Взех си палитра руж 5 цвята за 4лв и нещо,лак към 3лв-страхотни цветове,но веднага ми се обели така че,не си струва,пудра и руж 2в1 с лек блясък и цвета в кутийката е като мраморен,т.е. шарен-пак беше евтин,но не помня цената.  С такава визия  съм виждала на MAC.И още няколко неща,но беше голяма лудница и не успях да разгледам всичко.Момичето каза,че фирмата е от София ,а за Пловдив представа си нямаше дали ги има.Ако някой ги е виждал да каже.
Марката е гръцка  Peace От предишното Произведено в БГ си бях купувала тяхна пудра с бле … 80;ци, която ползвам за руж. Не е зле. От ружа, който седи като мраморен не съм много доволна. Hе мога хубаво да смеся цветовете и като си сложа ми седи доста лъскаво за моя вкус. На изложението бяха по 5 лв., а по сергиите са 8-и-нещо.

# 526
Гръцка  Shocked,извинявам се тогава.А тази мраморната я ползвам като лайтер точно над ружа-разстоянието м/у края на окото и ружа и под дъгата на веждите.Още не мога да кажа дали си струва,защото съвсем от скоро ги ползвам и то само за вечер /не смея да си слагам през деня продукти с блясък,някакви скрупули или какво ли ,не знам/,но като цени са точно за темата

# 527
  • софия
Останах мн доволна от яйчния шампоан на арома нейтърал 500мл, и бях решила да си взема пак, тъй като вече свърших старата опаковка.
Обаче, нямаше  никаде и си взех на Дева яйчния 2в1. Знам че шампоаните 2в1 не струват, усещам даже че така и ще си остане тоя шампоан. Ползвали ли сте го?
И от кои яйчни шампоани сте най-доволни?
Ти вече си си купила на "Дева", но аз също съм доволна от AROMA - та, затова доста обикалям за него. Напоследък го намирам само в METRO, по-рядко - в БИЛЛА.

# 528
  • софия
Момичета,кажете нещо за премахване на упорити  Sad  гъбички по ноктите,може и домашни рецепти/нали темата е за евтините неща/
Аз съм малко като свекърва - само съвети давам Grinning. Но първо да питам - с Нистатин опита ли?

# 529
  • Бургас
Момичета,кажете нещо за премахване на упорити  Sad  гъбички по ноктите,може и домашни рецепти/нали темата е за евтините неща/
Аз съм малко като свекърва - само съвети давам Grinning. Но първо да питам - с Нистатин опита ли?

Това е извън темата, но момичетата ще ни извинят, поради факта че разискваното е важно за здравето. Вземи си лак за нокти - БАТРАФЕН. Това е силен, лечебен лак и го слагай според указанието, та дори и по-често. Забравила съм точно колко струва, но беше около 30лв. малко над или малко под. Едно шишенце стига за много време и САМО това ми помогна да си излекувам два нокътя, които се разболяха един след друг и нямаше спасение с нищо друго. Също така забрави за пране и миене наръка. Водата способства за по-усиленото развитие на тези същества, т.е. колкото по-малко си мокриш ръцете, толкова мориш развитието на гъбичките. Успех!
Извинявам се още веднъж на момичетата!   bouquet

# 530
  • гр.Пловдив
Ето и новата ми покупка от днес:

http://www.thalloderma.com/cosm_prd.php?pr_problgr=%D1%CB%DA%CD% … C8&prod_id=80

взех го за 10лв, без да знам никакви отзиви за него, но на фона на Биодермата, която ползвам ми се видя направо без пари

Помежду другото  в аптеката на ъгъла на Четвъртък пазара видях шампоани Милва, но не видях цената тъй като имаше много хора и не ми се чакаше да питам. Как вървят горе-долу, защото знам че тази аптека е малко по-скъпичка и като ида да попитам взависимост от отговора да знам дали да си взема или да търся другаде?

# 531
  • София
Момичета,кажете нещо за премахване на упорити  Sad  гъбички по ноктите,може и домашни рецепти/нали темата е за евтините неща/

Това е извън темата, но момичетата ще ни извинят, поради факта че разискваното е важно за здравето. Вземи си лак за нокти - БАТРАФЕН. Това е силен, лечебен лак и го слагай според указанието, та дори и по-често. Забравила съм точно колко струва, но беше около 30лв. малко над или малко под. Едно шишенце стига за много време и САМО това ми помогна да си излекувам два нокътя, които се разболяха един след друг и нямаше спасение с нищо друго. Също така забрави за пране и миене наръка. Водата способства за по-усиленото развитие на тези същества, т.е. колкото по-малко си мокриш ръцете, толкова мориш развитието на гъбичките. Успех!
Извинявам се още веднъж на момичетата!   bouquet
мдам и аз съм на мнението на Радост,аз всяка година имам проблем с тая работа и ми е писнал живота вече с тия гъбички.Но лекуването на самите нокти само и единствено лака Батрафен помага.Може като допълнение нещо за крака да се вземе,но основната работа върши Батрафена.Никак не е евтин,мисля даже че е 30ина лв.И въпреки това заслужава парите си за това което прави.Освен това лечебния педикюр е задължителен,з-то ноктите спират да растат в един момент и става ужасно,освен това се разнася и по другите нокти.Така че моя най голям съвет е да се отиде на лечебен педикюр и да се маже с Батрафен всеки ден,както е описано в упътването.
Обаче след като гъбите изчезнат,преди няколко поста и в предишната тема го казах аз как избягвам гъбичките вече,купих си антибактериалния лак мисля че на Пърфект беше и на Фут Гард с оранжевата опаковка пръскалката за крака.Много отдавна ги ползвам и много отдавна не съм имала проблем с гъбичките.И двете неща са от най евтините,но най ефикасните,дори на Д-р Шол нямаха такъв ефект поне в/у мене.

# 532
  • София
Ето и новата ми покупка от днес:

http://www.thalloderma.com/cosm_prd.php?pr_problgr=%D1%CB%DA%CD% … C8&prod_id=80

взех го за 10лв, без да знам никакви отзиви за него, но на фона на Биодермата, която ползвам ми се видя направо без пари

Помежду другото  в аптеката на ъгъла на Четвъртък пазара видях шампоани Милва, но не видях цената тъй като имаше много хора и не ми се чакаше да питам. Как вървят горе-долу, защото знам че тази аптека е малко по-скъпичка и като ида да попитам взависимост от отговора да знам дали да си взема или да търся другаде?

Бях си го купила, когато излезе за първа година на пазара. За жалост, го хвърлих. Много белее, става само за плаж според мен. Мазен е, тежък, запушва порите.

Лично мнение- евтин и хубав слънцезащитен крем за лице няма..

# 533
Благодаря ви момичета за отговорите,а с Батрафен се бях мазала миналата година и резултат тц  ooooh! .А какъв е този лечебен педикюр?Аз точно заради гъбичките не стъпвам при маникюристка.Извинявам се,че това не е точно по темата   bouquet

# 534
  • София
ами разтърси се в гугъл и виж в кои салони правят такъв педикюр.На много места вече предлагат тая услуга.На мене преди години като ми потрябва почти никой не правече такъв педикюр.Дори сега в по модерните салони с лечебен медицински педикюр,знам че слагат на нокътя някакъв препарат от който той става като гума и го отсраняват без операция.До скоро проблемните нокти ги махаха с операция в болница и беше много болезнено и гадно.
п.п извинявам се за спама,много се отнесох и аз

# 535
  • Пловдив
запис, пък после ще smile3529

# 536
  • Бургас
Аз май не съм разбрала, мислех че за ръцете говорите, защото имах проблеми с ноктите на ръцете, но ги оправих, иска си време. Някъде около 5 м. ги третирах, докато се уверя че няма и грам болен нокът, та вече година и нещо си имам прекрасен маникюр.

За да не е спам, само Ви казвам, моя приятелка, която е добра маникюристка в града ни, какво ме посъветва за домашно ползване. Откакто го правя маникюрът ми издържа по 6 дни, въпреки факта че нямам миялна и всичко минава през ръцете ми. Е, не пера абсолютно нищо на ръка, което също е фактор. Та: 1 - основа на перфект, 2 - лак, обикновено ползвам О.P.I, но може и друг де, 3 -топлак пак на Перфект, 4 - масло за кожички или нокти, то е като лакче и се капва в основата на нокътя, не се нанася по плочката.
Еми супер съм доволна да ви кажа! Всичката цапаница - 3 пласта, изсъхва нацяло за около 30 мин. и това.  Peace

# 537
Я да ви питам аз, тези масла за подхранване или тези за кожичките, могат ли да се ползват на лакирани вече нокти? Напр., ако реша да слагам всяка вечер, нали не е необходимо нокътя да е НЕлакиран? Нещо много ми станаха процедурите... Crazy

# 538
Копирам си мнението от темата за лаковете:  Peace

Някои мои евтини лакове, от които съм изключително доволна. (моля не обръщайте внимание, че ноктопластиката ми е за ремонт; гледайте цвета  Mr. Green  )

Divine N:42 - 2лв:
(имала съм и сребристия вариант, ефекта е същия)

http://img526.imageshack.us/img526/4339/s6002036.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/2859/s6002040n.jpg

Catherine Arley - 2,40лв:
И двата са холограмни: първия седи нежно, дискретно прасковено, а втория тъмнорозово и е жесток...за жалост почти ми е свършил и не го намирам в търговската мрежа)

http://img255.imageshack.us/img255/5756/s6002042.jpg

ЕДИТ: Тъй като съм с ноктопластика - при мен издържат и по 3 седмици, но не знам на обикновен нокът, колко време ще се задържат лаковете!  Confused

# 539
  • София
пробвах маската на Орзен с бира,благодарности на Адри задето ме зариби.Много е хубава.Крайщата ми са сухи и на пипане бяха доста твърди,сега като ги пипам,цялата коса ми е мека.Ще пробвам и тази с меда като свърша с бирата.Определено тая маска е по добрия вариант от много дори професионални.Мирише много свежо и приятно,да видиме докога ще мирише така.

Общи условия

Активация на акаунт