Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Аз да се оплача......Провалих се....Не харесах въобще това, което направих...Знаех си аз,че  не трябваше да се залавям, ама......не ми чува главата........И въпреки всичко ги подарихме на госпожите, но......къде-къде по-хубави питки съм правила......Оплаках се, нямам оправдание, бях на косъм от пълен провал - спря тока, добре,че все пак дойде, но питката - първата - бе превтасала вече малко.........

# 376
  Eeeeeeee, Маме  те не са разбрали убедена съм!Хеле пък като са опитали питките ти са те благословили за жеста  bouquet сигурна съм че на вкус са станали прекрасни.

# 377
И аз днес пратих в детската една скромна питка.Снощи наредих разни разнообразни извивки в тавата и го мушнах в хладилника.Сутринта го втасвах и пеках.Сега чакам отзиви.Аз лично не съм много доволна от себе си,но...госпожите със сигурност ще кажат че е страхотна била.Така че Маме,изобщо да не ти пука.Хапнала са си я и питат за още,ама ги е срам Embarassed
Кашарелче Wink,мисли си кога да направим запознанството Hug

# 378
  Е, па дайте по някоя снимка да оплакнем окото де Mr. Green

ВяраВики, когато кажеш.Ние сме свободни по цял ден.Само кухня взимам сутрин Laughing

# 379
Момичета, от две седмици се каня да ви покажа каква питка спретнах за 40 дни на едно бебче, ама пусти мързел, чак днес свалих снимките от апарата.  Blush
Ето я питката, оформлението съм взаимствала от Пепика, но не се получи както го исках.

# 380
lubopitko, много ти е красива питката.  bouquet Тестото на това хлебче бях намислила да го позавъртя по начина на Стейси, но в последния момент нещо премислих и го направих на хлебче. Замесено е със суроватка, вкусно стана.

# 381
Не съм се вясвала скоро насам Whistling. Не бях правила нищо, обаче вчера като почнах, и днес искам пак Shocked. ooooh!. А банският ми хич не ме харесва #2gunfire Sick. Пфу....
Имахме повод вчера - 12 години брак #Crazy. И съвсем неофициално направих питки Паркър и с останалото тесто едно цветенце. Имах други планове за червеното нещо отгоре, обаче нещо не се разбрахме с него Crazy. Както и да е Whistling.

Люби, не знам какво не ти харесва на твоята питка, на мен ми изглежда перфектно Peace.
Лабрекс, чудесно хлебче  bouquet!
Eclat, и ти като Люби Thinking. Болярската ти питка е оформена съвършено  bouquet! При мен обикновено усуканиците хич не ми се получават равномерно - от едининя край тънко, в другия - дебело ooooh!. При теб всичко е 6 Peace.
Поздравления и за всички майсторици в темата  bouquet!
Хубав дъждовен ден! Hug

# 382
 Hug за всички, които харесаха Болярската ми питка. Доста се чудих дали да ви я показвам, нали сте големи майсторици, имам още да ви гоня. Но явно добре съм се справила.  Embarassed
Кажете сега, коя друга питка е лесна за оформяне- да се пробвам пак. Тестото не ме притеснява, в оформянето ми е проблема, но ще се науча.  Wink

# 383
Кажете сега, коя друга питка е лесна за оформяне- да се пробвам пак. Тестото не ме притеснява, в оформянето ми е проблема, но ще се науча.  Wink

Пробвай оформянето на Стейси, дала го е стъпка по стъпка, много ефектно стои. Поне на мен ми харесва много, пък и е приятно да го правиш.  bouquet

# 384
labrex , благодаря.
Изглежда ми лесно и наистина много ефектно, ще се пробвам.

# 385
Привет на всички. newsm51
Само ви чета и наслаждавам на красивите ви питки и хлебчета.
Да не ви хваля поименно ,че всички сте майсторки. newsm51
Но днес не издържах за една питка и тутманик със сирене и кашкавал по рецептата на мах мама.
Поли честита ви годишнина.
Много семейно щастие ви желая и дечица да ви радват. newsm51

# 386
# 387
Eclat,страхотна питка.
Полин-а,много хубаво цвете и честита годишнина.Още много пъти по толкова,семейно щастие.
Лабрекс,много добре изглежда хлебчето.
меганс,както винаги чудесна питка.
Мамо Цоцоланке,обикновенната ти питка е супер.
А от мен едни питки измислени набързичко от пусти мързел,но за късмет се получи нещо страхотно вкусно.
-

# 388
Полинка,много семейно щастие ви пожелавам!!!! HugНека често намирате повод за топла дума,мил жест,весела усмивка и нежни целувки!  bouquet
 Питките ти паркърки така ме завладяха и мен,че ми станаха абсолютно любими.Имам снимани питка и кифлички опреди месец,но все не ми идва мерак да кача снимките. Party

# 389
Полин, честит празник!  Hug Радвам се да те видя и теб и Еликсирчето, скоро нищо не сте показвали.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт