Юлски бебета-Тема 30

• 22 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Нашата разлика между гърдите и главата е 9 см. глава 45см. гърди 54см. не ни казаха за никакви патологии.

# 676
Мацки, я вижте колко мноооого рецепти! Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=343118

# 677
Пращец,не съм уточнила - жената каза ако главата е с 4см по-голяма от гърдите на тези месеци.  Peace

# 678
  • USA
Мама Диди, и аз ползвам често вам, но не на паркирвам, а на червисвам, но не винаги, зависи какво казвам-"Обичам да се червисвам" или "Трябва да се червисам".
Не знам кое е правилно и кое не, но не мен така ми звучат като нормални Grinning.

# 679
За анкета : не пазя нищо и си пазя лозето от страх. Много тъпо отговорих , ама като съм тъпа и нищо не пазя... пък и съм честна. Tired Rolling Eyes Това последното сигурна е отживелица. Laughing
Де да имах някакви тайни-майни ... друго щеше да е, но нямааа. Crazy
Чакам следваща анкета аз... там ще съм по-адекватна... Mr. Green Sunglasses Mr. Green

Иначе при нас няма много нови неща , Йоана се храни добре пу пу пу, скоро ще и дам и попара да опита и да заместим и храненето в 10ч. Опитва се детето да лази , но не се получава съвсем, опитва се да ходи , но пак така. Рачка осмокрачка е , не както трябва , а все наопаки, но жива и здрава да е , пък дано това и помогне в живота , че то не се знае вече кое е полезно и кое не. Mr. Green
Диди, браво на Катето, знаех си , че нищо му няма на детето!
Прашец, честита месечинка, брей голяма мома  ей... жива и здрава! Peace

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 20:11 от Fortune

# 680
Мама Диди, и аз ползвам често вам, но не на паркирвам, а на червисвам, но не винаги, зависи какво казвам-"Обичам да се червисвам" или "Трябва да се червисам".
Не знам кое е правилно и кое не, но не мен така ми звучат като нормални Grinning.

То това мисля,че е правилно -зависи как се използва наистина.Но паркирВам ми изва в повече  :mrgreen:

Прашец, минахте Петя вече с цели 2,5кг   Mr. Green

# 681
Аз мисля, че за червило е "червя се" Peace

От много повтаряне черв- черв-.. започва да ми звучи гадно тая дума  Joy

А, пък днеска толкова смислени неща да пишааа, че няма накъде.  ooooh!

# 682
  • София
Аз пък се "червирам"  Rolling Eyes
Диди, ми то е логично да се гледа съотношението, тия все са учили недоучили  ooooh!

# 683
Аз пък се "червирам"  Rolling Eyes

Ти сериозно ли  Laughing Във всеки край различно явно.
Буби,червя се при нас се използва като те е срам и ти почервенеят бузите  Joy 

# 684
  • Велико Търново
Ей, Бургаско-карнобатските мами... Излизате ли заедно на разходка, че ще идвам към вашия край и ще се радвам, ако мога да ви видя?

# 685
Аз пък се "червирам"  Rolling Eyes

Ти сериозно ли  Laughing Във всеки край различно явно.
Буби,червя се при нас се използва като те е срам и ти почервенеят бузите  Joy 

Тогава вече ще си "слагам червило" !  Laughing

# 686
Божееее,колко думички използваме в РусИЕ  ooooh!-хюмне,назландисвам сЪ, льохман, демек, бъхтя, хаймана, сакатлък, кекав, чопвам, трупясвам сЪ, гюрултия, шматкам сЪ, фандък......А накой русенки използват и ШУШУМИНГА  Joy

# 687
  • Canada
Мамо Диди, радвам се че всичко е ОК, въпреки че не съм се и съмнявала... Hug
Много задълбахте на диалектите мамчета... Crazy
На анкетата: отговорих че нищо не пазя, защото нищо не се сещам да пазя. newsm78

# 688
  • София
Честито на юристките!!!

Диди, радвам се за вас и аз бях сигурна, че нищо й няма на Катето.
Аз пък не ползвам червило Sunglasses  Laughing
Фортунче и аз същото отговорих, че пазя.Гледам сега резултата - много народ пази децата от бабите  Mr. Green
Прашец, честита месечинка!Голяма девойка си гледате вие, дето викат хората с какво я храните, моето девойче само на дължина расте.
Къде се изгуби Мила?

# 689
  • Велико Търново
Божееее,колко думички използваме в РусИЕ  ooooh!-хюмне,назландисвам сЪ, льохман, демек, бъхтя, хаймана, сакатлък, кекав, чопвам, трупясвам сЪ, гюрултия, шматкам сЪ, фандък......А накой русенки използват и ШУШУМИНГА  Joy

а моля, моля  Naughty тия са и търновски Wink

Общи условия

Активация на акаунт