Мадам Ленорман- 5

• 33 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, не съм се появявала скоро Rolling Eyes, но ето ме с един въпрос.
Какво да очаква жена от мъж, с когото е била само на "първа среща"?

Според мен, макар и след дребни неприятности, може би интриги,клюки...отношенията им ще станат по-топли,любовни,хармонични, щастливи.
Хм,много дръзки карти излязоха за почти непознат човек newsm78. Вие как мислите?
малко със закъснение , според мен мишки до сърце могат да говорят за много неща , едното е страх както казва Веси ,другото е , че човека ще изпита двойнствени чувства , съмнения ще има.Може би ще е малко раздвоен в началото човека ,а и е възможно също да има и трети човек ,жена , каквото и да е в началото сърцето няма да е пълно , ще има нещо което ще го ощетява и "гризе". След това нещата се изпълват и идва момента на влюбеност и чувство на взаимност.

# 121
По картите които изтеглила Санитката за жена , картите са ми по скоро за чувства отколкото за работа.както се вижда тя търси приятелство в момента , съгласна съм с Веси че ако картите отговарят на въпроси свързани с любовта , то жената е най вероятно в ролята на змия .В бъдеще ще се появи друг мъж в живота и , отдалеч вероятно или по скоро среща по време на пътуване. ако все пак става въпрос за работа , то мисля че ще има пътуване и разговор с мъж именно по работни въпроси.Ще се пробвам да сложа и срок да кажем до  месец и половина.Облаците тук  по скоро показват песимизма и по това пътуване .

Цитат
29жена - 9 букет-5дърво-35котва -32 луна -33ключ -14лисица
еето тук искам да кажа , че съм съгласна с Меги има двойнственост при този мъж.Тази лисица накрая направо разваля предишните карти.Има очарование и хитрост. Но и нещо хубаво може да показва стремеж към професионална изява. Мисла че този мъж се безпокои за работата си , иска повече .Също така е вероятно да иска мъжа любовно приключение .

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 08:54 от zimma

# 122
добро утро на компанията.

# 123
Добро утро/добър ден и от мен.
Зимма,благодаря ти за отговора и пожеланията Heart Eyes
Ще съм свидетел как ще се развият отношенията на двамата след "първа среща". Може би трябваше да поставя някакъв срок, но засега няма да прекалявам с въпросите  към картите.

лична карта за деня

много неочаквано...
п.п По колко карти теглите  " карта за деня"?

# 124
луан-тази градина можеби  ще ти донесе някакви разговори,среща или кой знае разходка.във всеки случай денят ти ще е свеж,но шумен.
 за дамата със срещата и нейното разитие аз приемам нещата за момента,понеже някак си не усещам срок подаден от теб,та дамата е боязлива и притесненена,това е напълно разбираемо.сякаш сама отрича надеждите които  би трябвало да са на първа линия. но  пък тази среща е едно добро начало за нея и за мъжът. това слънце  до сърцето е едно голямо топло съжителство,в което трябв ада има място и за компромиси.

# 125
Според мен ,ако се теглят карти за деня , е по добре да са две ,или три , но най добре мисля 2, особенно в Ленорман за да се види съчетанието на двете карти.А и за таро смятам че е по пълно когато са две карти .

# 126
Меги,благодаря и на теб за включването Heart Eyes
Лично за мен, понякога и една карта ми разгръща цяла картина и отговорите са ми пред очите, а друг път дори и две-три не ми дават яснота.
Но явно отговорите идват по-лесно с практиката,опита и личната интуиция и нагласа...

# 127
 м така днес бил подходящ деня за работа с финни енергии , тоест е добре да се задават въпроси съвразни с карма , с развитие на пътя към възраждане , подбряване на ситуации, лечение.
 Та реших да попитам без срок , а просто така дали ще има нещо като подобряване на ситуация между двама души , нещо като изясняване на нещата между тях./кармично дори може да се нарече/
може би трябва да уточня , че жената се явява змия за мъжа , тоест не са семейство , а той си има друга жена , не питащата.
тука виждам как мъжа се е отделил в своя свят , чувство на самота и изолация.Тази змия обаче в края до мъжа , нещо не можах съвсем да я разбера все пак картите са една до друга като бъдеще и реших да попитам  ,ще има ли среща , разговор между мъжа и жената.
тези долните карти са по разговорливи , дори отговарят направо  на въпроса че ще има среща, възобновяване  , но понеже познавам хората ми е трудно да остана безпристрасна, освен тгова първите карти не бяха толкова категорични.

# 128
искам да допълня по първата комбинация от карти че кулата е неутрална карта и до положителни карти е положителна , защото означава стабилност, и а тук тази стабилност е потвърдена и от друга карта дом. Но пък за отношения почити винаги означава очужденост.

# 129
зима,аз усещам нещата така;-наистина има стабилност,
искам да допълня по първата комбинация от карти че кулата е неутрална карта и до положителни карти е положителна , защото означава стабилност, и а тук тази стабилност е потвърдена и от друга карта дом. Но пък за отношения почити винаги означава очужденост.
но може да кажем и тромавост. и другото защо да не  е и всичко тайно и скрито,нещо което да е потискано нарочно и да не му се дава път.и някак си не се е отделил,а е оплетен или сам се оплита,можеби ти ще намериш отговора.
 после  ще добавя и това;- има външна намеса при него,и някой наистина му пречи или нещо. но пък не е човек на оттегляне когато чувства нужда или се вижда че е прав. ще намери начин за контакт.не е човек на търсене на новото,по-скоро се върти в кръг

# 130
Меги ,благодаря за мнението , като се загледам има доста прикритост в тези карти , нещата не се показват с истинкото им лице веднъж за това говори луната , и втори път тази кула -такава недостъпна и висока , след това къщата - отново символ на нещо като "зад фасадата " като място на защитеност. То и пърмото ми впечетлене беше подобно -насила вкарано в рамки отношение.Говора за мъжа , защото някак него описват картите . За тровамостта съм съгласна , толкова недвижимост на едно място Laughing, интересно е че и луна и кула са карти които се тълкуват според другите карти , а тук дома е положителна карта. Rolling Eyes но като цяло ако не бяха долните карти щях да бъда по скоро с отрицателно мнение за подобряването на отношенията именно поради тази затвореност на чувствата и изолирането им зад стени. остава само това че са един до друг змията и мъжа , но пък той сам се изолира , и не става ясно дали ще се подобрят нещата.

# 131
Момичета, някой да го сърбят ръчичките за едно въпросче ( за мен )  Embarassed
Знаете ли, убедих се с годините, че всичко, което съм искала и не съм получавала (най-вече за хора) е било много по-добре за мен, че не съм го получавала. Давала съм си сметка, че съм по-щастлива така, но все пак младо сърце.. тупти, играе...  Embarassed ако някой има желание ще се радвам Simple Smile

# 132
здравейте!аз съм тази,която се вълнуваше за работата си.искам да благодаря на всички за мненията и да се извиня че така нахлух в темата.

# 133
м така днес бил подходящ деня за работа с финни енергии , тоест е добре да се задават въпроси съвразни с карма , с развитие на пътя към възраждане , подбряване на ситуации, лечение.
 Та реших да попитам без срок , а просто така дали ще има нещо като подобряване на ситуация между двама души , нещо като изясняване на нещата между тях./кармично дори може да се нарече/
може би трябва да уточня , че жената се явява змия за мъжа , тоест не са семейство , а той си има друга жена , не питащата.
тука виждам как мъжа се е отделил в своя свят , чувство на самота и изолация.Тази змия обаче в края до мъжа , нещо не можах съвсем да я разбера все пак картите са една до друга като бъдеще и реших да попитам  ,ще има ли среща , разговор между мъжа и жената.
тези долните карти са по разговорливи , дори отговарят направо  на въпроса че ще има среща, възобновяване  , но понеже познавам хората ми е трудно да остана безпристрасна, освен тгова първите карти не бяха толкова категорични.
Според мен мъжа гледа първо семейството му да е добре и ако всичко е ок тогава се обръща в друга посока. В смисъл никога не застрашава семейните устои за сметка на страничната любов и може би затова и излиза по втората подредба карта мишки-страха да не наруши семейното спокойствие. Но да ще има среща и аз съм на това мнение.

# 134
Огнена, не си ти Simple Smile
ТИ си днешната по ред в списъка Simple Smile
Съжалявам, но ангажиментите се трупат, а желаещите за карти - също Simple Smile
Интересно, сутринта се сетих за теб и ти писах и сега те виждам в темата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт