Гърция-24

• 50 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден det!/отново на патерици/
  Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един
твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

# 241
  • Germania-Pleven
  bouquet

# 242
  • Germania-Pleven
Изтри ми се предния пост.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН DET.Много здраве,щастие,късмет и слънчеви дни.

# 243
  • Гърция
Честито, det, на патерици, но от сърце!

# 244
  • В подножието на планината
  Много  благодаря , на всички ,за пожеланията и милите думи !

# 245
Здравейте,
тук съм със запитване...лекарството Катрис(прахче) е за декубитуси(рани при възрастни хора)....нямам си на идея дали го има в Италия,но ако някоя от вас може да ми каже кое е активното вещество бих могла може би да го намеря и тук  newsm78 ..... малко ми е спешно,защото в понеделник пътувам и ми се иска да занеса нещичко за баб4е  Confused
Б;агодаря ви предварително   bouquet

# 246
някои знае ли дали има ПЕНТАКСИМ в гърция защото тука са некадърни....

# 247
  • загубено
steluka,
Честит Рожден Ден !
С пожелание да имаш успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

# 248
Честит рожден ден на патерици на det и steluka и от мен!

Момичета, като искате инфо за лекарства, пишете също и активната съставка, защото едни и същи лекарства в различните страни се продават с различни имена.

# 249
Отиваш с кутийка от лекарството или с името му и отдолу написана активната съставка на латински в най- близкия здравен център и там имат каталог според активната съставка, кое е търговското наименование за старната, след което намираш работеща аптека и го купуваш. Пентаксим има, но търговското му наименование е друго.

# 250
тук се казва Pentacel®
Едно и също е, продукция на френската компания Sanofi Pasteur е.
В понеделник ще правя ваксина на дъщеря ми, /не тази/ и ми пазят ваксината в местната аптека. Ще ги попитам имат ли Pentacel® и колко струва. Не знам само как се пренася от тук до България , предполагам в хладилна камера или нещо подобно, за да се поддържа ниска температура

# 251
Да се почерпим Mr. Green

# 252
ми да ние защото ще патуваме кам гърция и за това питам че ни остана последната да я сложим и тук в БГ само се правят  #2gunfire и така   newsm20 благодаря за ИНФОТО

# 253
здравейте.
ще ви кажа на кратко новините.
майката на любимият ми след годежа се промени 180 градуса.
не иска да съм с сина и и прави какво ли не.
последно,вчера като говорих по джи-ес-ем-а с него за мебелите,вляза в стаята и започна да крещи \"затвори телефона.няма да те оставя на нея да прави каквото си иска...\" и много още.

той опитва да я изгони но тя настояваше.
след това решихме да си направим всичко сами,без помощ от родителите.даже и роклята(в Гърция роклята на булката и леглото ги пласта мъжът) сте я купувам ас,и леглото 50-50.

нека така да е..

# 254
*Toothfairy* ,тя работата е ясна #2gunfire
Просто не и обръщай внимание,както помоли мъжът ти,да не ти споменава за нея ignore2
Иначе ще си отровиш живота,без някаква особена и смислена причина.
Успех и търпение! Hug

Общи условия

Активация на акаунт