Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 351
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Честит празник мили дечица !!!   1swing

Тони , честита победа , гордеем се много с теб !!! newsm51

# 556
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДЕЧИЦА!

Благодаря ти, че те има, мило дете! Ти си нашето най-голямо вдъхновение, защото осмисляш живота ни! Караш ни да се чувстваме значими, когато ни гледаш с обич и доверие, че можем всичко, че сме силни да те закриляме и да ти помагаме, щом имаш нужда от това, че знаем отговорите на всички въпроси, които си задаваш ти.

Благодаря ти, че те има, мило дете! Ние сме далеч от съвършенството, което ни приписваш, но ще се опитаме да погледнем на света с твоите очи. Ще се постараем много, за да разберем каква е нарисуваната от тебе рисунка. С нея ни изпращаш своето послание. Защото ти си за нас малкия принц, без когото не можем. Като него всеки ден ни опитомяваш, за да спрем в забързаното си ежедневие и да се сетим /за кой ли път ни го напомняш/, че "най-същественото е невидимо за очите", че "то се усеща само със сърцето".

Обещаваме, че ще се постараем, мило дете! Обещаваме ти го истински! Защото искаме да виждаме  радост в твоите искрени, чисти, весели, понякога тъжни, но винаги любопитни детски очи! Защото искаме да чуваме звънкия ти смях! И защото... /макар и толкова грешни/ вярваме, че с обич и знание се правят най-верните избори в живота!

източник

# 557
                                  Честит Празник мили деца!!!                                         

Тони,Честита победа... Hug Страхотни поддръжници имахте....

Морето- другата седмица ще бъда 6 дена в Поморие на гости на сестра ми,някой ако има желание ще се радвам да се видим...

# 558
Аз съм ЗА нова Бургаска среща на плажа.
Честито на нашите прекрасни слънчеви и лъчезарни деца.

# 559

Желая от сърце на всички дечица здраве, много щастие,
                                        безброй слънчеви усмивки, да са умни и послушни.. Hug

Heart Eyes... baloni    Весел празник...  baloniHeart Eyes

# 560
Честит празник, малки февруарчета!
Растете здрави, усмихнати и винаги обиколени от приятели и любов!Желая ви най-прекрасното детство! Благодаря ви , че ви има!

# 561
                         Честит празник на всички дечица! Желая им весели игри и послушни родители!

# 562

Здравейте милички  Hug
Благодаря ви за милите думи , а на семействата Цоневи и Събеви още веднъж голяма  Hug за незабравимите моменти с които ме
дариха!!!!! Ще ме накарате да продължа да играя за нац. отбор , за да имаме повече поводи за събирания!
Танче, Роси, страхотни моменти сте уловили и двете! Искам снимкитеееееее
Миленка, Верче  Hug . Жалко , че не успяхме да се видим, но има време , ще правим срещички в парка  Laughing .

Чудя се днес къде да заведа Дани по случай празника  . То в това отвратително време си представям какъв народ ще е по закритите съоражения . Казаха ми , че в '' Арена'' - Младост имало хубав детски кът . Ще видим, може и там да прескочим след обед.
Въпреки, че нашия празник беше вчера в '' Джъмбо'' . Вършахме 2 часа там  Shocked . Дани искаше всичките колички до които успя да се докопа, а моята работа се състоеше в това да  връщам половината от тях обратно по стилажите Crazy . .
Катче, Пухи и вие сте се забавлявали доста , ако съдя по прането.

Кас, вместо да коментираш във Фейса, ела се разпиши тук , липсваш ни  Hug .

Изидка, как вървят курсовете ?
Мери, Мери , пак изчезна  Rolling Eyes

# 563

Честит 1-ви юни мили деца!!!
Кат,много ми харесва написаното,почти се просълзих Blush
Мери я няма защото работи навярно...
Из,голям образ е "Калифръца" Laughing..Плюй си в пазвата и продължавайте с плажуването.И Стела глътна малко вода миналата година на плажа и от тогава много ме е страх.Нали знаеш ние родителите се плашим повече в такива моменти и това ни прави по-бдителни..което е добре.
Пух,ама много ви се кефя на шарения стил Peace
За срещичка съм и аз "ЗА " стига да мога да дойда.И този път ще е добре да си извикаме и ние татковци бавачки,че предния път неуспяме да се видим като хората. Mr. Green
Дари,ходихме вчера на ортопед-каза,че е добре детето,просто хрущялите са в период на развитие и са податливи.Каза,да сме подготвени и да не се изненадваме,защото тези случаи може би няма да са последни. SadПросто като стане ще ходим и ще наместваме Tired
Жаси,бързо възтановяване на Свилката Hug

# 564
Еленийке, сега се сетих, че забравих да ти честитя за хубавото събитие. Радвам се за решението което взе.
Мислех и аз да се включа с навиването, но то беше доста бърза  Laughing .
Лекичко бременеене от мен  Hug

# 565
Честит първи юни на всички!

Край, това беше, ядосахте ме, явно ще си плюя на ръцете, ще запретна ръкави и ще започна организацията на срещата. Вариантите са два - три -
1. на морето,
2. Денил е предложила на Банско,
3. имаше и още 2-3  предложения в темата.

Нека, всички, които имат желание да се съберем да  пиш5ат тук, или в темата, а после ще разсъждаваме как да минем най- тънко финансово. Защото аз не мисля, че проблемът с почти нулевата активност, е само финансов. Сякаш няма нито ентусиазъм, нито желание! Какво става?!?!?!??

Хайде народе, питайте половинки, четвъртинки и всякакви други,  и се записвайте в списъка с желаещи за втора национална среща на февруарчета 2008!
СПИСЪК:
0. Готика, Миро и Тино,
1. Чара, Румен, Георги и Камен ?
2. Роси, Ники, Алекс и Боби - ?
3. Тони5з, Дани, /забравих името на мъжкото тяло Blush/ - ?
4. Катт, Вики, /забравих името на мъжкото тяло Blush/ - ?
5. Ади, Ивчо, /не знам името на мъжкото тяло Blush/ - ?
6. Слънчице, Пламенка, /не знам името на мъжкото тяло Blush/ - ?
7. Дездемонка, Емчо, /забравих името на мъжкото тяло Blush/ - ?
8.  Жаси, Свилка, Ками, /не знам името на мъжкото тяло Blush/ - ?
9. Анита, Боби, майка ти или някой друг?
10. Еления, Дидо, Стелка - ?
11. Кас, Виви, Денил, Мирка, Алина, Евро, Миркам Голди, Валерия, Алекс, Златина, Изабела, Мациписи, Камчо  и всички останали, моля, подреждайте се,

времето ми свърши за днес!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 17:51 от gotika80

# 566
  • ВАРНА
Честит празник на дечицата и от мен!

Благодаря Ви, мили мами за чудесните пожелания!

Тони, чудесни сте  Hug
Готи, нямам много време за писане, но наистина май е време да се организираме. Миналата година по това време се бяхме видяли вече.  Hug

Цунк и лека нощ на всички   bouquet

# 567
  • Sofia
Честит празник на малки, големи и още по-големи момичета и момчета!  Hug

Ако се помотате още малко с организацията за националната среща и решите този път да е на морето от сега заявявам, че ще дойда.  Mr. Green
Целият август съм на Слънчев бряг така че няма да ми е проблем да скокна, но ако е преди това съм абсолютен пас, нямам физическата възможност да се разчекна.

Лейди, аз нещо съм изпуснала май, то времето даже минало и скоро ще долита втория син щъркел, добре че пишеш чат пат и си подновяваш профила та да влезнат такива като мене в час.  Laughing
Честито!  Grinning

Еленке, за килограмите исках да ти пиша ама няма да ти подейства никак успокояващо.  Mr. Green
С Пламена качих над 35кг, с Ева бях все на диета и ограничения и до 35 се мерих, после загубих интерес, все съм се чудила на хората дето като по учебник качват по 11-14кг, нямам щастието да съм от тях.
А в нормално не бременно състояние не е като да ми се лепи всичко, даже напротив, хапвам си доволно и без ограничения, ама в бременно стой та гледай живи косатки.  Laughing
Ама живи и здрави да сте, килата ще ги свалиш, я каква тревичка си имате на двора "Фитнес на Карибите" пасти да яде.  Mr. Green

# 568
С Пламена качих над 35кг, с Ева бях все на диета и ограничения и до 35 се мерих, после загубих интерес, все съм се чудила на хората дето като по учебник качват по 11-14кг, нямам щастието да съм от тях.
А в нормално не бременно състояние не е като да ми се лепи всичко, даже напротив, хапвам си доволно и без ограничения, ама в бременно стой та гледай живи косатки.  Laughing
Тебе Вал и с камъни да те трепе човек ще ти е малко! Няма по сухо и кльощаво човече от теб. Последно като те видях в Пловдив по Великден изглеждаше като чироз в дънкови гащи!!! Да знаеш кантара у вас или не е верен или имаш проблем със зрението.  hahaha hahaha hahaha

Тъй, сега и аз да се изкажа, че Готика с право ни хули. Свят голям, хора разни, желания различни!
Изказвам мнение:
1. Ако не организираме събирането до края на юни, мисля че в разгара на лятото ще ни е трудно да се съберем!
2. Справеливо ще е да се видим ПАК някъде по средата. Открих няколко подходящи места, но търся и още Simple Smile Линкове - по -долу в отделен пост!
3. Ако кажете да се съберем на морето  - аз само мога да се радвам за това Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 569
Ето няколко предложения:

Трухчевата къща - село Вълчевци - Еленски Балкан - широко, ценово поносимо и гъвкаво местенце

Семеен хотел Балкански рай - село Дрента - Еленски Балкан - цената на цялата къща е 400 лева и има много място за игра. Но има само 11 стаи.

Продължавам да търся и мислете за дати - 25-27 юни или 2-4 юли!

Общи условия

Активация на акаунт